Dodaj do ulubionych

gdzie mozna kupic barwnik spozywczy?

IP: *.pl 02.07.07, 23:23
kolega chce kupic...
Obserwuj wątek
    • Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 02.07.07, 23:24
      ``sztuczna krew musze wyprodukowac``` tak mi napisal..pomozcie:)))) on robi
      sztuke...nowoczesna..i musi blysnac..to naprawde powazna sprawa..gdzie to
      sprzedaja..taki arwnik
      • grogreg Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? 02.07.07, 23:26
        Sok z burakow.
    • grogreg Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? 02.07.07, 23:24
      Jaki kolor?
      • Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 02.07.07, 23:26
        z keczupu
        • Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 02.07.07, 23:27
          on robi filmy..ostatnio sie opalil..nawet..tak w calosci:)))
        • Gość: Rerzyser:] Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:27
          Z keczupu za drogo wychodzi tak żeby na 2 wiadra zrobić sensownego koloru,
          przepis mam ale szukam czerwonego barwnika spożywczego
          www.youtube.com/watch?v=blCerOwcND8
          youtube.com/watch?v=pY2TPWOWo4Y
          powyżej próbka:P
          • Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 02.07.07, 23:30
            rezyser wszedl..daj nam linki do twoich filmow..moze te z nogami?:)))
            • Gość: Rerzyser( Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:32
              • Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 02.07.07, 23:36
                dawaliscie srodki gojące?
          • Gość: ffff Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.asternet.pl 03.07.07, 00:00
            2 e robi horror szuka barwnika bo krew droga
            • Gość: Rerzyser Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 00:01
              2e za dużo nie bierze w tym udziału
            • Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 03.07.07, 00:02
              mlodziez trzeba doceniac..sztuka wykluwa sie na drogach wokol supermarketow i w
              nich:)))
              • Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 03.07.07, 00:03
                film jest środkiem do wlasnego ego... czy karolina to docenia/
                nawet nie chce zasponsorowac..
                • Gość: Rerzyser Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 00:06
                  Potem się mówi, że za dużo supermarketów
                • Gość: karolina Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.chello.pl 03.07.07, 00:09
                  karolina docenia i chyli czoła przed ludźmi, którzy mają talent :) a
                  sponsorować może biedne czworonogi i robi to tak intensywnie, że wkrótce ogłosi
                  bankructwo ;)
                  • Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 03.07.07, 00:11
                    czas sie ujawnic szerszej publicznosci..moze cie docenia?:)))
                    • karolina.szczecin Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? 03.07.07, 00:13
                      nie sądzę :) ja ze swoimi ideałami jestem nudna, jak flaki z olejem ;)

W dzisiejszych czasach przyjmują sie postawy, które mnie nie ukształtowanły i
                      których czasem nie pojmuję ;)
                      • Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 03.07.07, 00:20
                        KOLEGA REZYSER WYDOBYWA PIEKNO..POTRAFI..OBEJRZYJ TEN PROCES PALENIA..ILE TAM
                        GLEBI:)))
                        • karolina.szczecin Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? 03.07.07, 00:22
                          o tak... niestety - za prosta baba jestem, żeby móc opisać ją słowami... tę
                          głębię ;)
                          • Gość: burek Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 03.07.07, 00:57
                            ale to jest poetyckie..to palenie:)))poklikaj trochę..wypromuj tworce:))
                          • Gość: brrrrrrrrrrrrrrrrr Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 03.07.07, 07:00
                            a co bys ulepszyla?:))
    • Gość: karolina poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.chello.pl 02.07.07, 23:34
      www.kryolancitywarszawa.com.pl/
      krew w różnych postaciach znajdziesz tutaj -
      www.kryolancitywarszawa.com.pl/katalog/efekty_specjalne
      kontakt z przedstawicielami:
      www.kryolancitywarszawa.com.pl/katalog/sklepy
      wiem, ze w szczecinie jest gabinet kosmetyczny, który ma ich kosmetyki - ale
      nie wiem gdzie się znajduje :)

www.kryolan.com/en/NEW/index.htm
      • Gość: burek Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.pl 02.07.07, 23:38
        karolina-obejzalas filmy?
        czy na s rezyer nie jest objawieniem?
        trzeba mu pomoc ze srodkami pirotechnicznymi..moze wypromuje miasto/
        • Gość: burek Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.pl 02.07.07, 23:39
          ja obejrzalem i to jest to!!!!!!!!!
        • Gość: Rerzyser Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:40
          Chciałbym jeszcze nadmienić, że mam niewielki budżet, jak każdy początkujący
          artysta:)
          • Gość: burek Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.pl 02.07.07, 23:42
            kolega jest skromny ..on juz 4 film robi..czy ktos to docenia?:))) ale
            sponsorow nie ma...
            • Gość: karolina Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.chello.pl 02.07.07, 23:51
              hmm... róbta co chceta :)

mam tylko nadzieję, że nie robicie nikomu krzywdy - mam tu na myśli przede
              wszystkim zwierzaki...
              • Gość: Rerzyser Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:53
                Główka pracuje?
                Może pora pójść spać?
              • Gość: burek Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.pl 02.07.07, 23:55
                a tyy nie zechcialabys zagrac w filmie jako m e d i u m o ile masz wlasna krew?
                • Gość: karolina Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.chello.pl 03.07.07, 00:07
                  haha- o niczym innym nie marzę :)
                  • Gość: burek Re: poszukaj w ofercie Kryolan IP: *.pl 03.07.07, 00:10
                    rezyser by sie ucieszyl..naprawde..film by ci zrobil:))
                    on wiele potafi..jest tworca:)))
    • Gość: brrrrrrrrrrrrrr Re: gdzie mozna kupic barwnik spozywczy? IP: *.pl 03.07.07, 15:13
      hit kinowy wkrotce..taki lekki horror:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka