Dodaj do ulubionych

ZAPROSZENIE DO POZNANIA

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 18:54
wszystkich kochanych wroclawiakow, zwlaszcza tych, ktorzy namietnie stukaja
w 'klubie' i 'przyjazni' zapraszam serdecznie na Jarmark Świętojański do
Poznania

szczegoly podam ok. godz 23.00-00.00

pozdrawiam caly wrocek:)
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: ZAPROSZENIE DO POZNANIA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 21:12
      wrocek czeka z niecierpliwoscia :)))

pozdrowionka dla Poznania
    • Gość: pyra OBIECANE SZCZEGOLY IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 00:18
      poznanska tradycja jest, ze w trakcie MTP na Starym Rynku odbywa sie Jarmark
      Świętojański na ktory was wszystkich serdecznie zapraszam. bedzie to na pewno
      wysmienita okazja do odwiedzenia poznania, przy tym otarcia sie troszke o
      tutejsza kulture i zwyczaje. szczegolowy plan jarmarku znajdziecie na
      www.city.poznan.pl .JEZELI KTOKOLWIEK BYLBY FAKTYCZNIE ZAINTERESOWANY TO PROSZE
      DAC TU ZNAC, NAPISZE SZCZEGOLY GDZIE SPAC, JESC, PIC ITD
      GDYBY UDALOBY SIE UKULAC MALA EKIPE NP 5 OSOB I POZNAN TEZ DALBY ODZEW MOZNABY
      SIE SPOTKAC GDZIES W KNAJPIE (CHODZI MI O WIARE KTORA WYPOWIADA SIE NA 'KLUBIE'
      I 'TRZYMAJMY SIE RAZEM'

POZDROWNIENIA DLA WROCKA

WASZA PYRA (TZN WASZ PYRA:)
      • couleur3 Re: OBIECANE SZCZEGOLY 17.06.01, 01:26
        Nie wiem dlaczego ale nie mogę pod podanym przez
        ciebie adresem nic konkretnego znaleźć. Może w innym
        miejscu ...
        • Gość: pyra Re: OBIECANE SZCZEGOLY IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 10:32
          sprobuj www.city.poznan.pl/jarmark
          • Gość: hrabia Re: OBIECANE SZCZEGOLY IP: *.dtvk.tpnet.pl 17.06.01, 20:04
            I bez zaproszenia będę 4 dni garować na MTP.
            • Gość: Baroni Re: OBIECANE SZCZEGOLY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 22:40
              Własnie spędziłem weekend w Poznaniu, na Starym Rynku zjadłem pyszne jedzonko w
              knajpie Sfinks, które było w dodatku niedrogie (za kolację dla czterech osób
              zapłaciliśmy 90 zł!!!) . Polecam wszystkim mniam , mniam... Żałuję ze unas we
              Wrocławiu na Rynku za taką kasę kolację zjadłaby jedna osoba w porywach do
              dwóch. A w dodatku nie wiem czy jedzonko byłoby równie smaczne.
              pzdr.
              • Gość: mm Re: OBIECANE SZCZEGOLY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 22:49
                Bez przesady!!! we wrocku tez mozna niedrogo zjesc:)) np w misiu ;))) ale tak
                na serio poznanski sfinks to wroclawska piramida na ul wieziennej
                smieszne bo w poznaniu w sfinksie bylam juz 2 razy a u siebie we wrocku nie
                ale z tego co slyszalam to jest tu calkiem podobnie:)

pozdrowienia dla Poznania
              • Gość: Lechita Re: OBIECANE SZCZEGOLY IP: *.icom.ca 18.06.01, 01:16
                Gość portalu: Baroni napisał(a):

> Własnie spędziłem weekend w Poznaniu, na Starym Rynku zjadłem pyszne jedzonko w
                >
                > knajpie Sfinks, które było w dodatku niedrogie (za kolację dla czterech osób
                > zapłaciliśmy 90 zł!!!) . Polecam wszystkim mniam , mniam... Żałuję ze unas we
                > Wrocławiu na Rynku za taką kasę kolację zjadłaby jedna osoba w porywach do
                > dwóch. A w dodatku nie wiem czy jedzonko byłoby równie smaczne.
                > pzdr.

Sfinx jest zajebisty. Najlepsza jest chyba shoarma a tez bardzo mi smakuje sfinks
                burger.

