pingwiniarz 17.10.09, 18:51 Bez dodatkowego komentarza. Ja sam najpierw oplułem monitor ze śmiechu i zaraz potem spadłem z taboretu :) www.polskatimes.pl/gazetawroclawska/fakty24/174684,studentow-kusimy-dutkiewiczem,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emeryt Re: Trzeba się cieszyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 19:10 Powstanie nowa uczelnia w naszej wspaniałej metropolii. Zamiejscowy Wydział KUL. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix-kiddo Re: Trzeba się cieszyć 17.10.09, 19:55 Gość portalu: Emeryt napisał(a): > Powstanie nowa uczelnia w naszej wspaniałej metropolii. Zamiejscowy Wydział KUL > . Już jak pierwszy raz p. Dutkiewicz kandydował i jako główne swoje osiągnięcie podawał doktorat obroniony na KUL, to wiedziałam, że nie ma co na niego głosować. I tego się trzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Może zmienisz zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 13:47 Teraz pan prezydent może jako inne główne osiągnięcia podawać budowę fontann i stadionów. Dodatkowo ma zapewnione poparcie pana Solarza. Tylko się cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hobbysta Czy będą nowe plakaty? IP: 67.159.5.* 25.10.09, 17:42 Proszę o więcej takich pięknych plakatów, one będa miały wielką wartość kolekcjonerską gdy Solorz zatrudni Dutkiewicza w którejś ze swoich spółek. Odpowiedz Link Zgłoś
gw_wroclaw kampania wyborcza do sejmiku województwa otwarta! 17.10.09, 19:12 grzechem się nie zadłużać, na kampanię wyborczą do sejmiku województwa :) ale zaraz zaraz, czy to raczej nie stowarzyszenie POlsat XXI powinno za to płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` Re: kampania wyborcza do sejmiku województwa otwa IP: *.finemedia.pl 17.10.09, 19:19 Ludzie, gdzie my żyjemy? Rosja to czy Białoruś, a może jakiś południowoamerykański kraj? Odpowiedz Link Zgłoś
pingwiniarz Re: kampania wyborcza do sejmiku województwa otwa 17.10.09, 19:30 Cały czas mi coś chodziło po głowie... poszukałem w necie, no tak, toż to plagiat!! Tu pierwowzór www.polis2008.pl/images/stories/7/LudzieListyPisza/image058.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Wielki Sternik udziela wskazania na miejscu IP: *.ip.netia.com.pl 17.10.09, 21:21 towarzyszom Studentom:)))) fani Korei PÓłnocnej wiedzą o co chodzi:))) czy i gdzie można zamówić sobie taki plakat w wersji mini?? POstawie obok krasnala w ogródku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re:Zrozumiałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 21:45 Lepsza rąsia niż ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furora Re: "Studentów kusimy Dutkiewiczem" IP: *.magma-net.pl 17.10.09, 22:47 "- Prezydent Dutkiewicz ma świetny kontakt z młodzieżą. Ostatnio, gdy organizował spotkanie dla maturzystów, spotkał się z gromkimi brawami - opowiada Paweł Czuma, szef biura prasowego w urzędzie miejskim..." rowerzyści coś wiedzą na ten temat - bardzo mile wspominają pewne "bliskie spotkanie trzeciego stopnia" :-P Odpowiedz Link Zgłoś
aboutblank ROTFL! To jakby kusić przedsiębiorców Lepperem! 18.10.09, 14:43 To sobie wybrali postać do kampanii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łos_bimbacz ktoś już widział? IP: *.ip.netia.com.pl 23.10.09, 23:49 Sternika zstępującego na bilbordy:))??? Z Psiego POla donoszą, że ujrzeli Go pasażerowie, którzy rano nie zmieścili się do D:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsssssss najgorsze jest to IP: *.wroclaw.vectranet.pl 23.10.09, 23:56 że taki PR Pana Dutkiewicza działa. Spotykając sie ze znajomymi z poza Wrocławia (Warszawa np.) słyszałem "ooo macie takiego dobrego prezydenta" itp. Horror Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` Re: ktoś już widział? IP: *.finemedia.pl 26.10.09, 18:37 Na Złotnikach był taki jeden co mówił że Go widział, ale już się nie dowiemy co do szczegółów bo go błota na Kieleckiej wciągnęły... Odpowiedz Link Zgłoś
map4 ten plakat już gdzieś widziałem ... 24.10.09, 09:01 Ten plakat z Dutkiewiczem jest plagiatem plakatu z towarzyszem Kim Ir Senem, zresztą przekonajcie się sami: www.dprkstudies.org/documents/nkpics/1pg019.html Na plakacie tym najukochańszy przywódca towarzysz Kim Ir Sen naucza i śpiewa koreański hymn otaczającej go młodzieży. Wódz stoi, uwypuklając w ten sposób swoją szczupłą sylwetkę (w rzeczywistości Kim senior miał nadwagę) oraz sportretowano go w młodym wieku, kiedy nie miał jeszcze po prawej stronie szyi dużego narośla. Dutkiewiczowi na plakacie photoshopem ściągnięto poły marynarki, żeby go odchudzić a nauczanie sprzed tablicy zastąpiono laptopem, czyli symbolem nowoczesności. Ponadto Dutkiewicz siedzi a Kim stoi, ale to zapewne ma związek z niecodziennym wzrostem sternika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim is SEN Dutkiewicz to koreański agent pod przykrywką IP: 67.159.5.* 24.10.09, 14:05 Wyglada na to, ze Dutkiewicz był szkolony przez koreańskie służby specjalne, KUL to tylko przykrywką! Nie dałoby się go wyeksportować z powrotem? Nawet za dopłatą. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Dutkiewicz!! 24.10.09, 14:40 Dutkiewicz kopnij w rzyć tego, kto wymyślił ten plakat, bo pierwsze skojarzenie, jakie mam, to to: img151.imagevenue.com/img.php?image=th_87982_lenin_122_351lo.jpg A chyba nie o to chodziło, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: "Studentów kusimy Dutkiewiczem" 25.10.09, 20:39 Kiedy dzieci w szkołach (współfinasowanych przecież przez samorząd) będą recytowac wiersze o naszym Najdroższym Gospodarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko muzykanto peany na czesc Kochanego Przywodcy IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.09, 21:45 Juz dawno wiedzial swiat, ze narodzi sie Nowe Slonce Dolnego Slaska: W szkole, z ramy portretu, oczy łagodne i czyste Patrzą na młodość twoją. Oddać jej nie chcą zniszczeniu. Wieków dawnych nie żałuj, lepszych masz dziś gospodarzy! Twoja to Polska wyrasta w dźwięcznym przyśpiewie kilofów. Może do młodszych On przejdzie historią i potrafią, nie dziwiąc się, mówić "był", ale nam, którym łzy jeszcze w gardle stoją, jak uwierzyć w historii prószący pył?... Takie to Nasze Cudo Wroclawskie, Wiatr Zmian, Straznik Madrosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: peany na czesc Kochanego Przywodcy IP: *.ip.netia.com.pl 25.10.09, 22:45 :)))))))), wymyśl jeszcze nową nazwę ulicy Drzymały i wyślij PRopozycję do komisji ratuszowej, Twój talent musi rozwitać i żeglować przez Ocean Dynamizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rambo Re: peany na czesc Kochanego Przywodcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 08:23 Za chwilę inne lokalne kacyki zaczną sobie robić bilbordy tuż za granicą swojej wiochy i ładować w to kasę z podatków. Czy to wogóle jest zgodne z prawem żeby sobie swoje portrety po kraju wieszać? Nie ma jakiegoś dekretu z 1956 roku że kończymy z kultem jednostki? Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: peany na czesc Kochanego Przywodcy 26.10.09, 10:06 Gość portalu: Rambo napisał(a): > Czy to wogóle > jest zgodne z prawem żeby sobie swoje portrety po kraju wieszać? Nie > ma jakiegoś dekretu z 1956 roku że kończymy z kultem jednostki? Moim skromnym zdaniem wydawanie publicznej kasy na prywatną kampanię wyborczą jest naganne, ale nie jest karalne. Otóż magistrat zawsze może twierdzić, że reklamuje nie prezydenta a Wrocław. W rozwiniętych i działających demokracjach to wyborcy widząc, że władza robi sobie reklamę za ich pieniądze wysyłają władzę na zieloną trawkę. To nie jest problem odpowiedzialności karnej (choć w teorii powinien być) a odpowiedzialności politycznej. Na gruncie prawa karnego nie jesteś Dutkiewiczowi niegospodarności w stanie udowodnić. Odpowiedzią na pytanie - skoro jest to takie śliskie - dlaczego Dutkiewicz mimo tego bez żenady i od lat reklamuje się za pieniądze wszystkich wrocławian, a nie za swoje, jest jedyna logicznie dopuszczalna odpowiedź: Dutkiewicz nie boi się wrocławian i ich gniewu, ani nadchodzących wyborów. Zdaniem Dutkiewicza wrocławianie zapewne przełkną oszczędzanie na komunikacji miejskiej połączone z jednoczesną kampanią wyborczą finansowaną kandydatowi Dutkiewiczowi przez gminę Wrocław. Przypominam, że we Wrocławiu ten numer ma długą brodę. Wrocławianie nie pogonili Zdrojewskiego, dlaczego mają pogonić za billboardy Dutkiewicza ? W końcu fontanna stoi a czasami nawet sika. Sąsiadom z zawiści kopary spadają, zaścianek czuje się dowartościowany. "Rzym jest tłuszczą" a mądry cezar to ten od chleba i igrzysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz już widziałem Kochanego Przywodcę! IP: *.ip.netia.com.pl 13.11.09, 16:22 na rondzie w Strzegomie łagodnie usmiecha się do kierowców w osąsiedztwie bilborda karczmy i biedronki, mało kierownicy nie puściłem z wrażenia. Bilbord niewielki, a Sternik ma taki ludzki wymiar, a dzieła jego przecież nieziemskie:) Meldujcie, gdzie jeszcze jest ten bilbord, zrobimy mapę z Jego bilbordami, albo jakiś rajd szlakiem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: już widziałem Kochanego Przywodcę! 13.11.09, 16:50 Gość portalu: Łoś_bimbacz napisał(a): > na rondzie w Strzegomie łagodnie usmiecha się do kierowców w > osąsiedztwie bilborda karczmy i biedronki, mało kierownicy nie > puściłem z wrażenia. No to kurna wracaj do Strzegomia i trzaśnij fotkę. Będę wdzięczny każdemu, kto złapie w jednym kadrze billboard Sternika w sąsiedztwie billboarda z podpaskami, biedronką lub innym radiem maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: już widziałem Kochanego Przywodcę! IP: *.ip.netia.com.pl 13.11.09, 16:59 > No to kurna wracaj do Strzegomia i trzaśnij fotkę. teraz mi mówisz?:)))), ale spróbuję! ja prawie w Niego wjechałem z wrażenia! robi pionurujące wrażenie i ten majestat może POwodowac wypadki drogowe:))) Apel do innych aktywistów: też róbcie zdjęcia, będzie galeria. Odpowiedz Link Zgłoś
embriao Re: już widziałem Kochanego Przywodcę! 13.11.09, 21:37 Mów gdzie! Jadę w tamte okolice w tygodniu! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Na rozkaz!! 13.11.09, 22:14 Podładowałem akumulator w lustrzance, zakupiłem dodatkową kartę pamięci. Jadę na łowy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmut Re: Na rozkaz!! IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.09, 22:30 Wodzu, prowadz nas na Kowno! Odpowiedz Link Zgłoś
renifer77 Re: już widziałem Kochanego Przywodcę! 14.11.09, 20:42 Gość portalu: Łoś_bimbacz napisał(a): > na rondzie w Strzegomie łagodnie usmiecha się do kierowców w > osąsiedztwie bilborda karczmy i biedronki, mało kierownicy nie > puściłem z wrażenia. Bilbord niewielki, a Sternik ma taki Aż strach pomyśleć co puściłeś z wrażenia kiedy zobaczyłeś „bilbord”:))) Ale masz za to nauczkę- kiedy lansujesz się swoją sekond-hend terenuffką po wiejskich zakamarkach powinieneś mieć przy sobie nie tylko nawigację ale również PAMpersy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pingwiniarz Re: już widziałem Kochanego Przywodcę! 14.11.09, 20:57 No, to obowiązek służbowy już spełniłeś. Dołożyłeś malkontentom, krzykaczom i krytykantom jedynie słusznej linii i Wodza. Bony na święta jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platformers Re: I co ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 21:58 Może już zacząć dziękować za udanego Sylwestra. Pan prezydent będzie dziękował oktawę później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: "Studentów kusimy Dutkiewiczem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 22:32 Panowie. Wygląda, że banda czworga w hunwejbinów się przekształciła i rewolucję kulturalną szykuje na Zachodzące Słoneczko Sudetów. Odpowiedz Link Zgłoś