blaszany_dzwoneczek 08.03.06, 23:05 Czy taka kuta metalowa barierka, dość prosta, bez jakichś specjalnych ozdóbek, to droga impreza? A może ktoś może polecić jakiegoś wykonawcę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyot Re: Kuta barierka do schodów 08.03.06, 23:58 Hej.. Droga droga,sam materiał sporo kosztuje... Ps. Z jakiego forum Cię znamn...? Twa stronka...,skąd ją znam ? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Kuta barierka do schodów 09.03.06, 09:19 Ale kilka tysięcy czy kilkanaście tysięcy... czy kilkadziesiąt tysięcy?? Wiem, że cena zależy w dużym stopniu od tego jaka ta brierka ma być i ile jej ma być, ale chodzi mi o rząd wielkości. I dalej prosze o namiary na firmy, ktore coś takiego robią. A skąd mnie znasz? Nie wiem. Na kilku forach się pojawiam, a stronki swojej nie mam. Również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek jakie miasto 09.03.06, 11:24 A w jakim miescie? Jesli Warszawa (przewaznie Warszawiacy zapominaja podac miasta :-) to moge polecic Pana z Wawra, ktory robil mi kraty (takie zwykle, tanie). Widzialam tez jego ozdobne barierki - sliczne. Ale Pan jest bardzo sympatyczny i na pewno da sie cos odpowiedniego dobrac. Ceny ma bardzo rozsadne. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: jakie miasto 09.03.06, 11:37 No Warszawa :-) Ale dlaczego zapominamy podać miasto? Sama się zastanawiam. Chyba tak bezmyślnie, bo najczęściej jednak ta Warszawa się pojawia w pytaniach... :-) Bardzo proszę o ten namiar. Tu albo na mój mail gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
eszi robiłam ostatnio taką kutą 09.03.06, 12:58 z wywijasami i wypukłą - ale tylko na szerokość drzwi i wysokość 1,3 zapłaciłam 250 z pomalowaniem - na taki super ziolono-złoto-stary kolor... jestem b. zadowolona - namiary na wykonawce tez moge podac....... zalezy m ile tego potrzebujesz Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: robiłam ostatnio taką kutą 09.03.06, 13:09 Całkiem spora ma być, bo ze dwa metry prostej nad schodami na pięterku, zawijas i też ze dwa metry na schodach. A wysokość - jakaś standardowa, żeby było wygodnie? O namiar oczywiście proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
aradomsk Re: robiłam ostatnio taką kutą 10.03.06, 22:18 Bardzo proszę o ten namiar i ja (mail na adres: aldona@psych.uw.edu.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek Re: jakie miasto 09.03.06, 20:14 > Bardzo proszę o ten namiar. Tu albo na mój mail gazetowy. Nie wiem, czy tu mozna. Czesto podaja ludzie namiary, ale na wszelki wypadek wysle Ci na gazetowy. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
monics Re: jakie miasto 10.03.06, 11:17 Czy ja też mogę prosić namiary na pana od balustrad monics@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
planer Re: Kuta barierka do schodów 27.03.06, 19:30 Ja też bardzo proszę o namiary Odpowiedz Link Zgłoś
kowal_mosina Re: Kuta barierka do schodów 23.04.06, 21:42 polecam swoje usługi, dla chętnych fotografie moich zrealizowanych prac. biuro@krol-artur.com tel. 500 110 611 Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Kuta barierka do schodów 24.04.06, 11:20 To ja poproszę zdjęcia na mój adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś