only-maru 08.02.10, 10:05 witam,od miesięcy poszukuję dobrego i taniego fryzjera we Wrocławiu, który zrobiłby coś z moimi nigdy-nie-układającymi się-włosami.kogo polecacie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola87 Re: dobry i tani fryzjer Wrocław IP: 194.152.56.* 08.02.10, 16:32 zalezy co znaczy dla ciebie tanio. we wrocku tak naprawde jest w czym wybierac od 20 do nawet kilkuset złotych. dla jednego to duzo, dla innego malo:)kiedys chodzilam na powstancow, teraz sie popsul wiec chodze na kamienna. to jest w sumie salon kosmetyczny, ale fryzjer tez jest spoko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: dobry i tani fryzjer Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.02.10, 22:36 ja bym byla lekko sceptyczna. albo stawiaja na fryzjera albo na kosmetyke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyMarmolade Re: dobry i tani fryzjer Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 10:35 skąd ci to prZyszło do głowy? to, ze w salonie jest i fryzjer i kosmetyczka to chyba zaleta i świadczy dobrze o prestiżu i zaangażowaniiu. poza tym na pewno jest tak, że nie ma jednej osoby i od fryzur i od kosmetyki, tylko każdy ma swoją działkę, w której się specjalizuje. chyba lepiej mieć wszystko na miejscu, prawda?i po oszyszczaniu cery na przykład od razu zrobić sobie szałową fryzurę?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
degrippant Re: dobry i tani fryzjer Wrocław 09.02.10, 12:26 najlepszy Fryzjer przebywa obecnie na Kleczkowskiej. Z tego, co mówili piłkarze, nie jest on jednak tani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: dobry i tani fryzjer Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 16:05 co to znaczy,ze nie jest tani? czyli w okolicach 100za sciecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: dobry i tani fryzjer Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 16:57 Pan "Fryzjer" brał 100 ale patoli i nie za ścięcie ale za ustawienie. Meczów oczywiście. Ale do rzeczy. Przy Astrze obok poczty pięknie strzyże pan Marcin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzrerczyk Re: dobry i tani fryzjer Wrocław IP: *.147.105.27.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.10, 17:44 zależy gdzie: za ścięcie na polu karnym to nawet ok. 20 tys. Za ścięcie na srodku boiska, taniej. W cenie także były samobóje i ręka na polu karnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afro Re: dobry i tani fryzjer Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.02.10, 14:43 popieram Essenze.pan Wojtek ma mistrza;))) i ten masaż głowy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: dobry i tani fryzjer Wrocław 12.02.10, 15:42 Ja byłam w słońcu toskanii (za baleyage i podcięcie jedyne 130 zł). Salon może 'troszkę tandetny', pierwsze wrażenie kiepskie, ale dawno nie wyszłam tak zadowolona od fryzjera. (po ostatnim podcięciu w Broadwayu za 75 zł chciało mi się płakać..) Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: dobry i tani fryzjer Wrocław 12.02.10, 15:45 Czy ja wiem.. jeśli jest kilka usług, to chyba dobrze - przed większym wyjściem zrobi się makijaż, fryzurę itd.. O ile oczywiście jest kilka specjalistek w swojej dziedzinie, a nie 'jedna od wszystkiego'.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dobry i tani fryzjer Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 16:19 Tu zetną Cię za darmo. Akademia Technik Fryzjerskich L'Oreala. Dzwonisz, umawiasz się i masz wizytę za darmo. Płaci się tylko za koszt farby do włosów, jęzeli będziesz chciała zmienić kolor. Ścinają ludzie po szkołach L'oreala, którzy odbywają tam staż. W okręgu jest też zawsze ich trener, więc można się ściąć i u samego mistrza. Polecam. Korzystam regularnie . Tutaj link www.atf.com.pl/ P.S. Polecam Pana Dominika- stażysta. Jest rewelacyjny- za friko masz naprawdę świetną fryzurę ! Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: dobry i tani fryzjer Wrocław 12.02.10, 16:39 Wprawdzie nie we Wrocławiu, ale w innej mieścinie, ale salon Loreala jest jednym z najgorszych salonów w mieście, a na pewno najdroższym. Więc raczej sceptycznie trzeba do tego podejść.. Odpowiedz Link Zgłoś
only-maru Re: dobry i tani fryzjer Wrocław 14.02.10, 16:17 ja tez podeszlabym sceptycznie do darmowego obcinania. o essenzie slyszalam duzo i chyba sie tam wybiore. jesli obciecie ma byc od 50zl to chyba warto sie skuusic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: dobry i tani fryzjer Wrocław IP: *.tktelekom.pl 12.02.10, 20:50 polecam salon fryzjerski mieści się na ul. Mierniczej21/1 podaję numer telefonu 600-008-890 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: dobry i tani fryzjer Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.13, 14:41 Podbijam temat, znacie jakiegoś dobrego fryzjera, możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: dobry i tani fryzjer Wrocław 29.11.13, 12:41 Mam maszynkę Zelmera.Polecam się. Odpowiedz Link Zgłoś
julinka601 Re: dobry i tani fryzjer Wrocław 29.11.13, 15:10 Z czystym sumieniem polecam panią Małgosię,która pracowała na ul. Biskupa Tomasza a teraz przeniosła się na ul.Kasprowicza 3 /chyba?/ ,to jest w podwórku obok Delikatesów ,dawny "Kokos" na skrzyżowaniu Kasprowicza i Żmigrodzkiej. Strzyże genialnie /mam nędzne włosy a ona zawsze coś z nich wyczaruje/ i nie jest droga, strzyżenie z myciem i modelowaniem to 40-50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: dobry i tani fryzjer Wrocław IP: 80.50.149.* 02.06.14, 13:51 Witam, polecam Studio Koolook. Przemawiają za nimi wysoka jakość usług i miła atmosfera. Spędzony czas u nich to nie tylko "wizyta u fryzjera", czy kosmetyczki... Strzyżenie damskie od 19 zł, a męskie od 9 zł. Super jakość, za niską cenę! Polecam ich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: dobry i tani fryzjer Wrocław IP: *.play-internet.pl 12.06.14, 15:44 Co do KOOLOOK. Byłam na farbowaniu i moje siwe włosy choć nie mam ich dużo nie zostały pokryte przez farbę. Co do strzyżenia tez mam spore zarzuty ponieważ włosy miały byc delikatnie podcięte a straciłam ok 8cm. Jest to bardzo bolesne. A co do fryzjerki uważam ze wypadałoby miec chociaz czyste włosy nie mówiąc juz o odrostach... Zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Youlanda Re: dobry i tani fryzjer Wrocław IP: *.toya.net.pl 26.04.15, 19:41 A ja polecam Jean Louis David www.jeanlouisdavid.pl/salon-3371/fryzjer/ul-widnicka-40-c-h-renoma-50-029-wroc-aw chodzę tam regularnie na farbę i obcięcie i do tej pory zawsze byłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
termolit Re: dobry i tani fryzjer Wrocław 01.06.16, 15:11 www.dobryfryzjerwroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś