algadak 15.06.10, 19:00 proszę o opinie mieszkańców samych Pasikurowic jak i okolicznych miejscowości. zastanawiam się nad wyprowadzką w te strony. wszystko mnie interesuje, szkoły, sklepy, społeczność, klimat itd :) dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dora Pasikurowice k. Wrocławia proszę o opinie IP: 194.204.135.* 15.06.10, 19:15 Szkoła Podstawowa i Gimnazjum jest w Siedlcach ,tam też jest i Ośrodek Zdrowia ,knajpka z pizzą na wynos ,Stadnina koni i aktualnie Gmina robi piękny park ,nasadzają drzewa .W Pasikurowicach ,jest kościół i trzy sklepy ,przystanek szynobusu i ciut bliżej do Wrocławia.Napisz dokładnie gdzie ma być lokalizacja Twojego miejsca na ziemi? Odpowiedz Link Zgłoś
algadak do Dora 16.06.10, 15:29 hmmm ja tak dokładnie nie wiem ale z tej strony co niedaleko jest toya golf, czyli ponoć po drugiej niż elektrownia. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmumio Re: do Dora IP: *.as.kn.pl 16.06.10, 17:37 Jaka elektrownia?Może atomowa? Ależ ten naród jest głupi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
algadak Re: do Dora 16.06.10, 18:41 ale czemu od razu tak ostro? może nie elektrownia a stacja zasilająca, ale jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: do Dora IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.10, 21:34 stacja elektroenergetyczna 400/110 kV Pasikurowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Witam. IP: 194.204.135.* 17.06.10, 08:41 Ja mieszkam bliżej rozdzielni ,a Ty bliżej cmentarza ,do Wrocławia będziesz miała dwie drogi dojazdu ,żadna powódź Ci nie grozi ,bo teren położony jest względem Wrocławia naprawdę wysoko . Po co ludzie piszą posty ,które nic nowego nie wnoszą do wątku ,zawsze można się do czegoś "doczepić " nawet tego ,że każdy w mieście przed swoim blokiem ma śmietnik i mieszka przy odpadach ,ale czy to jest powód ,do zmiany miejsca zamieszkania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: do Dora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 10:20 >Ależ ten naród jest głupi!!! Raczej Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woit2 Skalkuluj IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.10, 09:37 Ile wydasz na dojazdy i czy metr kwadratowy ma dobrą cene.Wiocha to wiocha.No i jest też czas Ale za to masz blisko do Trzebnicy która zaczyna być interesująca kulturalnie.Dzikie zwierzęta podchodzace pod okna w zimie. Fatalna droga "kocie łebki" której pewnie Wrocław nigdy nie zrobi bo zanim zacznie wyniesie ich komornik i zarząd komisaryczny. Odpowiedz Link Zgłoś