Gość: Rafis IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 06.02.04, 21:47 Straszna choroba :( ['][']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kara82 Re: Zmarł chory na białaczkę Adrian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.04, 10:26 Muszę przyznać, że ta choroba jest naprawdę straszna! Znałam osobiście Adriana i wiem jakim był fajnym chłopcem, co tydzień jestem w tej klinice i widzę jak inne dzieci też się męczą z tą chorobą, a ich rodzice to już wogóle są zmarnowani! U mnie w rodzinie też mam osobę chorą na raka - nie białączkę - i wiem co czują rodzice, wiem jaki to ból dla nich! Szkoda, że taka choroba wogóle istnieje!!!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Refleksja IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.02.04, 11:24 Czytałem i łzy mi pociekły. I zastanawia mnie dlaczego płaczemy za ludźmi gdy odchodzą a na codzień warczymy do nich jak psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo bidulek IP: 212.127.95.* 07.02.04, 11:34 teraz zapewne jest mu lepiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro-ro Re: Zmarł chory na białaczkę Adrian IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 07.02.04, 18:22 Wiem, że słowa niewiele pomogą, ale chciałbym ojcu Adriana złozyć pełne prawdziwego smutku kondolencje. Wiem, jestem tego pewien, że o swoim synku będzie zawsze myślał i Go widział na co dzień. Łączę się z nim w żałobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawa Re: Zmarł chory na białaczkę Adrian IP: 62.233.177.* 07.02.04, 20:04 Nie miałam okazji zetknąć się z tą straszliwą chorobą ale z całego serca składam moje kondolencje i najszczersze wyrazy współczucia rodzicom i znajomym Adriana. Może są to tylko słowa które nie przyniosą ulgi ale naprwdę jest mi ogromnie przykro że tak się stało i że tak się dzieje cały czas w hospicjach. Odpowiedz Link Zgłoś
captn.pimp Re: Zmarł chory na białaczkę Adrian 07.02.04, 20:54 i dla tego międzyinnymi nie wierze w boga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara82 Re: Zmarł chory na białaczkę Adrian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.04, 21:57 nie wolno nie wierzyć w Boga tylko dlatego, że zabiera ludzi do siebie, a zwłaszcza niewinne dzieci! Widocznie potrzebuje takich ludzi jak Adrian! Trzeba się cieszyć, że jest miejsce gdzie czują się szczęśliwsi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHP Re: Zmarł chory na białaczkę Adrian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.04, 23:22 > Trzeba się cieszyć, że jest miejsce gdzie czują się szczęśliwsi! Szczęśliwsi? Miejsce dzieci jest przy rodzicach. Żyć w kochającej rodzinie - to jest szczęście. Co to za Bóg, skoro karze niewinnych ludzi, a niejednokrotnie zostawia przy życiu morderców, czy innych bandytów...To nie jest fair, to nie jest ludzkie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzales [*] [*] [*] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.04, 22:14 A ja wierzę, że Adrian trafił do miejsca, gdzie będzie sobie mógł do woli tworzyć i gdzie nie będzie porzebował sterydów i środków przeciwbólowych..... Wierzę, że będzie mógł wreszcie urządzić sobie ognisko, że odpocznie od męczących wyjazdów... i nie będzie nigdy się nudził.... Kiedy po raz pierwszy o Nim czytałem, uderzyła mnie jego dojrzałość, wymuszona przez chorobę. Pamiętajmy, aby świeczkę zapalić również 22 marca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noemi Re: Zmarł chory na białaczkę Adrian IP: *.net.kn.pl / *.kom-net.pl 08.02.04, 10:53 wyrażam szczere kondolencje rodzicom chłopca. to bardzo przykre i wiedzcie że jesteśmy z wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu_uszatek Re: Zmarł chory na białaczkę Adrian IP: *.sbc.man.ac.uk 08.02.04, 15:22 Szkoda chlopca. Szkoda kazdego dzieciaka, ktory odchodzi w chorobie. Szkoda rodzicow- dla rodzica najwieksza tragedia jest przezyc wlasne dziecko. Pomodlmy sie za Adriana i za jego rodzicow. Teraz jest im na pewno niewyobrazalnie ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Zmarł chory na białaczkę Adrian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 18:59 Jestem wstrząśnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Zmarł chory na białaczkę Adrian IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.02.04, 04:55 To straszne. Takie sliczne dziecko i tyle musialo cierpiec. Nie wiem jak pocieszyc rodzicow. Chyba tylko tym, ze kiedys ten bol bedzie mniejszy. Ja stracilam moje nienarodzone dziecko. To bylo potworne.Zadnych wspomnien, zadnych zdjec, zadnego miejsca na cmentarzu, zadnego wspolczucia innych ludzi tylko ostry bol. Dlaczego tak sie dzieje jak sie dzieje nikt z nas nie wie. Zycie toczy sie dalej. Po smutku i lzach przychodzi jednak radosc i usmiech i cos dobrego jeszcze. Najwazniejsze aby przeczekac te lzy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherokee Re: Zmarł chory na białaczkę Adrian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.04, 10:13 A władze kupuja samochody i jeżdza po całym świecie, zamiast doinwestować polskie badania medyczne...:( ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherokee Re: Zmarł chory na białaczkę Adrian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.04, 10:14 A władze kupuja samochody i jeżdza po całym świecie, zamiast doinwestować polskie badania medyczne...:( ['] Odpowiedz Link Zgłoś