Dodaj do ulubionych

Korwin-Mikke u studentów

IP: *.benet.uu3.net 10.03.04, 23:35
Heheh ten debil to samo mówił w 1996 roku - też wtedy byłem na pierwszym
roku!!!! To jest polityczny bankrut nic więcej!
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Re: Korwin-Mikke u studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 01:02
      Tak,tak, Korwin i upr ciagle to samo gada od 1991 roku - nie uchwalac deficytu
      budz., obnizyc podatki, rozwijac firmy, karac bandytow, sprywatyzowac sl.
      zdrowia i szkolnictwo, rozpirzyc zlodziejski zus, zostawic ludziom ich
      pieniadze... - na szczescie caly czas rzadza nami coraz swiatlejsi mezowie
      stanu: uw, sld, aws, sld, efekty tej madrosci kazdy widzi - a wkrotce nadejdzie
      prawdziwy zbawca lepper
      • Gość: harc mistrz Re: Korwin-Mikke u studentów IP: 62.233.241.* 11.03.04, 03:41
        Kto jest wściekły jak cholera,
        Ten głosuje na Leppera!!!
      • Gość: As Re: Korwin-Mikke u studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 09:58
        Gazeta jak widać z komentarzy wybrała najbardziej reprezentatywne oceny.
        Gazeto Bóg z tobą jakiego tam masz.
    • Gość: popaprany Re: Korwin-Mikke u studentów IP: 195.117.149.* 11.03.04, 07:06
      a jednak wiecej,ten facet to polityczny błazen.
      • Gość: LWH Re: Korwin-Mikke u studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 05:48
        Oj tak, Gościu Portalu To błazen.
        Inni politycy wcale nie błaznują. Śmiertelnie Poważnie załatwili Ci Śmiertelnie
        Poważny przedagonalny stan gospodarki.
    • Gość: G. Dziadek to cud natury - niby debil a umie pisać IP: 144.57.128.* 11.03.04, 08:03
      Dziadek oczywiście ceni wyłącznie tych, którzy co rok zmieniają poglądy.

G.
    • Gość: G. Jeszcze uwaga o "obiektywizmie" GW IP: 144.57.128.* 11.03.04, 08:07
      Dwie opinie studentów - obie negatywne... A faktyczne proporcje, jak wiem z
      doświadczenia, były jak 10 do 1 na korzyść JKM.

G.
      • Gość: vonsu Re: Jeszcze uwaga o "obiektywizmie" GW IP: *.elwat.com.pl 11.03.04, 08:30

Po wczorajszej notce w GW myslalem, ze cos sie zmienilo w mentalnosci redaktorow tej gazet..

okazuje sie, ze wczorajszy artykul to tylko pomylka redaktorska..bajkopisarzy z GW..

takie opinie jak tych dwoje, rzeczywiscie sa popularne..wsrod studentow..
        ale wiem, ze O WIELE WIECEJ STUDENTÓW JEST DOKŁADNIE ODWROTNEGO ZDANIA..

• gelu Re: Jeszcze uwaga o "obiektywizmie" GW 11.03.04, 13:16
          O tym obiektywiźmie świadczy choćby portal lokalnego dodatku Gazety - zwróćcie
          uwagę, w zapowiedziach tego co jest na forum już od co najmniej miesiąca jest
          tytuł wątku: "Frasyniuk do Senatu".
        • Gość: Maks Re: Jeszcze uwaga o "obiektywizmie" GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 18:34
          Do ręki swej juz wiecej nie wezmę GazWyborczej - tfuuu
          JKM senatorem !!!
          • jacek.erazmus Re: Jeszcze uwaga o "obiektywizmie" GW 13.03.04, 11:09
            Wyborcza robi się taką samą szmatą jak Super Przekręt. Do tej pory klimaty
            bulwarowe były tylko na stronach sportowych GW ale widać teraz że cała gazeta
            idzie w tym kierunku. Ale czy warto ...
            • Gość: lukasz Re: Jeszcze uwaga o "obiektywizmie" GW IP: *.us 13.03.04, 11:17
              > Wyborcza robi się taką samą szmatą jak Super Przekręt. Do tej pory klimaty
              > bulwarowe były tylko na stronach sportowych GW ale widać teraz że cała gazeta
              > idzie w tym kierunku. Ale czy warto ...

"Fakt" udowodnił, że warto
      • Gość: LWH Re: Jeszcze uwaga o "obiektywizmie" GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 05:51
        No, szukaj pozytywów. Naukowa wnikliwość GW pozwoliła im wyłowić z tłumu
        OBYDWÓCH oponentów JKM. Jeżeli mnie nie odfiltrowali, to na dodatek stać ich na
        zdanie przeciwne (tyle, że w kąciku).
        • Gość: rozczarowany Re: Jeszcze uwaga o "obiektywizmie" GW IP: 195.117.40.* 12.03.04, 16:07
          Luz, tez jestem dziennikarzem, byłem na tym spotkaniu, ale tylko jako widz i
          sympatyk JKM. "GW" puściła tam jakąś praktykantkę, która widziałem pierwszy raz
          na oczy, więc miałem nadzieję, że "świeża" dziewczyna nie będzie realizowała
          linii programowej Wyborczej. Oczywiście przeliczyłem się... Ta relacja i to
          dziecinne przytoczebnie negatywnych opinii tylko potwierdza moje zdanie o tym,
          jak Wyborowa kreuje rzeczywistość.
    • Gość: vonsu Re: Korwin-Mikke u studentów IP: *.elwat.com.pl 11.03.04, 08:23
      odkad pamietam Korwin zawsze mowil to samo.. ale to jest zaleta..a nie wada..
      tym bardziej ze..kwestie o ktorych mowi.. z roku na rok sa bardziej aktualne i potrzebne do wprowadzenia..
      czym pozniej sie wprowadza prawidlowe reformy tym gorzej.. o wiele trudniej..

trzeba bylo przyjsc na spotkanie w akademiku T-1..
      tak sie rozgadal ze studentami ze gadali 4,5 godziny .. do polnocy..
    • Gość: Gonzales Czy studenci filozofii mają pojęcie o ekonomii? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.04, 09:07
      Bo to jest - tak w ogóle - kwestia zasadnicza?
      BTW, poraża mnie "obiektywne" przedstawienie opinii studentów, przez Gazetę.
    • Gość: Harry Wszystkich was pogniotło!!!!! IP: 62.233.155.* 11.03.04, 10:51
      Hej Dzidek! Teraz też jesteś na pierwszym roku? Gratuluje skuteczności!!!!
    • Gość: Polak Tylko Korwin-Mikke !!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 19:10
      Tyle lat powtarza oczywiste prawdy, a naród wybiera jakichś debili i złodziei.
      90% młodzieży się nie zgadza? Takich bredni dawno nie słyszałem -
      manipulacja !!!!!!!!!
    • Gość: pimpi Ja znam - Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana IP: *.magma-net.pl 11.03.04, 19:43
      :-)
    • Gość: andrzej Re: Korwin-Mikke u studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 00:05
      Dzidkowi już od 12lat na pierwszym roku - bez komentarza, poziom rozmow
      studentow troszke poraza, dla mnie wyczuwalny jest spadek (za duzo studentów?)

GW? Manipulacja, sama nazwa wskazuje: gazetaWybiórcza
      90% młodzieży przeciw Korwinowi? ;) Chyba przypominają się hasła partyjne...
    • Gość: Michał Mądrze kurde mówi trzeba przyznac... IP: *.acn.waw.pl 12.03.04, 00:11
      czy sie to komus podoba czy nie...
    • Gość: LWH Re: Korwin-Mikke u studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 05:43
      No tak. Faktycznie debil. Przerost ekonomii nad etyką u niego jest porażający.
      A przecież faktycznie od tego Twojego 96 roku wszystkie rządy zapewniały nam
      Najlepszą Ekonomię Świata (przy Najwyższej Etyce, na dodatek). I nie są bankrutami!
      A Mikke ciągle kracze... Startuj na senatora, Dzidek, ten kraj Cie potrzebuje!
      • Gość: LWH Re: Korwin-Mikke u studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 05:56
        BTW: Mój post był pisany jako RE dla DZIDKA (pierwszego na liście) i inaczej nie
        ma sensu. Ale jakoś tak pojawił się w innym towarzystwie. Przepraszam za
        mechanizm forum (?).
    • Gość: Łukasz Re: Korwin-Mikke u studentów IP: 213.77.11.* 12.03.04, 09:26
      No właśnie - on zawsze mówi to samo, co więcej to się sprawdza, on osobiście
      może już nie zawalczyć wiele, ale UPR to siła rosnąca !
    • Gość: Archanioł Re: Korwin-Mikke u studentów IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 09:50
      Do Dzidka! No jeżeli Ty od 1996 r. jesteś na pierwszym roku to nie dziwię się
      że nic z tego co mówi JKM niezrozumiałeś. Mimo wszystko życzę Ci dalszych
      sukcesów naukowych.
    • Gość: PP GENIUSZ!!! IP: 217.153.134.* 12.03.04, 09:52
      poczytajcie Abecadło Kisiela, co pisze o Korwinie
    • Gość: danrucek Re: Korwin-Mikke u studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 10:13
      Jak rozumiem dla Ciebie dziadek (przez małe "d")liczą się tylko ludzie, którzy
      zmieniają co chwilę poglądy? Korwin od lat mówi to samo, bo tylko Jego program
      może wyciągnąć ten kraj z zapaści. Mam jeszcze pytanie: długo zamierzasz
      siedzieć na tym pierwszym roku?
    • Gość: vonsu Wypowiedź JKM o tym, co mówił na Uniwerku... IP: *.elwat.com.pl 12.03.04, 12:29
      a tak o tym spotkaniu napisano na sttronie www.jkm.wroc.pl:

Obiecaliśmy relację z wczorajszego dnia. Najpierw spotkania na Wydziale Filozofii Uniwersytetu Wrocławskiego. Relacja GW:

miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,1959129.html (Korwin-Mikke u studentów)

Tak twierdzi Gazeta Wyborcza, ale zdaniem naocznych świadków przyjęcia pana Janusza było doskonałe, a jeśli chodzi o przewagę ekonomii nad etyką to pan Janusz twierdzi, że mówił przede wszystkim o etyce.

Później odbyły się spotkania w Kobierzycach i Siechnicach. Na te spotkania przyszło mniej więcej po 50 osób. Według naocznych obserwatorów atmosfera była dobra, a frekwencja była co najmniej zadawalająca (dla porównania na wczorajszym spotkaniu pana Huskowskiego w Górze było około 20 osób).
    • Gość: Robert Re: Korwin-Mikke u studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 12:45
      Szkoda Cię chłopie, tak jak nie rozumiałeś tego w 1996 roku tak nie rozumiesz
      teraz. Szkoda, większość ludzi się jednak rozwija, naprawdę mi Cię szkoda.
      Głosuj na SLD. Oni spowodują, że nie trzeba będzie pracować, a bogactwa UE
      zaleją nas przez otwarte granice.
    • Gość: Jerry Brawo Korwin!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.04, 13:04
      Niestety stopien zidiocenia motlochu (w tym - niestety - rowniez studentow)
      jest w tym kraju porazajacy. Jednak realcja jest mocno tendencyjna. Pani
      Kasiu...
    • Gość: Gość portalu Re: Korwin-Mikke u studentów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 13:25
      Artykuł nie zaskakuje - demoliberalni intelektualności od prawdy bardziej cenią
      sobie słuszność. Kiedy UPR obejmie władzę będą mieć nietęgie miny. Czego
      szczerze im życzę.
    • Gość: Piotr Re: Korwin-Mikke u studentów IP: *.zamosc.mm.pl 12.03.04, 16:21
      Dzidek po Twojej nie skomplikowanej ocenie pana Janusza mogę śmiało
      stwierdzić ,żę ocenę sam sobie wystawiłeś. A tak na marginiesie Ty naprawdę
      jesteś studentem? Oj dzidek a miałeś szanse sie rozwinąć przez te parę lat.
      Czy Ty wiesz na jakie straty naraziłeś państwo tylu ludzi poświęciło Ci czas a
      Ty dalej jak pierwszak.
    • Gość: Zorro Dziennikarska rzetelność IP: *.kabel.net.pl / *.kabel.net.pl 12.03.04, 16:24
      "-Z 90 proc. jego poglądów się nie zgadzam - dodaje Monika Szachniewicz."
      To juz sukces że chociaż jedą osobe która się nie zgadza z poglądami JKM
      znaleźli.
      Rzetelnośc Gazety Wyborczej razi oczy aż do bólu!!!
      • Gość: Pawel Ch Re: Dziennikarska rzetelność IP: *.acn.waw.pl 12.03.04, 18:34
        ;-) Heh, bo nie moga sie pogodzic, ze ich pupilek - kierownik ciezarowki jakos
        tak jakby nie mial szans;-) Pamietam, ze kiedys ow pan wytoczyl JKM proces. JKM
        stwierdzil, ze za okupacji niemieckiej podatki byly nizsze niz obecnie. Wiec p.
        Frasyniuk pobiegl do sadu z doniesieniem, ze JKM propaguje faszyzm (czy jak kto
        woli narodowy SOCJALIZM;-) ROTFL
        • Gość: vonsu Re: Dziennikarska rzetelność IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 20:50
          ..nie pamietam dokladnie..ale to zdaje sie Korwin atakowal gazete Wieczor Wroclawia..za przekrecanie jego slow..wlasnie w tym samym kontekscie..
          WW napisal cos w rodzaju ze.. "Korwin powiedzial ze bylo lepiej za okupanta" a Korwin jedynie powiedzial..ze.."za okupanta byly mniejsze podatki niz teraz"
    • Gość: Do Dzidka Re: Korwin-Mikke u studentów IP: *.zamosc.mm.pl 12.03.04, 16:24
      Dzidek w 1996 byłes na pierwszym roku? A czy Ty wiesz który rok mamy teraz?
      Zatrzymałeś się w rozwoju?
    • Gość: msz wybiórcza kłamie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 20:51
      wy6biórcza kłamie! nie czytajcie tego gówna!! polecam np:
      www.liberator.lbl.pl . A o Korwinie: www.korwin-mikke.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka