Dodaj do ulubionych

Uwaga na fugi firmy Mapei!!!!!!!!!!!

13.08.05, 17:18
Z tego co wiem nie jestem pierwszą osobą u której wystapila niezgodnosć koloru
fugi tej firmy,zamiast ceglastego wyszedł kolor różowy.Na szczeście z trudem
ale udało mi sie ja usunać,teraz czekam aż się dłonie wygoją.Z przykroscia
musze stwierdzic iz firma Mapei nawet nie raczy odpisać na maila,widać w jaki
sposób traktują kliienta.Życze wszystkim aby nie mieli takich problemow jak ja
z tą fugą i tą firmą.
Elzbieta
Obserwuj wątek
    • bieta0 Re: Uwaga na fugi firmy Mapei!!!!!!!!!!! 13.08.05, 17:28
      Jeśli ktos miał podobna sytuacje to prosze sie przyłączyć do mojej wypowiedzi.
      • kachna.bubu Re: Uwaga na fugi firmy Mapei!!!!!!!!!!! 15.08.05, 16:58
        A ja chciałam kolor różowy, a wyszedł ceglasty! :(
        Też firmy Mapei.
        • bieta0 Re: do Kachna.bubu 15.08.05, 20:03
          Powiedz mi tylko jedno,czyli kupiłaś fuge firmy Mapei koloru różowego a wyszedł
          kolor ceglasty??????inny niz na wzorniku ze sklepu.Czy składałaś reklamacje do
          firmy Mapei?
          • kachna.bubu Re: do Kachna.bubu 17.08.05, 09:55
            Chciałam kolor różowy i taki był na wzorniku i na opakowaniu. To byłojakieś 5
            lat temu, był tylko jeden odcień różu, tę zaprawę polecił mi glazurnik,wyszło
            nieciekawie, gdyż kolor "gryzł" się z różowym płytkami, chciałam ją usunąć, ale
            glazurnik stwierdził,że się nie da. Miałam wtedy mnóstwo innych spraw na głowie
            i sobie odpuściłam walkę z firmą Mapei, zadzwoniłam tylko do sklepu, gdzie
            kupiłam zaprawę i zapytałam jak to jest z tą kolorystką, dlaczego nie wychodzą
            takie kolory jak na wzorniku? Sprzedawca odpowiedział, że w efekcie końcowym
            odcień danego koloru może się nieznacznie różić od tego na wzorniku /ładnie mi
            nieznacznie,he,he/, zwalił winę na glazurnika, że może nie tak jak trzeba ją
            wymieszał, eh, może teraz bym inaczej to załatwiła... Na szczęscie to
            pomieszczenie to niewielka ubikacja, jakoś oswoiłam się z tą dziwaczną
            kolorystyką, mam baterie do umywalki też w czerwono-pomarańczowm kolorze no i
            fuga trochę zblakła /potraktowałam ją wybielaczem ;)/
            W Twoim przypadku to świeża sprawa,więc walcz o swoje!
            Pozdrawiam
            • morticia.gomez Re: do Kachna.bubu 19.08.05, 17:44
              Ja niedawno kładłam kafelki w łazience na klej Mapei i fugi też zrobiłam Mapei
              (brzoskwinia) i bardzo jestem zadowolona z efektu. Kolor identyczny jak na
              wzorniku. Może firmie tylko ten róż się nie udaje?
              • bieta0 Re: Uwaga na fugi firmy Mapei!!!!!!!!!!! 21.08.05, 12:43
                Tak sie składa ze nie tylko z kolorem różowym jest problem ale również z
                kolorem ceglastym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka