IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 10:20
Witam. Prosze o pomoc. Poszukuję dobrego psychologa, który pomoże mi
rozwiązać problemy. Nie jestem z Wrocławia i nie bardzo wiem do kogo mogę
zwrócic sie o pomoc. Proszę o namiary tj. gdzie i o której przyjmuje. dzięki
Obserwuj wątek
    • pio_giw_88 Re: psycholog 25.09.25, 08:48
      Nie polecę do kogo iść, za to powiem, że nie warto iść do Pana Tomasza Jedynaka.
      • koper1984 Re: psycholog 14.10.25, 23:18
        ​Jestem w szoku, widząc wzmiankę o panu Tomku. Muszę stanowczo zaprotestować, ponieważ moje wielomiesięczne doświadczenie z panem Tomaszem jest diametralnie inne. Wbrew temu, co sugeruje poprzednia sugestia, pan Tomasz to wyjątkowo empatyczna i wnikliwa osoba. Ale uwaga: terapia to nie jest miejsce na głaskanie po głowie! Jeżeli ktoś oczekuje, że usłyszy tylko to, co chce usłyszeć, może się rozczarować. Dla mnie konkretne i czasem trudne pytania pana Tomka były dowodem na zaangażowanie i chęć dotarcia do sedna problemu. To właśnie ta prawdziwa szczerość i brak owijania w bawełnę pozwoliły mi ruszyć z miejsca. Otrzymałam konkretne narzędzia, klarowne wyjaśnienia mechanizmów psychologicznych i indywidualne podejście, które wreszcie działa. Nie ma uniwersalnego klucza do wszystkich. Może poprzedniemu komentującemu po prostu nie pasowała ta konkretna metoda pracy, ale to nie umniejsza wiedzy i skuteczności tego specjalisty. Dla mnie pan Tomasz M.Jedynak jest psychologiem z powołania i jestem mu wdzięczna za odzyskanie kontroli nad swoim życiem, relacjami i emocjami. Jeśli szukasz kogoś, kto nie boi się rzetelnej i wymagającej pracy, a rezultaty są dla Ciebie priorytetem, nie zrażaj się negatywnymi komentarzami i spróbuj. To była jedna z moich najlepszych decyzji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka