Gość: wroclawi IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 10:10 Niech kazdy kto jest za tym by na Jagiellonczyka dzialal dalej squat sie tu wpisze! Moze to cos da! Nie tylko Wroclawianie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marsha Re: ==========> PETYCJA FORUMOWICZOW - WALCZMY O SQUAT IP: 192.168.0.* 25.02.02, 10:24 kurcze,pewnie wiele osób ma obawy,że owo miejsce kultury alternatywnej to zwykła melina,gdzie gnieżdżą się wszelkie kanalie i ćpuny.... Zapewniam,że tak nie jest. podpisuję pod "petycją",bo warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: ==========> PETYCJA FORUMOWICZOW - WALCZMY O SQUAT IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 25.02.02, 10:32 Ja tez popieram, ale jak cos brzydkiego bedziecie robic, to sie wypisze!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: ==========> PETYCJA FORUMOWICZOW - WALCZMY O SQUAT IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 10:34 rowniez popieram!!! niech wroclaw nadal bedzie sotolica kultury alternatywnej w polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawi elo FORUMIANIE ?!?!?! CO TAK MALO WPISOW ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 18:47 ratujmy Wroclawski UNDERGROUND ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawel Re: elo FORUMIANIE ?!?!?! CO TAK MALO WPISOW ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 19:02 Rowno==nudno......czyli jam za nimi calym soba.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wpisów mało ale jakość duża IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 19:06 Jestem jak zwykle. Zaraz prawdopodobnie Wędzonka się pokaże, choc on z salonami bardziej związany. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: ==========> PETYCJA FORUMOWICZOW - WALCZMY O SQUAT 25.02.02, 19:41 Jestem. Podpisuje sie wszystkimi kończynami. Peace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Re: ==========> PETYCJA FORUMOWICZOW - WALCZMY O SQUAT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 19:50 Squattersi to taki sam motłoch, jak harcerze. Piją, ćpają, nigdy nie ustępują miejsca w tramwaju, a ich dready śmierdzą. Wynocha! Wrocław miastem emerytów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Link do Galerii Fotek w "www.poprostu.pl" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 20:39 Jestem z Wami! Dobrzy ludzie zasługują na pozytywne wsparcie. Kto nie wie o jakich ludziach mowa niech zajrzy: galeria.poprostu.pl/freedomowa/ Pozdrawiam Rob-35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenuś Re: Link do Galerii Fotek w IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 22:31 kupcie se chałupe burki-ogórki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto Do wszystkich "swiecie oburzonych" IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 01:23 Po pierwsze jakie to osiagniecia kulturalne maja ci "artysci"? Po drugie ,skoro ich wam zal to zlozcie sie i kupcie ten dom ,albo jakis inny. Jezeli oni sa taka "alternatywa" i "underground`em" to chyba nie powinni wyciagac reki po wsparcie jakichkolwiek wladz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawi Re: Do wszystkich IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 20:05 wydarzenia? koncerty, festiwal WRO troche tego bylo! oczywiscie o takich rzeczach w telewizji niepokalanow nie uslyszysz... sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vraclav Taaa IP: 144.249.86.* 26.02.02, 20:26 A moze bys wrocil do wybijania szyb w piwnicach zeby koty mialy gdzie srac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto Re: Taaa IP: *.proxy.aol.com 27.02.02, 05:09 To ten wroclawi jest od wybijania szyb w oknach?Cos chyba pamietam ,kiedys sie chwalil.No coz poszanowanie wlasnosci prywatnej jak na mlodego komsomolca przystalo - zadne.Taak ,to sie nazywa alternatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawi Re: Taaa IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 22:34 nie czaje waszych ripost - nijak sie maja do watku, ktory zalozylem. A co do kultury, to z pewnoscia Wam jej sporo brakuje. Pewnie od niedawna mieszkacie w miescie? a zwierzeta zawsze beda mi bliskie - nie wazne, czy komus sie to podoba czy nie! ta planeta jest dla wszystkich - nie tylko ludzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libi Re: Taaa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.02, 23:54 wroclawi wyciągaj kase ze swojej kieszeni a od miasta wara żebraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Do wszystkich IP: 156.24.117.* 28.02.02, 23:56 Gość portalu: wroclawi napisał(a): > wydarzenia? > koncerty, festiwal WRO > troche tego bylo! > > oczywiscie o takich rzeczach w telewizji niepokalanow nie uslyszysz... sorry Festiwal WRO urzadzaja squatersi? Moglbys Wroclawi machnac tu jakas bardziej szczegolowa liste, skoro "troche tego bylo", np. w "Taka jest nasza kultura". A jeszcze lepiej gdyby ktos ja aktualizowal... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto Do wiadomosci "anarchisty" wroclawi IP: *.proxy.aol.com 01.03.02, 05:04 Widzisz mlody czlowieku,szyby ktore wybijales Bogu ducha winnym ludziom byly prywatna wlasnoscia.Ktos za nie zaplacil ze swojej kieszeni.Ktos na nie zapracowal, a ty ta wlasnosc zniszczyles i jeszcze jestes dumny.Jestes doskonalym materialem na komsomolca,ale jestem pewien ze jeszcze to wroci do ciebie-what goes around that comes around. PS:mam nadzieje ze jestes szczeniakiem i robisz i piszesz takie rzeczy bos glupi.Ale jesli masz wiecej niz 20,22... , no coz tylko rece rozlozyc. Odpowiedz Link Zgłoś