szwet14 Re: Tajemnice alkowy - galeria 22.10.05, 17:22 Fatalna belka, wysyla przygniatajaca energie. Ani ladne (szubienica), ani ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
yunia Re: Tajemnice alkowy - galeria 28.10.05, 16:02 zgadzam się z tą szubienicą, nie podoba mi się taka konkretnie sypialnia. Odpowiedz Link Zgłoś
agakz Re: Tajemnice alkowy - galeria 22.10.05, 21:16 A ja bym chciala wiedzieć jak się tak postarza meble. Chodzi o takie cieniowania, nie kwiatki. Odpowiedz Link Zgłoś
myinfinity Re: Tajemnice alkowy - galeria 19.06.07, 04:34 O jakie postarzanie mebli ci chodzi,w jakim stylu? ...ten temat jest bardzo szeroki.Zajrzyj na moje forum :malowanie bez granic..moze wkrotce porusze ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
marzena9915 Re: Tajemnice alkowy - galeria 22.12.05, 10:59 czy mozna otrzymac adres sklepu, gdzie w takim stylu są sypialnie od roku szukam czegos podobnego. Pozdrawiam marzena Odpowiedz Link Zgłoś
malgola_tychy Meble 23.03.06, 15:10 Przepiękne meble jestem ciekawa gdzie można takowe dostać. Są poprostu boskie sama mam pokój bardzo podobny. Jesli ktoś wie prosze o kontakt =) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bockom Tajemnice alkowy - galeria 08.04.07, 19:17 Piękna sypialnia. Gdzie taką można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiulaxtc Re: Tajemnice alkowy - galeria 19.06.07, 00:03 coś niesamowitego, wdzięk, styl, delikatność, o Mamo!! zakochałam sie w tej sypialni! Na pewno taka zrobie w domu moich marzen. Jest przesliczna! Juz zadna mi sie tak nie spodoba..pasuje do domku z pieknym ogrodkiem, gdzies za miastem.echh:)Gdzie mozna kupic tak sliczne meble? Pozdrawiam autorke zdjec!! Odpowiedz Link Zgłoś