rafkam100 28.03.08, 08:53 Witam Zamierzamy zakupić naroznik etapu (dokładnie mateo, prawdopodobnie skórzany). W związku z tym pytanie - czy ktoś posiada ich produkt? Jak sie użytkuje? Czy warto wydać tyle pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiediak Re: Meble - narożniki - firma etap 02.04.08, 21:25 Mamy dwie sofy ze skóry. Wygodne, ładnie wygladają, jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
rafkam100 Re: Meble - narożniki - firma etap 04.04.08, 09:52 My juz chyba też podjeliśmy decyzje. Mateo kolor - czekoladowy(b-29). Tylko znowu nie wiemy czy wymiary tego narożnika 240x285 spowoduja ze w 21 metrowy pokoju zrobi sie ciasno. Odpowiedz Link Zgłoś
app3 Re: Meble - narożniki - firma etap 26.04.08, 08:05 My tez szukamy jakiegoś fajnego narożnika do salonu. Te wyglądają bardzo ciekawie, ale na stronie www znalazłam tylko namiar na Bydgoszcz. A czy można je obejrzeć gdzieś na terenie Warszawy? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agalat1 Re: Meble - narożniki - firma etap 30.04.08, 21:21 Ja także jakiś czas temu poszukiwałam narożnika do swojego 19-metrowego "saloniku". Miał być: nieduży, z dużą powierzchnią spania (140x210 cm)i pojemnikiem na pościel - a przy tym szalenie wygodny i.......... udało mi się ..... firma MTI - Furninova - narożnik Ilona - polecam. Ciekawe opinie słyszałam też o narożnikach firmy Wajnert model Folly (moja druga po Ilonie faworytka)lub Slash. Nie siedziałam i w realu ich nie widziała - ale Ilona jest naprawdę suppper;) Odpowiedz Link Zgłoś
i_ja_tez Re: Meble - narożniki - firma etap 01.05.08, 12:09 A jakie są ceny tych mebli, które wymieniliście - w skórze? Odpowiedz Link Zgłoś
rafkam100 Re: Meble - narożniki - firma etap 08.05.08, 23:48 Mateo (Etap) w skórze z funckją spania i pojemnikiem na pościel 5800 w agata meble. Dzisiaj własnie "przyjechał" - rewelacyjnie wygląda - w końcu jest na czym siedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
i_ja_tez Re: Meble - narożniki - firma etap 11.05.08, 00:24 Hmmmm. Ten sam narożnik Mateo z firmy Etap w salonie meblowym Ufo pod Mińskie Maz. kosztował w skórze 4200. Odpowiedz Link Zgłoś
rafkam100 Re: Meble - narożniki - firma etap 12.05.08, 14:28 Zależy jak się go skonfigurowało - czy jest miejsce na pościel, czy jest funkcja spania i czy napewno mówimy o tym wymiarze - www.etap-sofa.pl/oferta.htm - oferta na mateo zaczyna sie rzeczywiście od 4000 w skórze :) Dalej - czy aby towar nie jest z ekspozycji lub nie ma uszkodzeń (dlatego może być przecena) Jeśli jednak napewno jest to ten "mateusz" to nie ma co się zastanawiać i brać :) Odpowiedz Link Zgłoś