Dodaj do ulubionych

Sarenko Kanada zaprasza

IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 22.08.02, 22:21
Poznaj ten wspaniale zorganizowny kraj i przylatuj.Mozesz wykupic wycieczke np. W Orbisie wtedy wiele
zobaczysz .Mozesz przyjechac indywidualnie .Musisz wtedy w Abasadzie kanadyjskiej wykazac sie , ze
posiadasz 100$ USD na kazdy dzien pobytu .Wskazane jest takze zaswiadczenie o pracy i urlopie .
Moga sie takze spytac co posiadasz w Polsce i wtedy im pokarzesz akt wlasnosci domu , mieszkania i stan
konta.Wszystko to dlatego poniewaz malorolni z Polski sa zainteresowani praca na czarno i o ta chec moga Cie
podejrzewac.Istnieje jeszcze sposob trzeci - zaproszenie .Moglbym je przyslac , ale z jakiej racji ; okazalas
sie osoba o zmiennych chumorach i jeszcze u blizasz sznownemu profesorowi.Podejzewam , ze jestes
stara brzydka panna mieszkajaca u swoich starych juz tez rodzicow.
Obserwuj wątek
    • Gość: atomski Re: Sarenko Kanada zaprasza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 00:22
      "Podejzewam , ze jestes
      stara brzydka..."

I tu się mylisz .

• Gość: michu Re: Sarenko Kanada zaprasza IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.08.02, 00:37
      mysle ze troche przesadziles profesorku,
      i nalezy przeprosic sarenke
      a co do odwiedzin to ja bede we wtorek w toronto, moze mi cos pokarzesz?
      pozdrawiam serdecznie
      • Gość: atomski Re: Sarenko Kanada zaprasza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 00:42
        Kanada źle wpływa na ortografię :))))
        Nie siedzcie tam za długo :))
    • robert_wl Re: Sarenko Kanada zaprasza 23.08.02, 09:50
      Gość portalu: Profesor napisał(a):

> okazalas sie osoba o zmiennych chumorach i jeszcze u blizasz sznownemu
      > profesorowi.Podejzewam , ze jestes stara brzydka panna mieszkajaca u swoich
      >starych juz tez rodzicow.

Chej profesor a morzeby tak wiencej kóltóry, co czereśńakó? Tak śe składa rze
      ja i kilka innyh pofszehnje lóbjanyh osup z tego foróm mjeliśmy pszyjemność
      poznać Sarenkę i zapewnjam će rze te fszystke kanadyjki kture codźennje mijasz
      na ólicah mogły by śe jej kłanjać w geśće óznańa. Powiec morze lepjej jak tam
      tfoja starsza ot ćebje o 25 lat 76letnja maurzonka s kturom zaliczyłeś
      tagzwanom fpatke za młodó. Jórz śe jej njewstydzisz? Pamjentasz jak kjedyś na
      czaće zwieżałeś mi śe na brak powodzenja ó kobjet? Pisałeś ftedy rze to fszysko
      przez tfoj głópi wyglont a ja starałem će poćeszyć rze nie kture gatónki małp
      som jeszcze bżytsze.
      • sarenka_forum Re: Sarenko Kanada zaprasza 23.08.02, 11:59
        Profesorze,
        Zaczales list tak miło, a tak brzydko skonczyles.
        Szkoda.
        Moi przedmówcy powiedzieli ci juz praktycznie wszystko.

Wiesz... miałam cie dotąd za zakręconego gościa z osobowością, który czasem
        miesza, ale potrafi robic to inteligentnie i planowo.
        Twoje słowa uwazam za całkowity brak kultury, jakiejkolwiek i jest mi przykro,
        że tak sie rozczarowałam.

Nie mam na ten temat nic wiecej do powiedzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka