redakcja 15.01.07, 11:49 Zapraszamy do oglądania kolejnego mieszkania konkursowego. Przypominam o zasadach. Zaczynamy wątek od słów "TAK" lub "NIE" i ewentualnie dopisujemy komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erka75 Nie 15.01.07, 13:19 W porównaniu z innymi, które dzisiaj miałam przyjemność (nieprzyjemność) zobaczyć to na tak ale jako mieszkanie do konkursu to głosuje na nie... Nie podoba mi się sypialnia oraz obrazki, sufit i wnęki w salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay NIE 15.01.07, 14:38 Wyjątkowo przewidywalne i poprawne, a więc przeciętne wnętrze. Urządzone starannie, w zamyśle prawdopodobnie powściągliwie, jednakże w kilku miejscach wezbrana fantazja wzięła górę i niepohamowanie ozdobiła salon grą świateł rodem z festiwali tunningu samochodowego. Rozliczne pamiątki z podróży do Afryki i tetraptyk na ścianie zamiast świadczyć o ciekawej świata podróżniczej naturze i artystycznym smaku właścicieli, dają raczej obraz chwalebnego (a jakże) wspomożenia finansowego wytwórców gadżetów zarówno tych z Czarnego Lądu, jak i rodzimych z Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemnanie Re: NIE 15.01.07, 15:35 nie doprawiona odrobina pieprzu zwyczajnosc, zepsuta na dodatek jakims slaczkiem na podlodze w kuchni ni w piec ni w dziewiec i roznymi egiptami :) NIE Odpowiedz Link Zgłoś
bingo44 Tak 15.01.07, 17:47 z dużymi oporami. Głównie za kolorystykę, ładne drzwi. Kiepska sypialnia. Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Kata 15.01.07, 19:00 NIE. Po obejrzeniu kuchni byłam na tak. Niestety sypialnia niedopracowana, a dobił mnie ten... (3 to tryptyk a 4?) afrykański komplet z allegro na ścianie Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone NIE 15.01.07, 23:19 Najgorsze jest to psychodeliczne swiatlo nad kieliszkami w salonie... Odpowiedz Link Zgłoś
llogara NIE 16.01.07, 13:28 nie za podświetlane witrynki, dziury w ścianach, tandetne ozdoby i obrazki na ścianach, sztampową łazienkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ulrike_m TAK 17.01.07, 00:33 Tak - tylko za przedpokój. Obrazki, ozdóbki - do wymiany. Bambus z okienka w ścianie - do kosza. Cos tez trzeba by zrobic z firanką w sypialni..... Odpowiedz Link Zgłoś
7605ogi Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Katarz.. 17.01.07, 17:27 TAK. Mi sie bardzo podoba. Urządzone ze smakiem i rozważnie. Jak ktoś woli błyszczące meble i tylko 3 kolory w mieszkaniu to jego problem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lesio958 tak- mieszkanie Pani Katarz.. 19.01.07, 09:42 tak, podoba mi się i napewno jest to przytulne gniazdko dla rodzinki. Do tych co pisz opinie, ludzie opamietajcie sie . Rypiecie wszstkich jak leci...Pokażcie swoje mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
croquemitaine NIE 19.01.07, 11:27 Nie.Kuchnia i przedpokój robią przyjemne wrażenie, ale im dalej, tym gorzej. Strawiłam nawet papirusy, bo kolorystycznie pasują, i uwierzyłam w pamiątki z podróży, ale już połączenie tynkowego "trawertynu" z bambusowymi patyczkami w tejże kuchni wzbudziło moją nieufność. Nagromadzenie pseudomurzyńskich bibelotów i okropny czteroczęściowy obraz utwierdziły mnie w mniemaniu, że podróże właściciele odbywają głównie po Allegro. A dobiło mnie niezasłane łóżko z pościelą z kory. Odpowiedz Link Zgłoś
tofi5 Tak 19.01.07, 12:50 całkiem ładne choć kilka żeczy do wymiany np.te podświetlane kieliszki w salonie.Ale ogólnie na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
pentelka5 NIE 19.01.07, 15:18 sypialnia jest najlepszym przykładem, że nie należy na siłę robić tego co akurat jest w modzie. Chodzi o te kwiaty na ścianie. Owszem, aktualnie są trendy ale tu akurat pasują jak pięść do nosa. I jeszcze ta ohydna pościel! Tkaniny też są częścią wnętrza i ich odpowiedni dobór może dużo zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
askak1 Re: NIE 24.01.07, 17:04 kwiaty bardzo mi sie w sypialni podobaly. raz cos innego , ale ten obraz z Allegro - rany boskie- psuja cale wrazenie. Zawsze zastanawialam sie kto to kupuje ???? Odpowiedz Link Zgłoś
wwiolka4 Hmm, chyba TAK 28.01.07, 18:57 W sumie tak, według mnie "coś" w sobie ma, ale...te firanki, rurka w kuchni chyba od gazu - do ukrycia, sypialnia do przemyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.olimpias Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Kata 28.01.07, 21:08 Nie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ax nie 30.01.07, 19:41 ogólnie mogłoby być niebrzydkie, a jest zero oryginalności i polotu Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Jestem na TAK 31.01.07, 14:21 No fajnie!...Widać własną myśl w urządzaniu..tylko te kwiatuszki u węzgłowia łózka w sypialni?...nie dałoby się jakoś usunąć? Wyglądają hmmmm....dziwnie? Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_123 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Katarz.. 06.02.07, 22:03 Ani TAK ani NIE Odpowiedz Link Zgłoś
tojatojatoja Nie 25.09.07, 14:21 Powiem szczerze, że jestem zaskoczona że takie mieszkanie ktoś mógł zgłosić do konkursu. Nie podoba mi się w ogóle. :-( Najbrzydsza jest chyba sypialnia: maki z IKEI i pościel z kory w kwiatki. Zdecydowanie na nie! Moim zdaniem mieszkanie urządzone bez gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
markdottir Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Katarz.. 22.01.08, 16:00 nie za: -podświetlenia w cokole kuchennym - podświetlone UV kieliszki - tandetny aż zęby bolą obraz plus obnizenie sufitu - sypialnie bez pomysłu i bez narzuty na łóżko plus za przedpokój Odpowiedz Link Zgłoś