Dodaj do ulubionych

Dialog doprowadzi superszybki internet

IP: 192.100.112.* 12.07.10, 10:09
Swiatlowod pozwala osiadnac 100 Gbps juz dzisiaj na jednej dlugosci
fali, to po pierwsze.
Po drugie 1Gbps to bedzie najprawdopodobniej przepustowosc sieci, a
nie szybkosc dostepu do internetu.
Po trzecie, kiedy Dialog zrobi porzadek ze swoja telewizja, poustawia
skalowanie, podniesie bitrate, zapewni ze telewizja nie bedzie sie
zacinac kilkanascie razy dziennie, zacznie dzialac nagrywanie, beda
dostepne rozne wersje jezykowe kanalow, zrobi porzadek z softem
dekodera, EPG, itd.? Prosze nie nazywac szamba perfumeria, ani
telewizji z Dialogu, telewizja, bo to jest po prostu smieszne.
Obserwuj wątek
    • Gość: piwoholik Dialog doprowadzi superszybki internet IP: 109.243.11.* 12.07.10, 10:28
      "Szybki internet, a w dodatku telewizor, komputer i telefon w jednym gniazdku"
      Już widzę to gniazdko z malutkim ekranem TV, ciekawe też czy ten komputer mieszczący się w gniazdku będzie mieć napęd DVD - to autor artykułu mógłby dopisać do tej cudownej listy jeszcze kino domowe... ]:->
    • Gość: ruppi Dialog doprowadzi superszybki internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 11:42
      A co z pozostałą częścią miasta ?
    • Gość: NK Dialog doprowadzi superszybki internet IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.09.10, 15:27
      W L U B I N I E 1Gb/s z Dialogu dostępne jedynie na ul.Kochanowskiego.
    • Gość: em Re: Dialog doprowadzi superszybki internet IP: *.nplay.net.pl 13.09.11, 11:25
      Jak na razie internet w technologii PON jest oferowany na gaju. Oferta dostępu do internetu jest wielkim kłamstwem. Nie ma w ofercie 1Gb/s, a wszystkie oferty dostepne na swiatlowodzie to oferty asymetryczne oferowane na starej miedzi. 100mb/4mb, 50mb/2mb, 20mb/1mb itd. To tak jakby ktos kupił Bugatti i jeździł 50 km/h.
      Wszystkie te piękne reklamy to OSZUSTWO!!
      • prawdziwy.ninek Re: Dialog doprowadzi superszybki internet 24.11.11, 20:41
        Teraz Dialog daje 20 Mb/s na pól roku za 89gr za miesiąc i mogę z niej zrezygnować w każdej chwili ale niestety tylko na Podzamczu. Mój kolega tam pracuje maja przyjść podłączyć bo podpisałem umowe, a z tp mam 10Mb/s ale za 89gr zobaczymy jak to śmiga, jak by ktoś chciał kontakt do konkretnego Przedstawiciela to numer dam na gg 8121220

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka