ernest29 18.09.07, 19:52 w przyszłości. Kolory w mieszkaniach to nie tylko rzecz gustu, ale i również usposobienia mieszkańców. W więc za smutne, ponure, choć w rzeczywistości może wyglądać elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jocek1 Z praktycznym schowkiem 19.09.07, 17:25 Rozumiem, ze w cenie projektu "dekorator" będzie ze ściereczką czuwa przy tych czarnych kafelkach i po kropelkach nie będzie śladu ;-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
charna1 Prysznic 24.09.07, 20:34 Mam taki u siebie w domu i ja staram się uwżać ale też zdarza się woda w całej łazience, mimo że jest zrobiony zgodnie z regułami. Najgorzej jest jak prysznic biorą moi panowie, mąż i syn. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorek80 Z praktycznym schowkiem 24.09.07, 22:56 nie bede chwalic ani krytykowac pomyslu czy wykonania, nieco jednak trapi mnie pytanie od kiedy to w polskich realiach owa lazienka jest nieduza? Odpowiedz Link Zgłoś
pepegi Re: Z praktycznym schowkiem 25.09.07, 10:54 No właśnie. Nich mi wymyślą praktyczny schowek do łazienki, w której nawet pralka się nie mieści :) Odpowiedz Link Zgłoś
daga_1 Z praktycznym schowkiem 25.09.07, 12:38 Kabina prysznicowa, umywalka i jeszcze bidet, do tego schowek na pralkę i suszarkę, a wszystko to w łazience 2x1,5. Genialne. Odpowiedz Link Zgłoś
biserka79 "Mała" łązienka? Kpiny!! 25.09.07, 19:22 Jeśli autorzy uważają tak pojemne pomieszczenie za małe, to zapraszam do siebie! Gdybym to wszystko pomieściła, to bym zastawiła chyba całą łązienkę! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy.p Z praktycznym schowkiem 01.10.07, 14:50 wkurzają mnie takie artykuły,te ukryte szafki musiałabym zrobić u sąsiada lub w pokoju dzieci a może lepiej poradźcie jak w łazience 2,7 m2 z której korzysta 5 osób wszystko to pomieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Z praktycznym schowkiem 16.10.07, 08:56 A mnie wkurza i zastanawia ile razy zobaczę te same zdjęcia z różnymi tekstami ? Tę łazienkę, czerwoną kuchnię i czerwone dodatki widzę non stop. GW zachowuje się jak Polsat, jak się uczepi kilku rzeczy to przez kilka lat będę serwować to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
coco_oo Z praktycznym schowkiem - prysznic 30.10.07, 12:33 Projekt łazienki jest bardzo podobny do tego, który wymyśliłam sobie już z poł roku temu. Mi się podoba . Co do prysznica...w tym roku na rynku w PL pojawił sie system TECEdrainline, i dzięki niemu nie ma mowy o wypływaniu wody spod prysznica. Co innego chlapanie :) Odpowiedz Link Zgłoś