GoĹÄ: Figo IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.10.02, 09:27 Już jutro w Nautiliusie imprezka z okazji święta Halloween (amerykanskie to do kitu ale jest okazja się nawalic). Ma byc muzyczka, przebierancy itd. Może byc ciekawie i śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: pegas Re: HALLOWEEN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.10.02, 12:25 Skoro mówisz, że to amerykańskie, to nie musisz tam iść, a nawalić się można wszedzie w domu, garażu, na Podzamku, w szaletach miejskich, pod pomnikiem itd. wtedy dopiero miałbyś niezapomniamy halloween, pewnie na Chopina w Grudziądzu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NIN Re: HALLOWEEN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.10.02, 12:47 to i do naszej zabagiennej mieściny dotarły hamerykańskie buraczane święta??? ciekawie czy USA-manom spodobałby się nasz Dzień Pracownika Służb Komunalnych??? zabawa z pewnością dużo ciekawsza i bardziej absurdalna niż straszenie dynią na łbie (w polskiej wersji dynię zastępuje burak cukrowy) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: f Re: HALLOWEEN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.10.02, 15:37 Gość portalu: pegas napisał(a): > Skoro mówisz, że to amerykańskie, to nie musisz tam iść, a nawalić się można > wszedzie w domu, garażu, na Podzamku, w szaletach miejskich, pod pomnikiem itd. > > wtedy dopiero miałbyś niezapomniamy halloween, pewnie na Chopina w Grudziądzu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: HALLOWEEN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.10.02, 15:40 > Gość portalu: pegas napisał(a): Skoro mówisz, że to amerykańskie, to nie musisz tam iść, a nawalić się można wszedzie w domu, garażu, na Podzamku, w szaletach miejskich, pod pomnikiem itd. wtedy dopiero miałbyś niezapomniamy halloween, pewnie na Chopina w Grudziądzu. Kurcze omsknał mi się enter w poprzednim poście i nic nie dopisałem a chciałem napisac : Albo na Chełminskiej patrzac na cmentarz. Nie wiedziałem gdzie jest wytrzeźwiałka w Grudziadzu, ale widzę, że jesteś dobrze zorientowany ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: HALLOWEEN IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 31.10.02, 19:26 Wlasnie wrocilem z lunchu na miescie i czuje, ze musze skontrowac wasze ponizajace :))) opinie na temat Halloween. Otoz w czasie Halloween ulice weseleja, zaskoczenie spotyka nas na kazdym kroku, sic !! Poza tymi wszystkimi przebierancami w roznego rodzaju kostiumach do ktorych jestesmy na ogol juz przyzwyczajeni, widzi sie rowniez zupelnie normalne ubrane osoby z malym dodatkiem typu makijaz etc. Mnie najbardziej rozbawil dzis wyglad pani (maszerujacej w towarzystwie dwoch innych pan ) w srednim wieku, ubranej zupelnie konserwatywnie z doklejonymi ..........czarnymi obfitymi wasami !! Nie lezy w moim zwyczaju zaczepianie pani w srednim wieku, a szczegolnie tych konserwatywnie ubranych, ale tej poslalem prosto w oczy przedluzone spojrzenie pelne aprobaty !!! Czy nie jest to fajniejsze niz wzajemne strzelanie na ulicach do siebie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: HALLOWEEN IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 01.11.02, 13:52 Wczoraj wieczorkiem, wracajac z pracy przechodzilem kolo posterunku policji i przez ogromne niezasloniete okna widzialem nawet u panow policjantow dekoracje Halloween'owe w postaci odgromnej papierowej dyni z lampkami w wydlubanych oczodolach, kilka przypuszczam plastikowych szkieletow zawieszonych pod sufitem; a wszystko to tuz przy kontuarze gdzie panowie policjanci przyjmuja klientow, sic !! Jak wiec widac Halloween to zabawa nie tylko dla dzieci. Wy tez sie do tego napewno za pare lat wciagniecie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: HALLOWEEN IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 01.11.02, 20:39 Prawda jest taka, że halloween to nie jest nasze święto-to typowy napływ i jak na razie jakoś sztucznie może jest napędzane, trudno mówić iż jest ono obchodzone. To typowe święto amerykańskie. My w Polsce mamy inne świeta, których nie mają amerykanie. Wydaje mi się, że mogą to być nasze andrzejki. No chyba, że sie mylę....? jeśli tak to sprostujcie moją wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: HALLOWEEN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 04.11.02, 07:29 Jak dobrze pamiętam Halloween to nie jest amerykanskie święto bo zostało przywiezione (tu nie jestem pewien) przez Irlandczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: HALLOWEEN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 04.11.02, 07:30 Maciek, już po Halloween - ściagnij maskę ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: HALLOWEEN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 04.11.02, 07:46 Gość portalu: Figo napisał(a): > Maciek, już po Halloween - ściagnij maskę ;-)))))))) I przestań straszyć!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: HALLOWEEN IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 04.11.02, 14:04 Wiem, wiem !! Nie tylko maska juz sciagnieta, ale juz i do roboty dotarlem, po tym calym Halloween'owaniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: HALLOWEEN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 04.11.02, 15:32 Oj chyba ostro było? Pamiętasz jak wróciłeś do domu? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: HALLOWEEN IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 04.11.02, 18:46 Kurcze, szkoda ze nie mozna na forum zamieszczac zdjec. Napewno byscie sie po..... gdybyscie zobaczyli zdjecie jak bylem przebrany :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: HALLOWEEN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 05.11.02, 08:59 Za flaszkę Johny Walkera ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: HALLOWEEN IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 05.11.02, 18:41 Figo, robisz mnie bezpodstawnie za.......publicznego alkoholika !! A przeciez z toba jeszcze nawet jednej flaszki nie oproznilem, noooo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: HALLOWEEN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 06.11.02, 12:23 Chętnie bym z toba wybębnił w Apallachach, nawet 10. Byle by mnie żaden zaskroniec w przedłużenie pleców nie użarł. :-DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: HALLOWEEN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 07.11.02, 07:53 Gość portalu: Figo napisał(a): > Chętnie bym z toba wybębnił w Apallachach, nawet 10. Byle by mnie żaden zaskron > iec w przedłużenie pleców nie użarł. :-DDDDDDDD Chociaż niekiedy i może by sie takie ukąszenie przydało Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: HALLOWEEN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 07.11.02, 11:19 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > Gość portalu: Figo napisał(a): > Chętnie bym z toba wybębnił w Apallachach, nawet 10. Byle by mnie żaden > zaskroniec w przedłużenie pleców nie użarł. :-DDDDDDDD > Chociaż niekiedy i może by sie takie ukąszenie przydało To jedź do zoo Gucwinskich do Wrocławia. ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NIN Re: HALLOWEEN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 07.11.02, 11:42 Gość portalu: Figo napisał(a): > To jedź do zoo Gucwinskich do Wrocławia. ;-)))))) Nie wpuszcza go tam. Kiedyś im wszystkie pawiany wystraszył. Małpiszony były tak przerażone, że przestały się rozmnażac i stado wymarło w sposób naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: HALLOWEEN 09.11.02, 21:31 No to sie wyjasniło, dlaczego przez miesiac zamkniete było wrocławskie ZOO :))?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: HALLOWEEN IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 11.11.02, 20:57 A dlaczego ?? Bo ja nie kumam :)) Odpowiedz Link Zgłoś