Dodaj do ulubionych

dobra rehabilitacja we Wrocławiu???

18.02.11, 10:40
Witam,

chciałabym się dowiedzieć, czy możecie mi polecić jakąś placówkę, w której jest dobra rehabilitacja? Może być także prywatna, ponieważ wiem, że na NFZ trzeba długo poczekać, a mi się spieszy... Mam jakieś zwyrodnienie stawu łokciowego i lekarz skierował mnie na rehabilitację. Byłam na Weigla, ale tam mi powiedzieli, że mogą mnie zapisać na koniec marca:/ A wcale nie uśmiecha mi się takie czekanie... Będę wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: dobra rehabilitacja we Wrocławiu??? 18.02.11, 10:54
      INTEGRA na Olszewskiego (tuż za przychodnią, w głębi).
      Osobiście mogę polecić człowieka, któy znakomicie zając się reh. mojej córki - dr Tomasz Sipko.
      On przyjmuje prywatnie (można się umówić na bieżąco), ale mają też umowę z NFZ - to oczywiście wydłuża czas oczekiwania.
    • Gość: Emeryt Re: Super personel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 19:24
      "Villa Medica". Stabłowice, ul. Boguszowska. NFOZ i prywatnie.
    • bilbona Re: dobra rehabilitacja we Wrocławiu??? 20.02.11, 17:50
      Niekoniecznie trzeba wszędzie tak długo czekać na nfz. Czasem, jak Ci się poszczęści możesz od razu zostać zapisana. Ale jednak jakość sprzętów i podejście rehabilitantów mocno się różni od prywatnych gabinetów. Ale jeśli zależy Ci na oszczędzeniu kasy, to warto podzwonić po różnych szpitalach i może Ci się uda. A jeśli zdecydujesz się na prywatne, to ostatnio byłam na pierwszej wizycie u Pana Studzińskiego, słyszałam o nim dobre opinie od znajomych i sama też to potwierdzam. Pracuje w gabinecie KRM, na Świdnickiej. Powodzenia z łokciem życzę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka