zymzyk 06.03.06, 16:53 zawsze ciezko mi szlo projektowanie www.europepascher.org/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atomsam Prysznic Huppe 09.03.06, 20:12 Uwaga na kabiny firmy: Huppe. Efektowne - funkcjonalne - drogie. Po rocznej eksploatacji od elementów chromowanych odłazi chrom, co najciekawsze nie tam gdzie ma kontakt z wodą lecz od zewnątrz. Polski przedstawiciel się wypina zasłaniając terminem wniesionej reklamacji (w umowie zakupu nie uznaje rękojmi). Huppe Polska sa jak przypuszczam: na polskim rynku sprzedaje buble - sprzedający musiał bowiem zdawać sobie sprawę z błędu w technologii produkcji. Na życzenie służę zdjęciami i dokumentem zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_trawnik1 Re: Prysznic Huppe 05.01.22, 09:57 Potwierdzam. Posiadam Kabine Huppe Xtensa Pure i prowadnice po której poruszają się kółka porysowały się podczas użytkowania - po zaledwie dwóch latach. Odradzam - straszny badziew Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek Re: Projektujemy i urządzamy małą łazienkę 09.03.06, 21:31 Generalnie pomysl przerobki bardzo fajny, ale: 1. Najprosciej byloby dac krotsza wanne i w powstale miejsce wstawic otwierana od gory waska pralkę (wanna ma 170 zm, jest tam 20 cm zapasu, wiec przy pralce o szr. 40 lub 45 cm nowa wanna mialaby np. 140 cm), mniej zabawy z odplywami i dojsciem wody. 2. Po modernizacji - na pewno kabina osiemdziesiatka zajmuje mniej miejsca i wizualnie lepiej wyglada w malej lazience, ale funkcjonalnie jednak nie jest najwygodniejsza (niesty mam osiemdziesiatke). W tym wypadku osobiscie wolalabym jednak dziewiecdziesiatke. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_v matura z matematyki obowiązkowa!! 24.08.06, 21:10 co za pismak podpisał obrazek 9m2, a wymiary podał z których wychodzi 3,23m2 ??? nie umie sie liczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
dsv00 Re: Projektujemy i urządzamy małą łazienkę 07.01.22, 10:20 Co prawda mocno średnio znam się na projektowaniu, ale na przykład wszystkie kinkiety kupowałem tutaj idealdesign.pl/115_ozcan Co prawda za pierwszym razem musiałem zwrócić zamówiony kinkiet, ale nie było z tym żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
dsv00 Re: Projektujemy i urządzamy małą łazienkę 25.02.22, 16:11 Teraz na pewno będzie lepiej! Pozdrawiam. Mirek Odpowiedz Link Zgłoś