Dodaj do ulubionych

KOBITKI:FIGHT CLUB?!:)

IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.03.04, 14:36
Jak się odstresować???!!!Są różne metody:monotonny fitness(pomaga do
czasu),sex,flamenco czy też tai chi...Dodajmy do tego bonusowo
hm...weekendowy clubbing w szpileczkach;)A co jeśli to nie wystarcza a
zebrane wszystko razem stanowi wątły i niewystarczający substytut sposobu
wyładowania emocji itp,hę?;)Zwracam się zatem z nader poważnym zapytaniem-
reflektowałybyście na ideę żeńskiej odmiany "podziemnego kręgu"...takiego
fajt klubiku for lejdis onli?Jestem ciekawa opinii WSZYSTKICH(w końcu dziś
piątek-nerwy puszczają po całym tygodniu)Pozdr.:)))))
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik Ja chętnie zostanę kibicem/obserwatorem!! /nt 26.03.04, 17:16

• igi.wr Re: Ja chętnie zostanę kibicem/obserwatorem!! /nt 26.03.04, 18:24
        Świetny pomysł, ja w zamian za mozliwość kibicowania mogę dostatczyć kisiel ;))
        • wielki_czarownik Kisiel?? Chyba się nie przyda. 26.03.04, 18:53
          To chyba ma być coś bardziej hardcorowego. Raczej kastety i pałki się przydadzą.
    • Gość: Malena Re: KOBITKI:FIGHT CLUB?!:) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.03.04, 18:53
      onli for łymen;))))pozdr.
      • wielki_czarownik To sexizm!! 26.03.04, 19:32
        W europejskiej Polsce 3 tysiąclecia takie zachowania są nielegalne, naganne i ciemnogrodzkie!
        • Gość: pani hrabina Re: To sexizm!! IP: *.wroclaw.mm.pl 26.03.04, 19:54
          Mój program antystresowy to żadna tam prymitywna przemoc i mordobicie, ale
          potrójna porcja melby z dużą ilością bitej śmietany,polewą bakaliową i innymi
          ingrediencjami.Ostrzegam jednak lojalnie, że stosując tę metodę przytyłam 25
          kilogramów i teraz mój stan klasyfikują znawcy przedmiotu jako "nadwaga
          granicząca z otyłością".
          • igi.wr Re: To sexizm!! 26.03.04, 20:15
            Czyli teraz przydałoby się porządne mordobicie dla zbicia tych 25 kg :) hehe
            • Gość: pani hrabina Re: To sexizm!! IP: *.wroclaw.mm.pl 26.03.04, 20:22
              Przy mojej wadze traci się impet i dynamikę. Poza tym nie mam mentalności
              fightera.Reasumując taki sport w moim wykonaniu byłby mało widowiskowy. Ale
              nie ustawajcie w poszukiwaniach. Dziś można ludzi namówić do najbardziej
              karkołomnych (nomen omen)inicjatyw.
              • Gość: Nat Melba? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.03.04, 20:34
                Cokolwiek, byleby nie w szpileczkach i - for lejdis only (poza toaletą) -
                owszem tak. Czy ktos jeszcze drzemie przed komputerem, jako i ja to czynię
                właśnie?

Nat
              • wielki_czarownik Pozostaje sekcja sumo. /nt 27.03.04, 13:45

• Gość: Malena Re: KOBITKI:FIGHT CLUB?!:) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.03.04, 22:23
      Hmm...Coś mi się zdaje,że nastroje w kwestii mojej propozycji("prowokacyjnej"-
      tudzież stricte teoretycznej-do wyboru/do koloru jeśli chodzi o interpretację)
      przedstawiają się zdecydowanie asekuracyjnie;)Łymen!!!Basta z melbą!!:)))Czekam
      z utęsknieniem na alternatywne idee dla mojego fajt klubiku;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka