Dodaj do ulubionych

Stomatolog dolny śląsk

01.06.11, 23:56
Witam. Czy ktoś może mi polecić dobrego stomatologa, który ma podejście do dzieci, synek ma 3 lata ale boi się strasznie lekarzy, tak więc zależy mi też, żeby osoba umiała również nawiązać kontakt z dzieckiem.
Jestem ze Strzegomia, może być ze Świdnicy, Wałbrzycha, czy Wrocławia. Szukam w necie i szukam, dużo ofert, ale mało opinii.
Z góry dziękuję;)
Obserwuj wątek
    • tyska1_3 Re: Stomatolog dolny śląsk 02.06.11, 18:01
      Ja byłam z młodą na nacięciu dziąsła u Ossowskich w Wałbrzychu, jest to jedyne miejsce które znam i mogę polecić. Lekarze mili i jest nawet przygotowany specjalny gabinet dla małych pacjentów. Niestety są dość drodzy ale ceny są porównywalne do innych prywatnych specjalistów.
      • alex_200 Re: Stomatolog dolny śląsk 02.06.11, 18:30
        ja równiez polecam Ossowskich. tam przyjmuje mloda Pani stomatolog (nie pamietam teraz nazwiska) która ma swietne podejscie do dzieci i wychodzá zachwycone. wizyta kosztuje u niej 50 zl. na recepcji mozesz podpytac o tá Paniá i napewno powiedzá
    • gosto2 Re: Stomatolog dolny śląsk 07.06.11, 21:34
      Mogę ci polecić mojego męża mamy dwójkę dzieci więc podejście do dzieci to on ma. Napisz o co chodzi to się go podpytam Pozdrawiam
      PS przyjmuje we Wrocławiu
      • agar2208 Re: Stomatolog dolny śląsk 09.06.11, 00:10
        Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.
        Dzisiaj byliśmy we Wrocławiu u Marcina Zakrzewskiego. Pierwsze wrażenie super, synek dał sobie pooglądać ząbki, trochę polakierował mu i coś tam powiercił (syn ma próchnicę). Synek wyszedł bardzo zadowolony, kolejną wizytę mamy za tydzień, doktor będzie wypełniał ubytki.
        Mam nadzieję, że też będzie ok.
        Super podejście do dziecka, jestem pod wrażeniem, jak nawiązał kontakt z synem a ten dał sobie wszystko zrobić i to z uśmiechem.
        Zobaczymy jak będzie na kolejnych wizytach.
        Pozdrawiam:)
        • vivianna_82 Re: Stomatolog dolny śląsk 15.08.11, 22:24
          jakie są ceny u Pana Zakrzewskiego?
          szukam dentysty dla córki, tzn gabinetu w którym są tzw wizyty adaptacyjne dla dzieci. Chcemu na razie zrobić tylko przegląd (mam nadzieję, ze nic więcej nie trzeba ;) ). Jak wygląda ten gabinet?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka