Gość: burek IP: *.pl 02.07.07, 23:23 kolega chce kupic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 02.07.07, 23:24 ``sztuczna krew musze wyprodukowac``` tak mi napisal..pomozcie:)))) on robi sztuke...nowoczesna..i musi blysnac..to naprawde powazna sprawa..gdzie to sprzedaja..taki arwnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 02.07.07, 23:26 z keczupu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 02.07.07, 23:27 on robi filmy..ostatnio sie opalil..nawet..tak w calosci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rerzyser:] Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:27 Z keczupu za drogo wychodzi tak żeby na 2 wiadra zrobić sensownego koloru, przepis mam ale szukam czerwonego barwnika spożywczego www.youtube.com/watch?v=blCerOwcND8 youtube.com/watch?v=pY2TPWOWo4Y powyżej próbka:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 02.07.07, 23:30 rezyser wszedl..daj nam linki do twoich filmow..moze te z nogami?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rerzyser( Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:32 www.youtube.com/watch?v=blCerOwcND8 youtube.com/watch?v=pY2TPWOWo4Y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 02.07.07, 23:36 dawaliscie srodki gojące? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.asternet.pl 03.07.07, 00:00 2 e robi horror szuka barwnika bo krew droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rerzyser Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 00:01 2e za dużo nie bierze w tym udziału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 03.07.07, 00:02 mlodziez trzeba doceniac..sztuka wykluwa sie na drogach wokol supermarketow i w nich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 03.07.07, 00:03 film jest środkiem do wlasnego ego... czy karolina to docenia/ nawet nie chce zasponsorowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rerzyser Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 00:06 Potem się mówi, że za dużo supermarketów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.chello.pl 03.07.07, 00:09 karolina docenia i chyli czoła przed ludźmi, którzy mają talent :) a sponsorować może biedne czworonogi i robi to tak intensywnie, że wkrótce ogłosi bankructwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 03.07.07, 00:11 czas sie ujawnic szerszej publicznosci..moze cie docenia?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.szczecin Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? 03.07.07, 00:13 nie sądzę :) ja ze swoimi ideałami jestem nudna, jak flaki z olejem ;) W dzisiejszych czasach przyjmują sie postawy, które mnie nie ukształtowanły i których czasem nie pojmuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 03.07.07, 00:20 KOLEGA REZYSER WYDOBYWA PIEKNO..POTRAFI..OBEJRZYJ TEN PROCES PALENIA..ILE TAM GLEBI:))) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.szczecin Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? 03.07.07, 00:22 o tak... niestety - za prosta baba jestem, żeby móc opisać ją słowami... tę głębię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 03.07.07, 00:57 ale to jest poetyckie..to palenie:)))poklikaj trochę..wypromuj tworce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrrrrrrrrrrrrrrr Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 03.07.07, 07:00 www.youtube.com/watch?v=blCerOwcND8 youtube.com/watch?v=pY2TPWOWo4Y a co bys ulepszyla?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.chello.pl 02.07.07, 23:34 www.kryolancitywarszawa.com.pl/ krew w różnych postaciach znajdziesz tutaj - www.kryolancitywarszawa.com.pl/katalog/efekty_specjalne kontakt z przedstawicielami: www.kryolancitywarszawa.com.pl/katalog/sklepy wiem, ze w szczecinie jest gabinet kosmetyczny, który ma ich kosmetyki - ale nie wiem gdzie się znajduje :) www.kryolan.com/en/NEW/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.pl 02.07.07, 23:38 karolina-obejzalas filmy? czy na s rezyer nie jest objawieniem? trzeba mu pomoc ze srodkami pirotechnicznymi..moze wypromuje miasto/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.pl 02.07.07, 23:39 ja obejrzalem i to jest to!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rerzyser Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:40 Chciałbym jeszcze nadmienić, że mam niewielki budżet, jak każdy początkujący artysta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.pl 02.07.07, 23:42 kolega jest skromny ..on juz 4 film robi..czy ktos to docenia?:))) ale sponsorow nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.chello.pl 02.07.07, 23:51 hmm... róbta co chceta :) mam tylko nadzieję, że nie robicie nikomu krzywdy - mam tu na myśli przede wszystkim zwierzaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rerzyser Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:53 Główka pracuje? Może pora pójść spać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.pl 02.07.07, 23:55 a tyy nie zechcialabys zagrac w filmie jako m e d i u m o ile masz wlasna krew? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.chello.pl 03.07.07, 00:07 haha- o niczym innym nie marzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.pl 03.07.07, 00:10 rezyser by sie ucieszyl..naprawde..film by ci zrobil:)) on wiele potafi..jest tworca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrrrrrrrrrrrr Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 03.07.07, 15:13 hit kinowy wkrotce..taki lekki horror:)) Odpowiedz Link Zgłoś