lewyczlowiekprawicy 01.03.06, 21:43 Powodzenia Panie Tomaszu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staszekk1 Zycze powodzenia! 02.03.06, 09:10 "Teresa Piotrowska z Bydgoszczy - zapowiedziała, że nie będzie walczyć o reelekcję." - i bardzo dobrze. Pamietam jej afery z podrabianiem list wyborczych oraz budową domu przez bezrobotnych ze schroniska, nieopłaconą do dziś. Zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
trele22 Re: Zycze powodzenia! 02.03.06, 10:24 ty chyba żartujesz. akurat ona list wyborczych nie podrabiala i umarlakow na nich nie bylo na pewno. a co do budowy, to byla legalna a ludzie dostali za to wynagrodzenie = to wiem na pewno, bo moj wujek tam robil. a lenz? kurde, wy naprawde myslicie ze on i 'michal' olszewski maja cos do powiedzenia? buahahahah juz widze szefa lenza...smiech na sali..musi sie zastanowic..bozzszzz kto to napisal.... Odpowiedz Link Zgłoś
stary_piernik1 Piotrwska nie potrafila nic, co do Lenza zobaczymy 02.03.06, 10:49 Piotrwska nie potrafila nic, co do Lenza - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
ursua tak z ciekawosci 02.03.06, 10:28 wiem ze to nie ma nic do rzeczy z wyborami ale czy ktos moze przedstawic dokonania lenza od poczatku "kariery"? tak z ciekawosci pytam Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin34 Jakie Lenz skończył studia? 02.03.06, 10:51 Moze ktoś napisać jakie Lenz ma wykształcenie? I jakie skończył studia? Odpowiedz Link Zgłoś
stary_piernik1 Prowadzi własna prężną firmę - wystarczajaca rekom 02.03.06, 10:59 Prowadzi własna prężną firmę - wystarczajaca rekomendacja. Odpowiedz Link Zgłoś
ursua Re: Prowadzi własna prężną firmę - wystarczajaca 02.03.06, 11:11 rekomendacja to by byla jakby przez te ponad 100 dni zrobil cos poza odbieraniem diety. no to jak zrobil cos? btw znam paru ludzi ktorzy prowadza wlasne prezne firmy. niektorzy nadaja sie tylko do odstrzalu... Odpowiedz Link Zgłoś
superjoint.trn mumia wolnosci strikes back! 02.03.06, 11:21 jan wyrowinski, teraz tomasz lenz. czolowka torunskiej PO to starzy uwecy. jak powiedzial jeden z moich kolegow kiedy przeslalem mu tego newsa: 'idz pan w **** z taka platforma!' Odpowiedz Link Zgłoś
darek445 Jeszcze zatęsknimy za Platformą! Zobaczysz. 02.03.06, 13:06 Jeszcze zatęsknimy za Platformą! Zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
maciundo Re: Lenz na szefa PO 02.03.06, 16:30 Nie odpisał pan na mojego meila wiec nie będę nigdy na pana głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: Lenz na szefa PO 02.03.06, 23:48 cieszyc sie ze z torunia nawet jak niczym sie nie wyroznia i nic nie zrobil? kiedys mialem okazje posluchac go na zywo i nie, dziekuje kolejny karierowicz nie majacy nic do powiedzenia, nie majacy wlasnego zdania, nie majacy zadnych pogladow. byle sie dorwac do zloba i finito. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Lenz na szefa PO 03.03.06, 08:43 to samemu też zacząć mądrzej mówić, a nie tylko narzekać, wybierać, czynić, być obywatelem. A krajan tylko narzeka, zawsze, na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: Lenz na szefa PO 03.03.06, 10:22 wybieralem czynilem bylem obywatelem. zaglosowalem na partie pana lenza i co? partia pana lenza nie zrobila jeszcze nic konstruktywnego (zupelnie zreszta jak inne partie) mam prawo rozliczac i mam prawo krytykowac osoby publiczne zwlaszcza i nie mow o narzekaniu bo akurat z przecietnosci (lenza na pzyklad) nie nalezy sie cieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 mgr Tomasz Lenz,doktorant Wydz.Prawa 03.03.06, 09:55 a Wy nieuki z Samoobrony uczta siem,bo Was takie jentelektualisty w kozi róg zapyndzom.No i łune na xero odbjajum przemowienia magistra.I to nir je prawda,że łón szuko zleceń dla swoi drukarni.To je kłamstwi wyssane z brudnygo palca...A TY OPIEKUN STRONY ZAZNACZ JAK MI OCENZURUJESZ TEKST,TAK JAK TO W późnym PRL-u bywało Odpowiedz Link Zgłoś
trele22 Re: mgr Tomasz Lenz,doktorant Wydz.Prawa 03.03.06, 10:22 buahahahahhaha..... tomaszek nie ma magistra!! se poczytaj bedziesz wiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re:Panu Bogu świeczkę a diabłu ogarek 03.03.06, 14:57 toruńscy politycy są tak "uniwersali", że z powodzeniem każdy z nich mógłby być szefem każdej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: mgr Tomasz Lenz,doktorant Wydz.Prawa 04.03.06, 18:10 trele22 napisała: > buahahahahhaha..... tomaszek nie ma magistra!! CZYLI MA NIZSZE WYKSZTALCENIE niż seksowna posłanka,kandydatka na Ministra Finansów w gabinecie cieni Samoobrony? TO GDZIE ON SIE PCHA DO WŁADZY W PARII JETELEKTUALISTOW mgr JMRokity? Odpowiedz Link Zgłoś