Dodaj do ulubionych

miejscowosci

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 22:41
czy ktos cos moze wie na temat przylaczania miejscowosci do Wroclawia. kiedy
przylacza Kielczow, Radwanice... gdzie mozna dowiedziec sie czegos wiecej?
pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Re: miejscowosci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.04, 23:21
      Raczej nie nastąpi to szybko (w ciągu 5-10 najbliższych lat). Taka jest moja
      opinia w tym temacie.
      • Gość: jurek Re: miejscowosci IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.04, 22:39
        aha. a na jakiej podstawie tak sadzisz? wiesz moze, gdzie mozna dowiedziec sie
        czegos wiecej na ten temat?
        jesli ktos cos wie, to niech napisze. dzieki.
        pzdr.
    • Gość: mik Re: miejscowosci IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 13:48
      zachecam do dyskusji, bo mnie tez to interesuje.
      pozdrawiam.
      • ka-8 Re: miejscowosci 25.01.04, 17:07
        Dobrze, to może najpierw wyjaśnijmy sobie jakie korzyści płyną dla Wrocławia,
        poza zwiększaniem ilości mieszkańców i obszaru w granicach administracyjnych
        miasta.
        • ka-8 Re: miejscowosci 25.01.04, 18:36
          Po części odpowiadając sobie na własne pytanie, dodam jedynie że pewnie
          włączane miejscowości wniosą nieco ziemi która będzie mogła być przeznaczona
          pod inwestycje (nie wiem jak teraz Wrocław stoi z zasobami takich terenów).
          Inne korzyści może ktoś podsunie jako kolejne.
          • Gość: jurek Re: miejscowosci IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 19:13
            Rafis wyglada na osobe dobrze zorientowana, wiec moze cos tu dorzuci;)
            pzdr.
          • Gość: mik Re: miejscowosci IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 22:38
            pewnie masz racje, ale skoro to niesie takie korzysci, to dlaczego sie nie
            powiekszamy;)?

.rdzp
    • Gość: jurek Re: miejscowosci IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.04, 16:50
      widze, ze nie bylo chetnych do pogadania na ten temat:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka