Gość: jurek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 22:41 czy ktos cos moze wie na temat przylaczania miejscowosci do Wroclawia. kiedy przylacza Kielczow, Radwanice... gdzie mozna dowiedziec sie czegos wiecej? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: miejscowosci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.04, 23:21 Raczej nie nastąpi to szybko (w ciągu 5-10 najbliższych lat). Taka jest moja opinia w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: miejscowosci IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.04, 22:39 aha. a na jakiej podstawie tak sadzisz? wiesz moze, gdzie mozna dowiedziec sie czegos wiecej na ten temat? jesli ktos cos wie, to niech napisze. dzieki. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: miejscowosci IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 13:48 zachecam do dyskusji, bo mnie tez to interesuje. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: miejscowosci 25.01.04, 17:07 Dobrze, to może najpierw wyjaśnijmy sobie jakie korzyści płyną dla Wrocławia, poza zwiększaniem ilości mieszkańców i obszaru w granicach administracyjnych miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: miejscowosci 25.01.04, 18:36 Po części odpowiadając sobie na własne pytanie, dodam jedynie że pewnie włączane miejscowości wniosą nieco ziemi która będzie mogła być przeznaczona pod inwestycje (nie wiem jak teraz Wrocław stoi z zasobami takich terenów). Inne korzyści może ktoś podsunie jako kolejne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: miejscowosci IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 19:13 Rafis wyglada na osobe dobrze zorientowana, wiec moze cos tu dorzuci;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: miejscowosci IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 22:38 pewnie masz racje, ale skoro to niesie takie korzysci, to dlaczego sie nie powiekszamy;)? .rdzp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: miejscowosci IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.04, 16:50 widze, ze nie bylo chetnych do pogadania na ten temat:( Odpowiedz Link Zgłoś