Forum   smażony ser

smażony ser

(10 wyników)
  • Hmm,, mój znajomy ostatnio coś wspominał, ze uwielbia smażony ser pleśniowy z dżemem,,, Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazic ;) Jak to się robi i czy to w ogóle smaczne jest?? Co na to Wasze kubki smakowe?? Pzdr :-)
  • Witam, wasze forum przeglądam co jakiś czas, na razie tylko czytam, ale mam nadzieję, że zacznę też wykorzystywać przepisy :) mimo iż kucharką jestem żadną, a kuchnia to dla mnie wciąż najrzadziej odwiedzane miejsce w mieszkaniu. Nie zawsze mam czas na dokładne czytanie, tym bardziej, że wątków tu przybywa w tempie zastraszającym :)Mam nadzieję, ze będę mogła na Was liczyć w razie czego? Wiem, że wyszukiwarka ułatwia szukanie, ale nie zawsze jest czas, by to tak dokładnie studiowa...
  • Witam! Uwielbiam smażony ser:)))chodzi o żółty ser w panierce, najlepiej z Tatarską Omacką, mniam! jadam go tylko w Czechach, kiedyś podjęłam próbę "podrobienia" go w domu, niestety, wyszła mała katastrofa... Czy wiecie może jak sie do tego zabrać, jaki gatunek sera sprawdza się najlepiej, jak smażyć itp, dziękuję z góry:) Ahoj i Wesołych Świąt:)
  • witam wszystkich. będąc w Czechach zawsze z chlopakiem wybieramy się na obiad składający się ze smażonego sera, fytek i surówki. obiadek jest pyszniutki i bardzo, bardzo tani. smażony ser jest wyśmienity, tylko nie mam pojęcia jaki to ser ? czy ktoś może wie ?
  • Czy można usmażyć ser feta tak jak camemberta tzn w panierce? I co do tego pasuje?
  • Witam wszystkich!Piszę tu pierwszy raz,ale czytam z wielkim zaciekawieniem od dłuższego czasu. Pytanie mam takie,jak w tytule.Wczoraj robiłam wg przepisu,ale nie wyszło.Tzn.twaróg nie doszedł do takiej konsystencji,jak powinien-czyli jak ten osiągalny w sklepach.
  • Taki jak serwują w Czechach... mi się zawsze, albo wyleje z panierki, albo jest za mało ciągnący, albo mu przypalę skórkę... Jak zrobić go dobrze??
  • Chodzi mi o tzw. "hauskejzę" kupowaną w sklepie. Z czym ją można łączyć, poza tradycyjną kanapką?
  • Chcę go usmażyć samodzielnie w domu. W czym go obtoczyć i jak przygotować? thanx
  • czy ktoś w Was próbował zrobić ten czeski przysmak. byłabym wdzięczna za przepis
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się