agata.wegier 28.01.06, 12:37 czy ktoś wie skąd mogę sciągnąc darmowy programik do projektowania wnętrz?? wiem, że są takie ale nie wiem jak do nich dotrze. wielkie dzięki za pomoc sasa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierzu20 Re: programy do samodzielnego projektowania- ZNAC 28.01.06, 21:43 kazdy programik jest darmowy dopoki ciebie nie ściagną mozna emulem 3dmax,autocad i jego odmiany,arcon,solid ale miałabys sumienie na kradzionych wartosciach intelektualnych pracować tam gdzie by cie za to wsadzili nie ma internetu Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzu20 Re: programy do samodzielnego projektowania- ZNAC 29.01.06, 00:11 dlaczego dajesz dziewczynie nmiary na najprostszy program dla przygłpów? Odpowiedz Link Zgłoś
pinos Re: programy do samodzielnego projektowania- ZNAC 30.01.06, 13:47 hmmm może dlatego, że jest to program do samodzielnego projektowania wnętrz, na kórym może popracować legalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzu20 Re: programy do samodzielnego projektowania- ZNAC 30.01.06, 19:32 nieprawda pro100 w normalnej wersji kosztuje tez powyzej 2000zł a nawet autocada mozna miec za darmo 30 dni wiec kazdy program mozna mieć za darmo do zaprojektowania swojego wnetrza no chyba ze bedziesz sie bawic z tym kilka lat Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: programy do samodzielnego projektowania- ZNAC 30.01.06, 19:50 > a nawet autocada mozna miec za darmo 30 dni a można prosić o link do DOWNLOAD darmowej "próbki" tego programu? będę wdzięczna za odpowiedx :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuchnieina Re: programy do samodzielnego projektowania- ZNAC 30.01.06, 21:22 spróbuj wejść na strone autodesku albo poszukaj bricscada troche prostszy ale znacznie tańszy(w wersji płatnej) ale też mozna 30 dniowa wersje ściagnąc darmo Odpowiedz Link Zgłoś
pinos Re: programy do samodzielnego projektowania- ZNAC 01.02.06, 11:11 ale co jest nieprawdą? to , "że jest to program do samodzielnego projektowania wnętrz, na kórym może popracować legalnie?" wydaje mi się że w zdaniu tym wszystko jest prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
mniewiadomska Re: programy do samodzielnego projektowania- ZNAC 01.02.06, 13:30 Wersje 30 dniowa AutoCada mozna miec za darmo, ale na przyklad nie mozna zapisywac juz narysowanych elementow (arkuszy), drukowac sie tez nie da no i nie ma wszystkich funkcji:( To tak tylko zeby sie pobawic, pocwiczyc... Odpowiedz Link Zgłoś