megiddo1 28.02.05, 14:07 Poradźcie proszę jaki wybrać kolor ścian do mebli olchowych (rude)w pokoju, a także do bardzo, bardzo małego przedpokoju. pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aprilkaa Re: jaki kolor ścian 01.03.05, 18:58 rude meble super wyglądają na tle delikatnie oliwkowej ściany, a co do przedpokoju, to najlepiej coś jasnego Odpowiedz Link Zgłoś
isa00 Re: jaki kolor ścian 03.03.05, 15:05 No wlasnie jaki kolor ?? Wczoraj dostalam mieszkanie i ... nie mam pojecia jakie kolory?? np do bardzo malej lazienki? do kanapy bordowej? a waski korytarz? U wszystkich kroluja pomarancze i zielen ale to juz nudne. czekam na ciekawe propozycje ... Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia11 Re: jaki kolor ścian 03.03.05, 18:12 Jezeli chodzi o przedpokoj pomalowalam go na piekny oliwkowy kolor i wiecie co, mimo, ze minelo juz pare miesiecy, ciagle patrze z zachwytem na moje dzielo. Mam bardzo ladne snieznobiale, stylowe drzwi i na scianach kilka ladnych szkicow w bardzo dekoracyjnych zlotych ramkach. Bardzo ladnie to wyglada na oliwkowym tle. Naprawde uwielbiam moj przedpokoj. Mam tez szafy scienne w kolorze bialym i anyzkowym, tez sie fajnie prezentuja. Odpowiedz Link Zgłoś
megiddo1 Re: jaki kolor ścian 04.03.05, 08:32 Jutro przychodzą malarze i chciałabym wiedzieć czy ta oliwka u Ciebie w przedpokoju, który zapewne nie jest zbyt duży, jest w naturalnej czy zgaszonej tonacji? Jak uzyskać taki ładny delikatny oliwkowy kolor? Jakie farby zmieszać? M Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia11 Re: jaki kolor ścian 05.03.05, 12:09 Przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje ale nie zagladalam na to forum. Oliwki jak wiesz sa przerozne w zaleznosci od marki farby. Ja uzylam firmowej farby Leroy Merlin. Kolor jest bardzo cieply i intensywny. Odpowiedz Link Zgłoś