Dodaj do ulubionych

dobra kosmetyczka ? Wrocław

• Gość: karo55 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.15, 18:42
      Beauty92 z krzyckiej, sa rewelacyjne!
      • ula-anna Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 01.04.15, 20:11
        ja dołączam się do koleżanki, też odwiedzam beauty92 za dokładne wykonanie manicure hybrydowego oraz henny z regulacją
        • Gość: kasia Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.15, 08:49
          Ja również chodzę do Beauty92 na Krzyckiej, ostatnio zwalczam cellulit maszynowo :) i udaje sie.. efekty sa :)
      • Gość: paulina_k Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.static.ip.netia.com.pl 04.04.15, 22:24
        ja też polecam zabiegi z www.beauty92.com.pl
      • arlletaa Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 22.05.16, 02:51
        Ja polecam Babskie Fanaberie przy ulicy Szczęśliwej. Chodzę tam odkąd się otworzyli i nigdy się nie zawiodłam. Szczególnie polecam kosmetyczke Wiole a zwłaszcza masaż u niej - pełen relaks aż nie chce się wyjść. Mają fajne zabiegi i normalne ceny. Organizują też ciekawe babskie spotkania.
      • ta.alex Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 14.07.16, 13:28
        mad clinic, pani agnieszka dobrala mi bardzo fajna terapie dzieki ktorej moje przebarwienia zbladly. przekonalam sie przez to do mezoterapii ;)
      • heman234 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 08.02.17, 19:08
        kiedyś byłam i faktycznie jest spoko, ale ostatnio przerzuciłam się na Studio Essenza, bardziej mi odpowiada standard wykonywanych usług
      • weroonkaperlkow Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 14.02.17, 09:31
        myślę ze powinnaś się udac do Studio Essenza na ul. Kamiennej we Wrocławiu
        • kociaczek456 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 17.05.17, 09:48
          Jest trochę dobrych salonów kosmetycznych we Wrocławiu, zerknijcie tu: 24wroclaw.pl/artykul,5545 -ja polecałabym Salon Le Mirage. Kosmetyczek można także szukać na stronach z ogłoszeniami we Wrocławiu. Teraz ustalenie wizyty mailowo nie jest żadnym problemem.
    • Gość: Moni Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.15, 17:27
      Polecam Gabinet Kosmetologiczny na ul. Wyszyńskiego www.kosmetolog.wroc.pl , tam jest profesjonalnie i na poziomie ;). Szczególnie jestem zadowolona z hybrydy i pedicure!
      • kaioppe Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 23.07.15, 17:10
        Wszystko zależy jeszcze od tego, jakie zabiegi Cię interesują.
        Fajną ofertę zabiegów pielęgnacyjnych ma np. Gabinet Wyspa Piękna . W oko wpadła mi chociażby kuracja dla cery naczynkowej.
        Ważne jest to, że salonie pracują same profesjonalistki. Nie ma opcji, żeby uczyła się na nas jakaś stażystka, a to też się liczy :)
        • Gość: Zosia Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.15, 11:38
          Beauty92 z Krzyckiej, czysto i dokładnie zrobione zabiegi.
        • Gość: kama Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: 88.199.104.* 19.08.15, 12:51
          Beauty 92 i jeszcze raz beauty92. Zwiedzilam juz kilka salonow i tutaj zostalam na dluzej. Maja bardzo fajna oferte niedawno wprowadzili jakis laser alexandrytowy na depilacje. Kolezanka mowi ze po dwoch zabiegach wlosy juz jej nie odrastaja. Ja ide na ten zabieg w przyszlym tygodniu wiec napisze co i jak:) ale salon wart zarezerowania wizyty
    • Gość: annkka10 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.icpnet.pl 12.09.15, 15:06
      Jeśli nadal poszukujesz zaufanego salonu kosmetycznego we Wrocławiu to zobacz co ma do zaoferowania Wyspa Piękna na Al. Armii Krajowej w Centrum AB. teraz rozpoczął się sezon powakacyjnej pielęgnacji i jesiennej odnowy. Można poddać się peelingom kwasowym i mikrodermabrazji. Panie przed zabiegiem przeprowadzają wywiad i diagnozują cerę. Wybór zabiegów jest bardzo duży zarówno dla par, przyjaciółek jak i dla osób, które przychodzą na zabieg same.
    • Gość: haja Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.15, 21:29
      jeśli jeszcze aktualne dziewczyny z Beauty92 na Krzyckiej. Bardzo fajnie doradzą zabiegi.
      • cruella.de.mon Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 19.01.16, 23:17
        Hm jak dla mnie najlepsze są panie z coco time przy trawowej. zwiedziłam wieeele salonow i niestety trudno o profesjonalne podejscie i prawdziwą poradę- a tutaj panie mi powiedzialy wprost jaki zabieg jest najlepszy dla mojej skory, bez zbędnego naciągania jak to mają w zwyczaju niektore kosmetyczki :/ dlugo walczylam ztradzikiem, ale zostaly mi po nim plamki- panie zaproponowaly mi serie zabiegów mikrodermabrazji i to byl strzal w dziesiatke. Jestem mega zadowolona zarowno z obslugi, jak i z efektów, jakie dają mi zabiegi :)
    • lucja4466 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 08.02.16, 19:45
      Ja sobie bardzo chwalę Perfect Glamour na Kamieńskiego. Przychodzę tam już kilka lat i nigdy nie mieli żadnej wpadki. Między innymi zamykali mi laserowo naczynka ze świetnym efektem. Z takich bardziej powszechnych zabiegów to robię tam peelingi chemiczne.
    • k.laryska Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 16.02.16, 23:15
      A ja polecam panią z Coco time- chodze tam juz od dluzszego czasu na endomasaz regularnie i co jakis czas serwuje sobie zabieg na twarz :) kosmetyczka profesjonalna, usmiechnieta, przemiła, dla mnie bomba :) uwielbiam tam chodzic :)
    • woit2 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 17.02.16, 16:02
      Polecam bardzo profesjonalną firmę z 24 letnim stażem i gigantycznym doświadczeniem www.juwil.eu
    • kaktusia40 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 13.05.16, 16:54
      Jestem po serii zabiegów peelingów kwasem u p. Uli z Wyspy Piękna. Wszystkim polecam, którzy taj jak ja mają kłopot z rozszerzonymi porami i wiecznie przetłuszczającą się cerą. Jest ogromna różnica :)
    • kaktusia40 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 13.05.16, 16:57
      Jestem po serii zabiegów peelingów kwasem u p. Uli z Wyspy Piękna. Wszystkim polecam, którzy taj jak ja mają kłopot z rozszerzonymi porami i wiecznie przetłuszczającą się cerą. Jest ogromna różnica:)
    • arlletaa Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 22.05.16, 03:07
      Ja polecam Babskie Fanaberie przy ulicy Szczęśliwej. Chodzę tam odkąd się otworzyli i nigdy się nie zawiodłam. Szczególnie polecam kosmetyczkę Wiole a zwłaszcza masaż u niej - pełen relaks aż nie chce się wyjść. Mają fajne zabiegi i normalne ceny. Organizują też ciekawe babskie spotkania.
    • ala5200 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 07.06.16, 13:19
      witam byłam ostatnio w PRO-BEAUTY Anna Dudzik ul. Krzycka 23. Dziewczyna jest dobra bardzo się stara i ma narzędzie jednorazowe.fajna atmosfera i super ceny
      pozdrawiam Ala
    • ala5200 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 07.06.16, 13:21
      witam byłam ostatnio w PRO-BEAUTY Anna Dudzik ul. Krzycka 23. Dziewczyna jest dobra bardzo się stara i ma narzędzie jednorazowe.fajna atmosfera i super ceny.
      pozdrawiam Ala
    • isabellaswan154 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 13.09.17, 15:27
      Ja ci mogę polecić saloninspiracja.pl Tam jest bardzo dobra kosmetyczka. Właśnie od niej wracam, też z polecenia znajomej. Wystrój tego gabinetu kosmetycznego jest przepiękny, ceny za zabiegi kosmetyczne są do zaakceptowania, gwarantuję, że ona zna się na rzeczy i nie zapłacisz za coś, czego nie zrobisz. W tym gabinecie oferują wszystko co tylko możliwe.
      U tej Pani możesz się również obciąć. Jest tam też salon fryzjerski
      saloninspiracja.pl/fryzjer-wroclaw/ Tam nie zniszczą Ci włosów i nie będziesz ich przeklinać po powrocie do domu. Jeśli szukasz dobrego fryzjera to właśnie tu.
    • reniaaaaa12 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 08.12.17, 11:33
      Klinika Profesja na Mieleckiej, chodzę tylko tam na zabiegi odmładzające, na przykład RF. Efekt jak po liftingu, a nic nie boli, tylko przyjemne ciepło daje. Mają doświadczone kosmetyczki z papierami i nie było sytuacji, żebym wyszła niezadowolona. Robią pyszną kawkę, włączają nastrojową muzykę, więc się można zrelaksować jakbyś była w spa.
    • kivvvi Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 17.11.19, 23:10
      Mnie trochę bliżej do Żarów. Poza tym podpasowała mi Pani Agnieszka z Atelier Urody z Cichej, więc już sporawy czas jeżdże do Niej regularnie. Zaczęło się od regulacji brwi, a że babeczka ma naprawdę fach w rękach to kilka miesiecy temu przed ślubem syna zdecydowałam sie na hifu, żeby jako tako doprowadzić siebie do porządku na twarzy zwłaszcza że zabieg jest bezinwazyjny bez zbytniej ingerencji w organizm
    • kasiakkaass Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 20.06.22, 09:36
      Koleżanka ostatnio poleciła mi super manicurzystkę - Sensiq. Zdecydowałam się u nich na hybrydę i jestem mega zadowolona. Pięknie mi zrobili paznokcie. Są ładnie wykończone i trwałe. Spokojnie mogę ich polecić
    • annamaaj123 Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław 28.09.22, 10:21
      Wszystkie Panie w Perfect Look Clinic przy Złotnickiej są świetnymi kosmetyczkami. Zawsze wychodzę zadowolona!
    • Gość: Amelia Re: dobra kosmetyczka ? Wrocław IP: *.net.internetunion.pl 06.10.22, 17:55
      Nie wiem dokładnie czego szukasz, ale ostatnio byłam w Studio Kamuflażu i gorąco polecam! studiokamuflazu.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka