toksol 03.09.07, 18:14 Ja bym się wściekł od takiego buraczkowego kolorku. Ciało człowieka w takiej łazience wydaje się lekko zielone. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sa-ra Położenie ma znaczenie 04.09.07, 11:54 buraczki i ten okropny niebieski kolor to wielka tragedia, po prostu sztuka dla sztuki....:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ernest29 A gdzie są pralki w tych mieszkaniach? 09.09.07, 17:08 Pokażcie ich miejsce i sposób wbudowania w meble poza łazienkami!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
osmanthus Re: A gdzie są pralki w tych mieszkaniach? 16.09.07, 11:39 Pralki sa oczywiscie w pralniach! A od ogladania tych lazienek mozna dostac niestrawnosci :( Odpowiedz Link Zgłoś
taherba Re: Położenie ma znaczenie 16.09.07, 09:46 Ciała są niebieski, nie zielone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni_kv Re: Położenie ma znaczenie 16.09.07, 11:09 W następnym sezonie dekory z motywami roślinnymi przestaną być modne,żywa barwa bakłażana również, a człowiek będzie dostawał kręćka od tych kolorków. Odpowiedz Link Zgłoś
golfstrom Co za przestrzeń! 16.09.07, 14:53 Te zdjęcia tak mnie zainspirowały, że chyba doradzę rodzicom, żeby sobie przerobili duży pokój na łazienkę. Odpowiedz Link Zgłoś
arderikka Golfstrom - popieram! 16.09.07, 15:02 ... bo mi te zdjęcia nasuwają na myśl jakiś upiorny pokaz mody, na którym pokazuje się kapelusze "fantazyjnie pzryozdobione ptasimi odchodami" (cytat ze Świata według Kiepskich). Odpowiedz Link Zgłoś
kakunia.k Położenie ma znaczenie 16.09.07, 17:23 patrząc po kosmetykach użytych do sesji, albo zdjęcia są stare, albo ktoś ma zapasy sprzed kilku dobrych lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
toksol EUREKA! 16.09.07, 18:39 Dziś zrozumiałem! "Cztery Kąty" zadbały o swoich czytelników w ten sposób, abyśmy polubili swoje zwyczajne łazienki, jakiekolwiek by one nie były. Byle do nich nie wpuścic fachowców od tych "wzorcowych" łazienek jak na zdjeciach. Dzięki redakcjo!!! Idę się wykąpać. Odpowiedz Link Zgłoś
izaduraj7 Położenie ma znaczenie 04.10.07, 12:34 ja mam pytanie gdzie moge taka terakote w koloze baklazana dostac??? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha90 Re: Położenie ma znaczenie 09.01.08, 15:46 Mnie się ta bordowa podobała :-) Tylko nigdy przenigdy nie zrobię białych fug na podłodze. Miałam tak w poprzednim mieszkaniu, fugi były wiecznie brudno-szare, okropność. Jak mieli przyjść goście szorowałam je szczoteczką do zębów. Teraz szukam jakichś rozwiązań z ciemnymi fugami. Odpowiedz Link Zgłoś
froggi6 jakie płytki? 26.03.08, 15:55 własnie takiego koloru płytek szukalam, chcialabym oblozyc nimi male fragmenty scian ale niestety nigdzie takiego koloru plytek nie znalazlam. czy ktos moze wie jakej firmy sa te płytki??? Odpowiedz Link Zgłoś