ajakubas 11.11.07, 21:30 Miałam kiedyś na łóżkiem półkę i był to dla mnie koszmar. Podświadomie bałam się, że spadnie mi na głowę. Z ulga z niej zrezygnowałam i nigdy tego nie powtórzę. aj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lia.13 Z hotelu do domu 11.11.07, 23:55 też kiedyś miałam nad łóżkiem półkę. Jednej nocy obudziłam się, wstałam, zapaliłam światło, podeszłam do szafy, otworzyłam ją i gapiłam się przez moment do środka nie bardzo wiedząc czego też zapomniałam spakować na drugi dzień do szkoły i w tym momencie półka spadła. Przeżyłam istny szok. Ktoś chyba musiał nade mną wtedy czuwać. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka114 Z hotelu do domu 12.11.07, 08:44 wlasnie dla samego niekomfortowego uczucia ze cos mi wisi nad glowa, nie chcialabym miec polki nad lozkiem. Spodobal mi sie kolor scian przedstawionej sypialni, natomiast dodatki z ostatnich zdjec - prosze mi wybaczyc, ale wygladaja jakby je ktos przyniosl z cmentarza Odpowiedz Link Zgłoś
kk1962 Re: Z hotelu do domu 12.11.07, 10:18 A ja mam bardzo podobna polke nad lozkiem, ulubione miejsce mojej kocicy. Kiedys tam przysnela - a potem spadla mi na glowe. Bibeloty nie moga stac - kot zrzuca. Pod polka spac moge, ale szafki nad lozkiem bym nie powiesila. Odpowiedz Link Zgłoś
pandzik Re: Z hotelu do domu 12.11.07, 12:21 ikea style mi taka połka spadła na lcd-ka w salonie... naszczescie rozwaliła tylko szafke pod nim za 300 stówki... Ale to był mój błąd - zaoszczędziłem na sróbach :) Odpowiedz Link Zgłoś
polbel Ikea to jednak fenomen jakis 17.11.07, 19:20 Niedlugo strach bedzie lodowke otworzyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boulo Z hotelu do domu 17.11.07, 22:52 mni zastanawia: 1. na cholere tam lezanka - nie ma zadneo stoliczka na np. kawke, stojaczka na gazete - czyli czegos aby miec powód skozystac z lezanki (tym bardziej ze wygodna ona nie jest i lepiej po prostu polezec na lozku - tym bardziej ze daleko do niego nie jest) 2. widac dlaczego IKEA pomimo fatalnej jakosci mebli przedzie dobrze - bo tacy "stylisci" robia darmowa reklame. ten pokoj jak wyjety z katalogu. 3. polka nad lozkiem horror a zolty swiecznik zgroza tyle Odpowiedz Link Zgłoś
daga_1 Jak dla mnie to strasznie buro i tak jakos smętnie 06.12.07, 11:24 Chyba bym się zle czuła w takiej sypialni. Kolor scian wolałam poprzedni. Odpowiedz Link Zgłoś
ernest29 Półka nad głową w łóżku? To brak profesjonalizmu 06.12.07, 18:02 stylistki czy projektanta tego wnętrza. Wstyd taką aranżację wnętrza reklamować w Cz K. Odpowiedz Link Zgłoś