• Gość: mm Re: ZAPROSZENIE DO POZNANIA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 23:34
      tylko we wrocku chyba kelnerzy nie spiewaja :(( co za niemuzykalne miasto tej!!!
      • Gość: pyra Re: ZAPROSZENIE DO POZNANIA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 00:23
        to bylo zamownione specjalnie dla ciebie tej:)
        • Gość: mm Re: ZAPROSZENIE DO POZNANIA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 11:16
          oooo jakich ja sie ciekawych rzeczy dowiaduje ;))
          • Gość: pyra Re: ZAPROSZENIE DO POZNANIA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 20:52
            i nie porownuj mi sfinksa do jakiegos mleczaka tej:)
            • Gość: Radost Re: ZAPROSZENIE DO POZNANIA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 22:12
              Jak smakowal Wam Sphinx:))) to nalezy sie tez wybrac do Fortu 8:) naprawde
              bradzo dobra meksykanska restauracja:)) pyszne jedonko (ceny ja w Sphinxie:) a
              i muzyke mozna trrafic do posilku :) bardzo przyjemnie zwlaszcza w upaly kiedy
              chlod fortu :) wygodne kanapy dobre jedzenie i na dodatek ta muzyka....tej dosc
              dobrze:)pozdro milego wtorku:)
            • Gość: marsha Re: ZAPROSZENIE DO POZNANIA IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 18.06.01, 22:28
              zaproszenie do Poznania przyjmuję-na festiwal
              teatralny Malta przybędę (to już w przyszłym
              tygodniu!!!)
              niech pogoda dopisze!
              • Gość: Radost Re: ZAPROSZENIE DO POZNANIA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 22:32
                na festiwal jak najbardziej marsha zapraszamy:))) pamietam ze chyna Tobie
                podalem strone o Mlacie:) licze ze pomoglem???:) pozdrawiam i jeszcze raz
                milego wtorku:))hiihih to juz za 1.5 godziny:)
    • Gość: ede ZAPROSZENIE NA MALTĘ IP: 62.21.1.* 19.06.01, 16:35
      Z całym szacunkiem do Jrmarku, lepiej zorganizować spotkanie podczas MALTY.
      Wtedy więcej będzie się działo (od rana do wieczora przedstawienia). Z chęcią
      poznał bym Was osobiście.

Pozdrowienia i mam nadzieję do zobaczenia
      • Gość: pyra Re: ZAPROSZENIE NA MALTĘ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 22:00
        fajnie by bylo tej:)
        • Gość: ted Re: ZAPROSZENIE NA MALTĘ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.06.01, 00:25
          czy mozna prosic o konkrety? kiedy to jest?
        • Gość: wędzonka Re: ZAPROSZENIE NA MALTĘ IP: 156.24.231.* 20.06.01, 01:04
          Pyra, dlaczego wciaz mowisz "tej"?
          • Gość: mm Re: ZAPROSZENIE NA MALTĘ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.06.01, 01:07
            Gość portalu: wędzonka napisał(a):

> Pyra, dlaczego wciaz mowisz "tej"?

a dlaczego mialby przestac?
            • Gość: wędzonka Re: ZAPROSZENIE NA MALTĘ IP: 156.24.231.* 20.06.01, 01:15
              Gość portalu: mm napisał(a):

> Gość portalu: wędzonka napisał(a):
              >
              > > Pyra, dlaczego wciaz mowisz "tej"?
              >
              > a dlaczego mialby przestac?

Niech nie przestaje, tylko niech powie o co chodzi bo nie wiem czy to jakies
              sygnaly czy moze tejkotanie to czesc Waszej gwary? :)
              • Gość: mm Re: ZAPROSZENIE NA MALTĘ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.06.01, 01:20
                "tejkotanie" to jest m.in. cos co charakteryzuje gware poznanska ;))))))
                jak zapewne wiesz we wrocku tak sie nie mowi ( choc pewne osoby maja juz jako
                takie nalecialosci :))

pozdrawiam Wrocek i Poznan
                • Gość: ethanol Re: ZAPROSZENIE NA MALTĘ IP: *.coh.org 20.06.01, 03:10
                  wedzonka: dokladnie, jest to gwarowe powiedzonko

Tej wendzonka jak byndziesz w Poznaniu to odzaluj
                  troche bejmow i se lajsnij slownik polsko-poznanski to
                  byndziesz wiydzial co jest lols, tej :)))
                  • Gość: wędzonka Re: ZAPROSZENIE NA MALTĘ IP: 156.24.231.* 20.06.01, 13:44
                    Gość portalu: ethanol napisał(a):

> wedzonka: dokladnie, jest to gwarowe powiedzonko
                    >
                    > Tej wendzonka jak byndziesz w Poznaniu to odzaluj
                    > troche bejmow i se lajsnij slownik polsko-poznanski to
                    > byndziesz wiydzial co jest lols, tej :)))

Nie jestem zaba, nie kumam... :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka