Dodaj do ulubionych

==========> PETYCJA FORUMOWICZOW - WALCZMY O SQUAT

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 10:10
Niech kazdy kto jest za tym by na Jagiellonczyka dzialal dalej squat sie tu
wpisze!
Moze to cos da!
Nie tylko Wroclawianie !
Obserwuj wątek
    • Gość: marsha Re: ==========> PETYCJA FORUMOWICZOW - WALCZMY O SQUAT IP: 192.168.0.* 25.02.02, 10:24

kurcze,pewnie wiele osób ma obawy,że owo miejsce kultury alternatywnej to zwykła
      melina,gdzie gnieżdżą się wszelkie kanalie i ćpuny.... Zapewniam,że tak nie jest.
      podpisuję pod "petycją",bo warto!!!

• Gość: Jajaccek Re: ==========> PETYCJA FORUMOWICZOW - WALCZMY O SQUAT IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 25.02.02, 10:32
        Ja tez popieram, ale jak cos brzydkiego bedziecie robic, to sie wypisze!!:))
        • Gość: ceglar Re: ==========> PETYCJA FORUMOWICZOW - WALCZMY O SQUAT IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 10:34
          rowniez popieram!!! niech wroclaw nadal bedzie sotolica kultury alternatywnej w
          polsce!!!
          • Gość: wroclawi elo FORUMIANIE ?!?!?! CO TAK MALO WPISOW ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 18:47
            ratujmy Wroclawski UNDERGROUND !
            • Gość: Gawel Re: elo FORUMIANIE ?!?!?! CO TAK MALO WPISOW ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 19:02
              Rowno==nudno......czyli jam za nimi calym soba....
            • Gość: Janek Re: Wpisów mało ale jakość duża IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 19:06
              Jestem jak zwykle. Zaraz prawdopodobnie Wędzonka się pokaże, choc on z salonami
              bardziej związany. :)))
    • mastat Re: ==========> PETYCJA FORUMOWICZOW - WALCZMY O SQUAT 25.02.02, 19:41
      Jestem. Podpisuje sie wszystkimi kończynami.
      Peace!
    • Gość: Babcia Re: ==========> PETYCJA FORUMOWICZOW - WALCZMY O SQUAT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 19:50
      Squattersi to taki sam motłoch, jak harcerze.
      Piją, ćpają, nigdy nie ustępują miejsca w tramwaju, a ich dready śmierdzą.

Wynocha! Wrocław miastem emerytów!
    • Gość: Rob-35 Link do Galerii Fotek w "www.poprostu.pl" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 20:39
      Jestem z Wami!

Dobrzy ludzie zasługują na pozytywne wsparcie.

Kto nie wie o jakich ludziach mowa niech zajrzy:
      galeria.poprostu.pl/freedomowa/

Pozdrawiam
      Rob-35
      • Gość: zenuś Re: Link do Galerii Fotek w IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 22:31
        kupcie se chałupe burki-ogórki.
    • Gość: Toto Do wszystkich "swiecie oburzonych" IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 01:23
      Po pierwsze jakie to osiagniecia kulturalne maja ci "artysci"?
      Po drugie ,skoro ich wam zal to zlozcie sie i kupcie ten dom ,albo jakis inny.
      Jezeli oni sa taka "alternatywa" i "underground`em" to chyba nie powinni
      wyciagac reki po wsparcie jakichkolwiek wladz?
      • Gość: wroclawi Re: Do wszystkich IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 20:05
        wydarzenia?
        koncerty, festiwal WRO
        troche tego bylo!

oczywiscie o takich rzeczach w telewizji niepokalanow nie uslyszysz... sorry
        • Gość: Vraclav Taaa IP: 144.249.86.* 26.02.02, 20:26
          A moze bys wrocil do wybijania szyb w piwnicach zeby koty mialy gdzie srac?
          • Gość: Toto Re: Taaa IP: *.proxy.aol.com 27.02.02, 05:09
            To ten wroclawi jest od wybijania szyb w oknach?Cos chyba pamietam ,kiedys sie
            chwalil.No coz poszanowanie wlasnosci prywatnej jak na mlodego komsomolca
            przystalo - zadne.Taak ,to sie nazywa alternatywa.
            • Gość: wroclawi Re: Taaa IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 22:34
              nie czaje waszych ripost - nijak sie maja do watku, ktory zalozylem. A co do
              kultury, to z pewnoscia Wam jej sporo brakuje. Pewnie od niedawna mieszkacie w
              miescie?

a zwierzeta zawsze beda mi bliskie - nie wazne, czy komus sie to podoba czy
              nie! ta planeta jest dla wszystkich - nie tylko ludzi !

• Gość: libi Re: Taaa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.02, 23:54
                wroclawi wyciągaj kase ze swojej kieszeni a od miasta wara żebraku.
        • Gość: wędzonka Re: Do wszystkich IP: 156.24.117.* 28.02.02, 23:56
          Gość portalu: wroclawi napisał(a):

> wydarzenia?
          > koncerty, festiwal WRO
          > troche tego bylo!
          >
          > oczywiscie o takich rzeczach w telewizji niepokalanow nie uslyszysz... sorry

Festiwal WRO urzadzaja squatersi?

Moglbys Wroclawi machnac tu jakas bardziej szczegolowa liste, skoro "troche tego
          bylo", np. w "Taka jest nasza kultura".
          A jeszcze lepiej gdyby ktos ja aktualizowal...

Pozdrawiam!
    • Gość: Toto Do wiadomosci "anarchisty" wroclawi IP: *.proxy.aol.com 01.03.02, 05:04
      Widzisz mlody czlowieku,szyby ktore wybijales Bogu ducha winnym ludziom byly
      prywatna wlasnoscia.Ktos za nie zaplacil ze swojej kieszeni.Ktos na nie
      zapracowal, a ty ta wlasnosc zniszczyles i jeszcze jestes dumny.Jestes
      doskonalym materialem na komsomolca,ale jestem pewien ze jeszcze to wroci do
      ciebie-what goes around that comes around.
      PS:mam nadzieje ze jestes szczeniakiem i robisz i piszesz takie rzeczy bos
      glupi.Ale jesli masz wiecej niz 20,22... , no coz tylko rece rozlozyc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka