kkopytko 18.11.09, 20:00 Nasze sądy są niewydolne i nie mają czasu sądzić bandytów, bo muszą zajmować się takimi pierdołami jak ta. Jakieś biedne dzieci się nudzą i zawracają głowę sądom aby tylko zaistnieć w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ni-e Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał w ... 18.11.09, 20:02 co to jest Fundacja VIVA!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał IP: *.e-wro.net.pl 18.11.09, 20:15 Może jednak jest szansa na sprawiedliwość. Szkoda, że dopiero na etapie Sądu Najwyższego można na nią liczyć. Elementarne błędy popełniane przez prokuraturę i sądy we Wrocławiu specjalnie nie dziwią, w końcu sądzone były "ikony" miasta. Jeśli sprawa wróci do Wrocławia to wątpię czy skończy się inaczej. Uzasadnienia wyroków były kuriozalne, i tak będzie dopóki system nie wymusi w wymiarze sprawiedliwości rzetelnego i bezstronnego podejścia do sprawy. Elżanowska jest ostrożna, ale to co czytac o orzeczeniu SN wskazuje, że wrocławskie sądownictwo się nie popisało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vegan przyjdz na Wegański Weekend to ich poznasz osobisc IP: *.wroclaw.mm.pl 18.11.09, 22:33 Wegański Weekend we Wrocławiu: sobota, Bar Vega na 1 pietrze: 14:45 – 16:00: Prezentacja Fundacji Viva – akcja dla zwierząt i formy aktywizmu na rzecz promocji praw zwierząt / weganizmu. Caly harmonogram festiwalu: vega-wroclaw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsdsds Re: przyjdz na Wegański Weekend to ich poznasz os IP: *.pools.arcor-ip.net 18.11.09, 23:20 A czestujecie schabowymi? jak nie to nie narzucajcie mi "weganskich weekendow" bo czuje sie dyskryminowany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vegan Re: przyjdz na Wegański Weekend to ich poznasz os IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 11:20 bedziesz mogl sprobowac sojowych kotletow - beda rozdawane za darmo w sobote. Nie trzeba sie znecac nad zwierzetami by dobrze zjesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doombringer Re: przyjdz na Wegański Weekend to ich poznasz os IP: 79.139.96.* 19.11.09, 12:55 To wymień mi kolego wszystkie aminokwasy potrzebne do poprawnego funkcjonowania organizmy ludzkiego. Potem wskaż mi w który roślinach je znajdę. Nie spesz się lista bedzie ciut długa ale napewno dasz rade znaleźć razem z fundacją. Jeśli wymienicie wszystkie i podacie mi zamienniki roślinne (przynajmniej tańsze od produktów zwierzęcych zawierających orginalne składniki) to z chcęcia się przylaczę. A jak taka roślina nie będzie miała skodliwych substancji ubocznych a do tego bedzie na tyle smaczna zebym nie dostał odruchu wymiotnego to bedziecie mieli u mnie 100% poparcia. Oglądałem na zywo jak traktowane są zwierzęta i jak się je ubija. Wierzcie mi, że nie wzruszyło mnie to choć było brutalne i nie odechciało mi sie jeść miesa mimo tego, że wiem co gdzie jest wkładane. Radzę wegetarianom zajrzeć do lustra i pomysleć nad wyrwaniem kłów które roslinożercom nie są potrzebne. Dodatkowo możecie pomyśleć po co one człowiekowi wyrosły. Podpowiem, małpy od których się wywodzimy (jakby na to nie patrzeć) nie żywiły sie tylko bananami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medved Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.11.09, 20:45 A ci co znęcają się nad zwierzętami to nie są bandyci? I rzeczywiście tylko o "pierdołach" jest u nas wyjątkowo głośno :D No i nie dzieci - żeby stworzyć fundację czy stowarzyszenie trzeba być pełnoletnim. A sądy są po to opłacane z pieniędzy podatników, żeby rozstrzygały i ludzie czuli, że jest sprawiedliwie. Sprawiedliwie znaczy równo wobec prawa i sprawa Gucwińskiego jest taka sama jak wszystkie inne. Swoje się już odczekała i vivie dzięki za cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał IP: 217.98.20.* 18.11.09, 21:08 Szkoda tylko, że ich (dzielnych obrońców zwierząt z Vivy) nie było wtedy, gdy Gucwiński szukał pomocy w znalezieniu pieniędzy na nowy wybieg, lub innego ogrodu zoologicznego dla nieszczęsnego misia. A może powinien po prostu uśpić miśka, żeby nie cierpiał? I pewnie "nie byłoby sprawy", prawda? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medved Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.11.09, 22:03 Taaak, Antoni szukał pewnie wszędzie. Tylko nikt o tym nie wiedział. Szkoda, że nie zwrócił się z tym do kogokolwiek. Zamiótł sprawę w karcer i zapomniał. A pracownicy karmili, patrzyli jak cierpi i nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał IP: *.pools.arcor-ip.net 18.11.09, 23:23 przestan pan bzdury opowiadac, bos jednostronny zasadniczo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medved Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.11.09, 23:48 I na dodatek mam przekonanie, że to dobra strona :) Niemniej jednak otwarty jestem na merytoryczną dyskusję jakie jest uzasadnienie drugiej strony w sprawie trzymania niedźwiedzia przez 10 lat na 6 m2. A więc słucham :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doombringer Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał IP: 79.139.96.* 19.11.09, 13:12 A więc od osób trzecich wiem, że żona Gucwińskiego delikatnie mówiąc była niewychowana. Jedynie na antenie była taka miła. Nie będe przedstawiał sytuacji tych ludzi bo nie o tym mowa. Oczywiscie szantaż w stylu "mam wysoko postawionych znajomych i jak powiesz to pożałujesz" były. Tak więc swoje mają za uszami. Co do zoo to powiem szczerze że było o próie rozbudowy głosno. niestety właściciel stadionu jest biznesmenem i ma w dupie zwierzęta więc chciał wyssać z gucwińskich jak najwięcej. Nie dali się i teraz bedą za to płacić. A miasto jakoś nie szuka innego miejsca dla zoo mimo afery o misia. Fakt: Gocwińscy szukali możliwości rozudowy ale nikt im w tym nie pomógł a wręcz rzucał kłody pod nogi. Fakt: Trzeba było zwierze uśpić zamiast pozwolić mu zyć w takich warunkach i nie traciś kazsy na jego wyżywienie i sprzątanie. Nie byłoby wtedy kłopotu. Chcecie ukrzyżowac gucwińskiego? A ilu z Was wyrzuciło pas do lasu, przywiązało do drzewa bo dzici straciły zainteresowanie a Wy chcieliście jechac na wakacje a tam psów nie przyjmują? Ilu Z Was utopiło małe koty bo nie upilnowało własnej kotki? Czy to nie jset znęcanie się? Wiecie skad mam kota? Bo ktoś z Was wyrzycił kilkutygodniowe koty w pudełku w zimie aby zamarzły. Czy to nie jest znęcanie się? To samo pytanie mam do członków VIVA. Ilu z was będzie na tyle odważnych zeby się do tego przyznac tu w gazecie? A ilu wyskoczy zaraz na mnie że nigdy w życiu nie zrobiliby tego i że jak śmiem ich oskarżać? Odpowiedz Link Zgłoś
merkury2 Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał 19.11.09, 15:34 Gość portalu: medved napisał(a): > Taaak, Antoni szukał pewnie wszędzie. Tylko nikt o tym nie wiedział. Szkoda, że > nie zwrócił się z tym do kogokolwiek. Zamiótł sprawę w karcer i zapomniał. A p > racownicy karmili, patrzyli jak cierpi i nic! Za rządów Gucwińskich NIKT nie odważył się zwrócić im uwagi. Groziło to natychmiastowym zwolnieniem. Tylko "wazeliniarze" mogli spać spokojnie. Znakomitym przykładem był "trzeci dyrektor ZOO", czyli kierowca Gucwińskich. Gucwiński do nadzoru nad niepokornymi zatrudniał w zaopatrzeniu nawet aktywistów Unii Pracy. Była to zapłata za prowadzenie kampanii Hanny do Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka2 Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał 19.11.09, 14:55 Gość portalu: z napisał(a): > Szkoda tylko, że ich (dzielnych obrońców zwierząt z Vivy) nie było > wtedy, gdy Gucwiński szukał pomocy w znalezieniu pieniędzy na nowy > wybieg, lub innego ogrodu zoologicznego dla nieszczęsnego misia. A > może powinien po prostu uśpić miśka, żeby nie cierpiał? I > pewnie "nie byłoby sprawy", prawda? :/ Gucwiński szukał miejsca dla niedźwiedzia? Dziwne, że nikt w ZOO o tym nie wiedział! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesiop Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 22:51 A gdzie byli ci wszyscy eko-terroryści i srundacja przez 10 lat? Po fakcie to każdy obszczymur mający potrzebę rozgłosu szczekać sobie może... Niech sobie członki srundacji trzymają misia u siebie w domach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medved Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.11.09, 23:08 Żadne po fakcie bo jak fakt ujawniono to zareagowali. Jeśli nie zauważyłeś to sprawa się ciągnie dwa lata. Wcześniej nikt nie wiedział a miś siedział. Tzn. byli tacy co wiedzieli ale podpisali lojalkę to nie pisnęli słówka tylko się przyglądali. Ciekawe gdzie Ty byłeś w tym czasie... W przedszkolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsds Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał IP: *.pools.arcor-ip.net 18.11.09, 23:27 wiesz co, ostatnio bedac we wroclawiu widzialem pare dzieci wychudzonych z rownie wychudzona matka na dworcu - chcieli nie pieniadze, ale by kupic dzieciom bulke, bo od rana nic nie jadly - zainteresowales sie tez ich losem, zrobiles zbiorke na te bulki????To jest wlasnie godne rozglosu! a ty widzisz czubek wlasnego nosa i szukasz rozglosu dla wlasnej grupki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medved Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.11.09, 23:45 Każdy ma swoją działkę. Cieszę się, że nakarmiłeś te dzieciaki. Nadałeś też sprawie rozgłos na forum pod tekstem o niedźwiedziu. Jesteś iesamowity/a. Wybacz, dalej komentować nie mogę. Jestem zbyt zażenowany Twoją nieskazitelnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo gazeta linczuje Gucwinskiego IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.09, 23:54 co to w oóle za wywiad??? gdzie druga strona tego sporu? ani dziś, ani we wczorajszym artykule nie ma jego stanowiska. To jest obiektywne dziennikarstwo? No i samo meritum - czy Gucwiński więzil Mago bo jest sadystą czy też dlatego, że miasto wciąż mamiło go obietnicami pieniędzy, które znalazło natychmiast jak tylko odszedł on z ogrodu? Niech gazeta ścigając miecz nie zapomina o ręce. A fundacja VIVA - coż, spuśćmy litościwie zasłonę milczenia. Naprawdę, nękanie człowieka który nie mógł wiele zdziałąć po to by zyskać sławę i pieniądze z dotacji - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aas śmieszna jest ta fundacja IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.11.09, 00:04 ze swoistą nagonką na osobę która 40 lat (jestem ciekaw ilu krytykantów p. Gucwińskiego jest chociaż w tym wieku) była dyrektorem ZOO.Ponadto za wilkipedią doktor weterynarii, inżynier zootechnik,specjalista w zakresie badań czynników patogennych występujących u zwierząt dzikich przebywających w niewoli, autor wielu książek naukowych i popularnonaukowych. Kawaler Orderu Uśmiechu. Teraz pytam -jakie kompetencje mają ci którzy skłają pozwy?Jakie tytuły?Jakie doświadczenie z pracą ze zwierzentami?Czy mają cokolwiek poza teorią "misiu bardzo cierpiał"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: publikator Re: śmieszna jest ta fundacja IP: *.173.30.154.tesatnet.pl 19.11.09, 00:12 > Ponadto za wilkipedią doktor weterynarii, inżynier > zootechnik,specjalista w zakresie badań czynników patogennych > występujących u zwierząt dzikich przebywających w niewoli, autor > wielu książek naukowych i popularnonaukowych ... o których nikt nie słyszał. Akurat Wikipedią się nie podpieraj, bo to źródło, w którym każdy może napisać co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medved Re: śmieszna jest ta fundacja IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.11.09, 00:22 Nie no, następny/a z przekonaniem, że prawo wszystkich nie obowiązuje... Ręce opadają! Nie wiem jakie Ty masz kompetencje pisząc o ,cytuję, "zwierzentach"? Teoria "misu bardzo cierpiał" jest w pełni udowodniona i potwierdzona naukowo ale Ty tego nie zrozumiesz przygnieciony/a listą tytułów naukowych faceta, który misiowi to zgotował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saq Re: śmieszna jest ta fundacja IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.11.09, 00:30 Otóż to -nie mam żadnych kompetencji wiec nie oskarżam p. Gucwińskiego, ani też go nie bronię.Po prostu wyraziłem opinię na temat fundacji która ciąga zasłużonego emeryta po sądach. Kto udowodnił teorię o misu?Nikt bo jeden naukowiec mówi że tak, za to drugi zupełnie coś innego.Czyli jest spór a sprawa nie jest czarno-biała. A lista tytułów naukowych świadczy o tym iż możemy założyc iż "facet" raczej chciał jak najlepiej, niż bawił się w nękanie misia.Bo po co ?No ale na szczęście mamy specjalistów od zwierząt którzy udowodnią iż miś był naczelnym wrogiem p. Gucwińskiego a ten z rozmysłem zgotował mu straszny los. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medved Re: śmieszna jest ta fundacja IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.11.09, 00:36 No tak - zasłużony emeryt nie musi odpowiadać przed sądem. O tym, że warunki, w których przebywał miś powodują cierpienie i jakie, jest cały stos publikacji, których ten jeden biegły nie przeczytał - dlatego się skompromitował (przeczytaj inne wątki w sprawie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o!o a może miś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 09:07 był tajnym współpracownikiem SB i dyrektor trzymał go w izolatce w słusznej sprawie? ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medved Re: gazeta linczuje Gucwinskiego IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.11.09, 00:13 Nie nie mógł tylko nie chciał. Zapytaj może jak nowy dyrektor poradził sobie z problemem. Otóż śpieszę z odpowiedzią - wypuścił na wbieg bez żadnych nakładów finansowych. A to zaskoczenie. Dało się? DAŁO! Wystarczyło chcieć. A Gucwiński swoje w sprawie już powiedział - m.in. że niedźwiedzie tak się trzyma od średniowiecza. Chyba nie sądzisz, że miałby ochotę na znalezienie się w jednym wywiadzie z oskarżycielką. Marzy Ci się "obiektywne" dziennikarstwo w stylu rozmów w toku? Nękaniem człowieka, który udaje, że nie miał świadomości cierpienia zwierzęcia (podobno fachowiec) byłoby zmuszanie go do stwania w szranki z oskarżeniem jeszcze na łamach gazety. Dość mu w sądzie. Miejże litość nad biednym dziadkiem. Niech on się martwi o konsekwencje popełnionego pzestępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
michal04 Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał 19.11.09, 15:04 Gość portalu: medved napisał(a): > Żadne po fakcie bo jak fakt ujawniono to zareagowali. Jeśli nie zauważyłeś to s > prawa się ciągnie dwa lata. Wcześniej nikt nie wiedział a miś siedział. Tzn. by > li tacy co wiedzieli ale podpisali lojalkę to nie pisnęli słówka tylko się przy > glądali. > Ciekawe gdzie Ty byłeś w tym czasie... W przedszkolu? We wrocławskim ZOO każdy, kto ośmielił się cokolwiek pisnąć wylatywał natychmiast z pracy. Hanna Gucwińska nie tolerowała innego zdania. Lekarz weterynarii ogrodu może powiedzieć ile razy otrzymywał zwolnienie z pracy. Potem cicho Antoni zwolnienie wycofywał... Pracownicy ogrodu dobrze wiedzą czym groziło narażenie się Gucwińskiej. Jak to się stało, że po odejściu "dziadków Gucwińskich" teraz wrocławskie ZOO zaczyna tętnić życiem? I porządek jest widoczny, i smrodu takiego nie ma. Padłe zwierzęta też nie gniją na śmietniku... Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Cele fundacji VIVA 19.11.09, 06:13 CZy ta fundacja ma jakiś inny cel istnienia niż gnębienie pana Gucwińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
merkury2 Re: Cele fundacji VIVA 19.11.09, 15:18 pssz napisał: > CZy ta fundacja ma jakiś inny cel istnienia niż gnębienie pana > Gucwińskiego? Gucwiński jest gnębiony? To może ten "gnębiony" pan powie dlaczego wywiózł tyle zwierząt z ZOO na prywatny folwark w Bukowicach i zataił ten fakt przed przełożonymi? Dlaczego do ZOO nie powróciły wszystkie? Może "gnębiony" pan powie gdzie są poroża zwierząt naturalnie padłych w ZOO podczas dyrektorowania Gucwińskich? Może "gnębiony" Gucwiński powie dlaczego podczas posłowania w Sejmie RP Gucwińska przez cztery lata otrzymywała w ZOO pełne wynagrodzenie z premiami (ponad 6000 zł miesięcznie)? Może "gnębiony" powie społeczeństwu dlaczego w programach telewizyjnych wykorzystywał ZOO i zwierzęta nie przekazując ogrodowi jakichkolwiek pieniędzy otrzymywanych prywatnie z TVP? Dlaczego "gnębiony" nie zostawił w ZOO błon i filmów, które wykonał na koszt ogrodu zoologicznego? Czy kontynuować pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Re: Cele fundacji VIVA 19.11.09, 19:50 Jeżeli te fakty są niezgodne z prawem, to pan Gucwiński powinien być rozliczony. Tym się zajmują odpowiednie służby Ale rozumię, że fundacja Viva jest organizacją policyjno- śledczą która powstała w celu wtoczenia śledztwa i postawienia Gucwińskiego w stan oskarżenia? To dlaczego został oskarżony jedynie o znęcanie się nad jednym niedźwiedziem, skoro popełnił tyle różnych niegodziwości? Cały czs mam wrażenie, że ta zajadłość oskarżycieli z Vivy jest niwspółmierna do czynu o który został oskarżony. Odpowiedz Link Zgłoś
przerach Re: Cele fundacji VIVA 19.11.09, 20:06 To nie jest kwestia zajadłości VIVY - to kwestia przestrzegania prawa, norm prawnych i norm etycznych. Nie jest ważne, jaki wymiar kary zostanie zasądzony - w tej sprawie ważne jest, by został, a sprawą sądu jest humanitarne podejście do skazanego, czym niestety podsądny wobec Mago nie wykazał się. Na takie znaczenie sprawy niedwuznacznie wskazuje sam wyrok SN, jaki i przesłanki jego wydania (kasacja). I to jest właśnie istota sprawy - równie dobrze na miejscu AG mógłby być jakiś Iksiński, Ygrekowski - pechem AG jest to, że padło właśnie na niego, ale właśnie w jego przypadku te normy powinny być przestrzegane przez deklarowanego przyjaciela zwierząt, jakim się mienił. Na koniec prośba: przestańcie personalizować sprawę, przestańcie używać nazwiska, piszcie "poprzedni/były dyrektor" (nazwisko niech pojawi się dopiero po wyroku), bo tu naprawdę nie chodzi o niego, a o prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał w ... 19.11.09, 09:05 Wrocławski ogród to pozostałośc po Niemcach. W znacznym stopniu zabytek. W czasach gdy był budowany nie istniały pewne pojęcia stosowane dziasiaj. Należałoby go zamknąc, bo wielbłądy też mają za ciasno o żyrafach nie wspomnę. One lubią wędrowac. Odpowiedz Link Zgłoś
merkury2 Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał 19.11.09, 15:22 krzysztofczyz napisał: > Wrocławski ogród to pozostałośc po Niemcach. W znacznym stopniu > zabytek. W czasach gdy był budowany nie istniały pewne pojęcia > stosowane dziasiaj. Należałoby go zamknąc, bo wielbłądy też mają za > ciasno o żyrafach nie wspomnę. One lubią wędrowac. A co zrobili Gucwińscy dla poprawienia stanu technicznego ZOO? Jak to się stało, że obecny dyrektor nie ma problemów z modernizacją ogrodu? Widocznie obecny dyrektor nie inwestuje w prywatne ranczo w Bukowicach i nie próbuje wywozić tam ziwrząt z ZOO! Odpowiedz Link Zgłoś
danwrc1 mago to zwierze!!!!!! 19.11.09, 12:14 Mago to zwierze jego miejsce jest na talerzu wiec i tak ma szczęscie że moze sobie wegetować w ekskluzywnym zamknięciu Ludzie zwierze to nie człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medved Re: mago to zwierze!!!!!! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.11.09, 12:23 Komentarz tak błyskotliwy, że nic dodać nic ująć... Smacznego niedźwiedzia Ci życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doombringer Re: mago to zwierze!!!!!! IP: 79.139.96.* 19.11.09, 13:24 Kolego. Jak nie wiesz o czym mowa o do tego nie masz żadnej wiedzy to nie zabieraj głosu. Po pierwsze człowiek to też zwierze aczkolwiek nie każde zwierze jest człowiekiem po drugie nie wszystkie zwierzęta nadaja sie do jedzenia. A jesli jesz wszystkie to skosztuj Takifugu prosto z morza, upieczona bez oprawiania. Jeśli to przeżyjesz to pogadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
redaktorpajacewicz Adolf Hitler też miał speców od udowadniania... 19.11.09, 14:29 wybitnych naukowców, profesorów, którzy robili co mogli żeby dowieść wyższości rasy aryjskiej nad resztą, a summa summarum kosztowało to życie ponad 50 mln ludzi..zaś tu chodzi zaledwie o jednego,starszego człowieka,byle opluć,zaszczuć,a nóż dostanie zawału bądź wylewu i sprawiedliwość wg oszołomów zatryiumfuje!Ale to chyba nasza polska specjalność - obsrywanie zasłużonych (choć czasem kontrowersyjnych) czy to Wałęsa czy Gucwiński... Odpowiedz Link Zgłoś
przerach Re: Adolf Hitler też miał speców od udowadniania. 19.11.09, 14:36 redaktorpajacewicz napisał: > Ale to chyba nasza polska specjalność - obsrywanie zasłużonych Oto Twoja 10-letnia zasługa - spodobało się?: studio.wp.pl/i,Niedzwiedz-trzymany-w-betonowym,mid,121251,wideo.html?ticaid=1920f Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka2 Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał w ... 19.11.09, 14:51 Profesora (?) Andrzeja Dubiela do bunkra! Jeżeli po dwóch latach nie zdechnie, to będzie znaczyć, że nie cierpiał... Kto dał takiemu oszołomowi profesurę i możliwość nauczania młodzieży? Odpowiedz Link Zgłoś
gnago Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał w ... 19.11.09, 17:09 trafił do klatki za niewinność tj. rabunki, kradzieże. Trafił i cierpiał bo tak świat jest urządzony. Pytanie, dlaczego 10 lat bez sądu Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał 19.11.09, 20:32 Viva, czy dostane odszkodonie za ogladanie zwierzat w klatkach? Odpowiedz Link Zgłoś
wrobre Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał w ... 19.11.09, 21:28 A może ta filia angielskiej fundacji czyli Fundacja „Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt – Viva!” ul. Kopernika 6 m. 8 00-367 Warszawa - Pan Cezary Wyszyński, ul. Lipowa 1/20, 05-803 Pruszków - i Pani Anna Szwapczyńska, ul. Grójecka 19/25 m. 100, 02-021 Warszawa przestanie absorbować sądy swoimi problemami i marnować publiczne pieniądze dla zyskania popularności i rozgłosu medialnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryźli Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 21:34 Kufa, ludzie! Eko-terroryści są gorsi od rzekomo uciemiężanych pedałów! Niektórzy to naprawdę mają we łbach poprzewracane i niewiele do roboty, że celem swego życia robią ciąganie starszego pana po sądach za howno! Ja pierdykam, ale syf! Zauważcie, że ci z Vivy, sami niczego nie rydzykują, najwyżej pieniądze frajerów którzy na Vivę płacą. To nie jest uczciwe! Jebać pseudoeko-terrorystów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolec Re: Fundacja VIVA!: Udowodnimy, że Mago cierpiał IP: *.cdma.centertel.pl 23.11.09, 09:33 Powinieneś zostać biegłym sądowym. Odpowiedz Link Zgłoś