wizzy14 03.07.07, 15:00 Żadna rewelacja, nie wytrzymałbym w takim wnętrzu, no i ta komoda,co obok jakis kosz stoi jest za blisko drzwi , nie ma przejścia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyraa Smak Indii 01.01.08, 13:59 szukam farby na ścianę w odcieniu ciemnej zieleni widocznej na niektórych zdjęciach. Może wie jaka to marka i odcień. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola1234 Smak Indii 28.01.08, 11:33 Kwestia smaku. Meble i bibeloty kolonialne maja swój uraok a juz na 100% wytrzymaja o 2 pololenia wiecej niz meble Ikea i inne sklejkowe. Lite drewno pielegnowane naturalnymi woskami. Ja np kupiłem juz kilka rzeczy na www.kolonialnyswiat.pl i jestem bardzo zadowolony. Nigdzie nie musze jezdzic bo mam indie w kuchni i pokoju. Piekne rzeczy po bardzo rozsadnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
zosienka.1 Re: Smak Indii 26.05.08, 11:27 Weszłam na tą stronę www, bardzo fajne rzeczy tam mają. Dzięki za namiar. Przy okazji też znalazłam coś ciekawego w kolonialnym stylu: fiorello.pl/marki/ramka-na-zdjecie-ghati Odpowiedz Link Zgłoś
padme0 Re: Smak Indii 08.10.15, 16:00 Przepiękne meble prosto z Indii znajdziecie również na www.cudnemeble.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dekory Smak Indii 24.05.08, 18:08 piękne, cudne wnętrza. klimaty które sama uwielbiam, ciepłe intensywne kolory. jesli ktos z Was szuka dodatków do takich wnętrz to zapraszam na moją stronę: www.dekory.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś