Gość: Stan IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 13:57 Czy znacie jakiś sposób, żeby poprawić sobie humor po polanym egzaminie. Z góry dziękuje za wszelkie pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyrysek Re: Polany egzamin :-( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 14:04 przede wszystkim nie zalamuj sie pomysli sobie, ze to nic strasznego, wypadek przy pracy odpocznij, posluchaj ulubionej muzyki, spotkaj sie z kims milym i wesolym, idz na basen/silownie/spacer/do kina zjedz cos dobrego, wyspij sie nabierz wiary we wlasne sily i pelen optymizmu zabierz sie do przygotowan do nastepnego podejscia glowa do gory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Polany egzamin :-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 14:15 I pomyśl z współczuciem o tych co oblali więcej niż jeden. A w ostateczności dziekanka nie jest taka zła. Będziesz mieć więcej czasu dla forum. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doswiadc Re: Polany egzamin :-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 16:58 Nie rozczulaj sie nad soba. Student bez 2 to jak zolnierz bez karabinu. Ale tak naprawde to wez sie do roboty, bo jak luniesz ponownie to zaczna sie "schody". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Polany egzamin :-( IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 08.02.02, 18:15 Ja 3x oblewalem i glupi usmiech nie schodzil mi z geby.A jaka mialem radoche jak za czwartym podejsciem mi sie "udalo". :))) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Polany egzamin :-( 08.02.02, 18:47 Pamiętaj, że "nic dwa razy się nie zdarza" i następnym razem już pójdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Polany egzamin :-( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 20:03 czy to do zdanych egzaminow tez sie odnosi? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: :)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 19:00 Czy to był już drugi termin? Ja zawsze chodzę dopiero na 2. bo na pierwszy z reguły nie chce mi się uczyć... a ponieważ drugi termin to rzecz prawie ostateczna - to bardzo się denerwuję, adrenalinka wzrasta i nauka idzie jak burza :)) Będzie dobrze... jest przecież tyle możliwości: dopytki, poprawy, poprawy poprawy spox :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Polany egzamin :-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 20:30 Pomysl, ze to jest stan wzgledny. To nie bedzie mialo juz znaczenia, gdy oblejesz drugi raz, bo bedziesz sie tym przejmowal... Czego Ci oczywiscie nie zycze, wrecz przeciwnie - zdasz na pewno! Mam juz doswiadczenie - za postmoderna kciuki trzymalem (nie tylko zreszta ja) i co? Zdal :) Rezkne Ci jedno: Forum czyni cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
melancho Re: Polany egzamin :-( 09.02.02, 15:17 Moze wstyd sie przyznac, ale sam pamietam jakim ciezkim przezyciem byl dla mnie pierwszy oblany egzamin...niby wiadomo ze to nie koniec swiata, ale jak czlowiek pomysli o uczeniu sie jeszcze raz podczas gdy inni beda wypoczywac to robi sie przykro...Co do porad, to wazne jest aby nie doprowadzic sie do "rozlazłości" kiedy nie chce sie juz nawet zajrzeć do książki bo stres paraliżuje, a jak sie nie siega do stres sie poglebia itd. Życzę powodzenia...przesądny nie jestem ale nie ziękuj na wszelki wypadek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Polany egzamin :-( IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.02.02, 15:24 melancho ma rację z tym uczeniem się kiedy inni odpoczywają, ale by się podnieść na duchu pomysl sobie że są tacy, którzy chętnie by się z Toba zamienili, by móc polać jakiś egzamin i łyknąć trochę adrenalinki przed 2 terminem zamiast codziennie np. siedzieć w tej samej nudnej pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyci Re: Czy wymagac na egzaminie poprawkowym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.02, 20:07 Własnie sprawdzam prace studentow zaocznych - to juz sesja poprawkowa. Wiecej niz 50% to "czysty" horror. Sam sie zastanawiam czy stawiac oceny niedostateczne i odsylac na egzamin komisyjny - czy "przymknac oczy" i wszystkim zaliczyc. Co Waszym zdaniem nalezy zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Czy wymagac na egzaminie poprawkowym IP: 217.98.142.* 14.02.02, 23:46 lagodnie... ale totalnych bzdur chyba nie mozna tolerowac wg mnie powiniennes wiedziec na ile istotne sa te bledy, czy jest to przedmiot "wazny" (sorry) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: Czy wymagac na egzaminie poprawkowym IP: *.chem.uni.wroc.pl 15.02.02, 13:18 Gość portalu: Nauczyci napisał(a): > Własnie sprawdzam prace studentow zaocznych - to juz sesja poprawkowa. Wiecej > niz 50% to "czysty" horror. Sam sie zastanawiam czy stawiac oceny > niedostateczne i odsylac na egzamin komisyjny - czy "przymknac oczy" i > wszystkim zaliczyc. Co Waszym zdaniem nalezy zrobic. Tez miewam podobne problemy. Najuczciwiej jest oblac, ale kazdemu oblanemu dokladnie wytlumaczyc, dlaczego oblal. Mimo, ze to zajmie sporo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aina Re: Polany egzamin :-( IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 22:41 Na ulicy Bujwida (koło Kredki) jest lokalik (kawiarenka internetowa) która urządziła promocję "dla pechowych studentów" - jeśli przyjdzież tam z łabądkiem w indeksie, dostaniesz piwo za jedyne 2 złote (!) - więc nie ma tego złego... Niektórzy moi znajomi wybierają się na 3 piwa, nie jest więc z Tobą najgorzej! I mocno się 3maj!!! Odpowiedz Link Zgłoś