Dodaj do ulubionych

Polany egzamin :-(

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 13:57
Czy znacie jakiś sposób, żeby poprawić sobie humor po polanym egzaminie.
Z góry dziękuje za wszelkie pomysły.
Obserwuj wątek
    • Gość: tyrysek Re: Polany egzamin :-( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 14:04
      przede wszystkim nie zalamuj sie
      pomysli sobie, ze to nic strasznego, wypadek przy pracy
      odpocznij, posluchaj ulubionej muzyki, spotkaj sie z kims milym i wesolym, idz
      na basen/silownie/spacer/do kina
      zjedz cos dobrego, wyspij sie
      nabierz wiary we wlasne sily i pelen optymizmu zabierz sie do przygotowan do
      nastepnego podejscia
      glowa do gory!
      • Gość: Janek Re: Polany egzamin :-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 14:15
        I pomyśl z współczuciem o tych co oblali więcej niż jeden. A w ostateczności
        dziekanka nie jest taka zła. Będziesz mieć więcej czasu dla forum. :)))
        • Gość: Doswiadc Re: Polany egzamin :-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 16:58
          Nie rozczulaj sie nad soba. Student bez 2 to jak zolnierz bez karabinu. Ale tak
          naprawde to wez sie do roboty, bo jak luniesz ponownie to zaczna sie "schody".
          • Gość: Jajaccek Re: Polany egzamin :-( IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 08.02.02, 18:15
            Ja 3x oblewalem i glupi usmiech nie schodzil mi z geby.A jaka mialem radoche
            jak za czwartym podejsciem mi sie "udalo". :)))
    • postmodern Re: Polany egzamin :-( 08.02.02, 18:47
      Pamiętaj, że "nic dwa razy się nie zdarza" i następnym razem już pójdzie...
      • Gość: tyrysek Re: Polany egzamin :-( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 20:03
        czy to do zdanych egzaminow tez sie odnosi? ;-)
    • Gość: Bianka Re: :)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 19:00
      Czy to był już drugi termin?

Ja zawsze chodzę dopiero na 2. bo na pierwszy z reguły nie chce mi się uczyć...
      a ponieważ drugi termin to rzecz prawie ostateczna - to bardzo się denerwuję,
      adrenalinka wzrasta i nauka idzie jak burza :)) Będzie dobrze... jest przecież
      tyle możliwości: dopytki, poprawy, poprawy poprawy spox :)
    • Gość: Homar Re: Polany egzamin :-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 20:30
      Pomysl, ze to jest stan wzgledny. To nie bedzie mialo juz znaczenia, gdy
      oblejesz drugi raz, bo bedziesz sie tym przejmowal...

Czego Ci oczywiscie nie zycze, wrecz przeciwnie - zdasz na pewno! Mam juz
      doswiadczenie - za postmoderna kciuki trzymalem (nie tylko zreszta ja) i co?
      Zdal :) Rezkne Ci jedno: Forum czyni cuda!
      • melancho Re: Polany egzamin :-( 09.02.02, 15:17
        Moze wstyd sie przyznac, ale sam pamietam jakim ciezkim przezyciem byl dla mnie
        pierwszy oblany egzamin...niby wiadomo ze to nie koniec swiata, ale jak
        czlowiek pomysli o uczeniu sie jeszcze raz podczas gdy inni beda wypoczywac to
        robi sie przykro...Co do porad, to wazne jest aby nie doprowadzic sie
        do "rozlazłości" kiedy nie chce sie juz nawet zajrzeć do książki bo stres
        paraliżuje, a jak sie nie siega do stres sie poglebia itd.
        Życzę powodzenia...przesądny nie jestem ale nie ziękuj na wszelki wypadek :-)
        • Gość: nina Re: Polany egzamin :-( IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.02.02, 15:24
          melancho ma rację z tym uczeniem się kiedy inni odpoczywają, ale by się
          podnieść na duchu pomysl sobie że są tacy, którzy chętnie by się z Toba
          zamienili, by móc polać jakiś egzamin i łyknąć trochę adrenalinki przed 2
          terminem zamiast codziennie np. siedzieć w tej samej nudnej pracy ;)
          • Gość: Nauczyci Re: Czy wymagac na egzaminie poprawkowym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.02, 20:07
            Własnie sprawdzam prace studentow zaocznych - to juz sesja poprawkowa. Wiecej
            niz 50% to "czysty" horror. Sam sie zastanawiam czy stawiac oceny
            niedostateczne i odsylac na egzamin komisyjny - czy "przymknac oczy" i
            wszystkim zaliczyc. Co Waszym zdaniem nalezy zrobic.
            • Gość: tyrysek Re: Czy wymagac na egzaminie poprawkowym IP: 217.98.142.* 14.02.02, 23:46
              lagodnie... ale totalnych bzdur chyba nie mozna tolerowac
              wg mnie powiniennes wiedziec na ile istotne sa te bledy, czy jest to
              przedmiot "wazny" (sorry)
            • Gość: STrup Re: Czy wymagac na egzaminie poprawkowym IP: *.chem.uni.wroc.pl 15.02.02, 13:18
              Gość portalu: Nauczyci napisał(a):

> Własnie sprawdzam prace studentow zaocznych - to juz sesja poprawkowa. Wiecej
              > niz 50% to "czysty" horror. Sam sie zastanawiam czy stawiac oceny
              > niedostateczne i odsylac na egzamin komisyjny - czy "przymknac oczy" i
              > wszystkim zaliczyc. Co Waszym zdaniem nalezy zrobic.

Tez miewam podobne problemy.
              Najuczciwiej jest oblac, ale kazdemu oblanemu dokladnie wytlumaczyc, dlaczego
              oblal. Mimo, ze to zajmie sporo czasu.
    • Gość: Aina Re: Polany egzamin :-( IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 22:41
      Na ulicy Bujwida (koło Kredki) jest lokalik (kawiarenka internetowa) która
      urządziła promocję "dla pechowych studentów" - jeśli przyjdzież tam z łabądkiem
      w indeksie, dostaniesz piwo za jedyne 2 złote (!) - więc nie ma tego złego...
      Niektórzy moi znajomi wybierają się na 3 piwa, nie jest więc z Tobą najgorzej!

I mocno się 3maj!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka