Gość: Rubinkowo IP: *.allianz.pl 19.10.04, 20:37 Czy kibice z Torunia wspomogą swoją jedenastkę na wyjeżdzie jesieni w Gdańsku w najbliższą sobotę o 15?Wyjazd na Lechię naprawdę prestiżowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yaraz ZAWISZA PANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:07 Zawisza Pany Niebiesko-Czarne Szatany:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZA PANY IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 07:35 Yaraz nie wyglupiaj sie,wiesz dobrze jak jest naprawde.lepiej pogadaj z chlopakami i wspolnie z toruniem wybierzcie sie na traugutta,bo tam bedzie naprawde goraco.kiedys i wy bedziecie potrzebowali pomocy,dlatego teraz wasza kolej.a bylo by napewno ci milo,by wojewodztwo mialo dwie druzyny w II lidze. ty to dobrze rozumiesz,obijasz sie,bylo nie bylo,o szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Lechia-Elana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 11:29 Czy jest organizowany jakiś wyjazd na ten mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubinkowo Re: Lechia-Elana IP: *.allianz.pl 20.10.04, 17:59 Moze być lipa jak nikt z Torunia nie pofatyguje się do Gdańska,przecież jesteśmy liderem,mam nadzieję,że jednak tak się nie stanie i kibice toruńscy staną na wysokości zadania,kibice Lechii w ostatni weekend pojawili się w Poznaniu na Lechu w 550 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: Lechia-Elana IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 19:12 a moze tak zebrac ekipe wspolnie z bydgoszcza,tez by bylo chyba z 550 luda. ostatecznie tu chodzi o wspolne dobro windowania pilki w calym wojewodztwie. wejsc na forum bydgoszc na wpis zawiszy nie oddamy i wystawic tam kolegom propozycje wspolnego wyjazdu.ostatecznie sport i pilka ta fajna wspolna zabawa.zycze sukcesu nad morzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nazi Re: Lechia-Elana IP: *.torun.dialup.inetia.pl 20.10.04, 22:58 Mam nadzieje ze haslo JESTESMY TAM GDZIE NASZA ELANA GRA jest aktualna i stawimy sie porzadna liczba jak na nasze mozliwosci w Gdansku. Ja tam bede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: Lechia-Elana IP: *.proxy.aol.com 25.10.04, 03:49 a byles? naprawde? to co tam sie stalo i ilu bylo? Odpowiedz Link Zgłoś