Dodaj do ulubionych

100 lat FiFA i Szpakowski - donos

IP: *.wroclaw.mm.pl 20.05.04, 21:57
Nie do strawienia . Powrót Szpakowskiego jest najwieksza pomylka nowego
prezesa TVP .
Znowu te same gledzenie , wybijanie z rytmu wydarzen sportowych lawina
informacji ze sportowej prasy bulwarowej lub encyklopedii sportu , mam
mdlosci . Usuncie tego starego pierdole z telewizji ! Dziekowalem
Kwasniewskiemu tylko za jedna sluszna rzecz , ktora uczynil - usunal
Szpakowskiego z telewizji .
Naprawde , jest tylu dobrych mlodych komentatorow sportowych .
"Szapczek" na drzewo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apeluje o petycje do TVP o usuniecie tego Pierdoly z fonii .
Niech pisze , ale niech milczy .
Obserwuj wątek
    • Gość: george Re: 100 lat FiFA i Szpakowski - donos IP: *.biskupin.wroc.pl / 80.55.194.* 20.05.04, 23:06
      No co Ty!? Lepszy Szpak niz ten ignorant Basalaj!!!!!!!!!!!
      Ten gosciu to jest porazka. Szpaku przynajmniej wie o co w tej grze chodzi.
      • Gość: Trener Re: 100 lat FiFA i Szpakowski - donos IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 23:58
        Odpieprzcie sie od Szpaka! Gosciu jest legendą! Ma serce, czuje ducha gry i
        tworzy najleposza atmosfere. Nawet Borek - zdecydowanbie najlepszy i
        najbardziej profesjonalny nie ma takiej charyzmy i takiego kontaktu z widzami!
      • Gość: jedrek Re: 100 lat FiFA i Szpakowski - donos IP: *.wroclaw.mm.pl 21.05.04, 00:40
        to jeżeli uważasz, że Szpaku wie o co w tej grze chodzi, to chyba sam niewiele wiesz o co chodzi w piłce nożnej. Właśnie największy problem Szpaka polega na tym, ze on w ogóle nie rozumie co się dzieje na boisku, nie potrafi czytać gry, gada farmazony i perdoły. A komentuje piłkę od 25 lat i dalej nie wie po co ci ludzie tam biegają. I co z tego, że ma bardzo wielką zaletę, którą jest głos? Mnie już jednak drażni samo wyrażanie emoicji przez niego, choć niektórym się podoba.
        I pomijam tu jeszce fakt nierozpoznawania piłkarzy, już podczas pierwszej transmosji po powrocie, jak Chelsea strzeliła bramkę, to tylko krzyknął gol, bo nie wiedział kto strzelił. A na ekranie cały czas twarz Gronkiera pokazywali. Nie trzeba znać wszystkich, ale to nie był gość z jakieś wsi, tylko podstawowy zawodnik Chelsea, który gra w tym klubie od kilku lat!!!!
        I druga sprawa: najazd na trybuny, a tam trener Porto. Oczywiście od Szpaka tego nie wiemy, cisza, bo on nie rozpoznaje gościa. Pierwsze wejście po przerwie i odkrywcza informacja: na trybunach siedzi Murihno, trene Porto. Pewnie ktoś mu w przerwie powiedział.
        To są oczywiście szczegóły, ale nie mniej drażniące od tego co pisałem wcześniej.
        PS.
        A najlepsi komentatorzy są w Canale Plus (Twarowski, Smokowski, nawet Nachorny)! Reszta nie sięga im do pięt
        • Gość: stefano Re: 100 lat FiFA i Szpakowski - donos IP: *.wroclaw.mm.pl 21.05.04, 13:17
          Dokladnie tak , podejrzewam , ze Szpakowski caly mecz patrzy w notatki z lat 50-
          tych i innych i uwaza , ze jak nam dowali np. kto kogo kopnal w 66 to my z
          otwartymi ustami sami sobie skomentujemy sytuacje na boisku . To zupelnie jak z
          dj-ami , oni graja czesto muzyke , ktora sami cenia lub lubia , a sluchacze
          maja mldlosci , ale to dj kreatorzy .
          Szapakowski sobie , a mecz sobie .
          Olbrzymi blad szpakowski ponownie w tv.
          Jego miejsce jest w prasie .
          Rece opadaja .
    • Gość: nsfrnt Re: 100 lat FiFA i Szpakowski - donos IP: *.Server / 213.25.21.* 22.05.04, 09:27
      Przeciez własnie te wpadki czynią go uwielbianym szpakiem. Sam widzę co się
      dzieje na boisku i kto strzelił bramkę, więc nie muszę tego jeszcze sluchać z
      ust komentatora. A jeśli nie zadowala mnie poziom widowiska sportowego to
      przynajmniej dobrze sie bawię sluchając bzdur szpaka.
      pozdr.
      • Gość: kibicWKS Re: 100 lat FiFA i Szpakowski - donos IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.05.04, 10:53
        A ja najbardziej lubię komentatorów którzy siedzą na meczu dookoła mnie :)
        Jeden mądrzejszy od drugiego. Znają się na piłce lepiej od trenera, biegają
        szybciej niż piłkarze i widzieli już w życiu nie jedno. Przy takich
        komentatorach to jest frajda oglądać mecz :)))
    • Gość: usenet Re: 100 lat FiFA i Szpakowski - donos IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.04, 10:59
      Autor: "Marcin B. Brixen" <brixen@rzadnyhreklamuff.poczta.fm>
      Temat: Re: Dariusza Szpakowskiego
      Grupa: pl.pregierz
      M-ID: �.6819FC8C@brixen.poznan.pl>
      Data: Thu, 06 May 2004 23:52:32 +0200

------------------------------
    • Gość: vratislavius Re: A ja lubię Szpaka! IP: *.core.lanet.net.pl 22.05.04, 11:42
      Za co?, bo przy nim nawet gdy na boisku nic sie dzieje, nie można się nudzić!
      1. W czasie finałowego meczu Anglia - Czechy o ME zapodał: "Shearer to swieżo
      upieczony maturzysta. Wczoraj zdawał z polskiego";
      2. Komentując poziom sędziowania na MŚ w Korei do W. Lubańskiego
      powiedział: "Włodku, na początku jakoś to jeszcze wyglądało, ale potem już
      tylko degustacja" - co miał na myśli?
      3. W czasie meczu hokejowego z uporem czytał nazwisko jednego z kanadyjczyków
      jako GAGNE, choć powinien (fon.) "GANJE".
      4. Niektórzy także jemu przypisują poetycką metaforę dotyczącą pewnego kolarza,
      którego określił jako "cudowne dziecko dwóch pedałów".
      Takie wpadki mogą zdarzać się mi, ale nie facetowi, który kreuje się na mentora
      polskich komentatorów sportowych.
      Ale jest OK! "Szpaku", czekam na następne perełki!
      • Gość: vratisluvus2 Re: A ja lubię Szpaka! IP: *.lanet.net.pl 22.05.04, 14:42
    • Gość: wratislavius2 Re: 100 lat FiFA i Szpakowski - donos IP: *.lanet.net.pl 22.05.04, 14:47
      Szpaku - przyjaciel wszystkich VIPów! Pamiętacie rozmowę na żywo w studiu po
      awansie do mistrzostw świata? Złotousty do Enela: „Panie trenerze, na ile
      procent ocenia pan szanse na wyjście z grupy?”. Odpowiedź: „No, jeśli chodzi o
      procenty, to zwykle zaczynamy od czterdziestu” hahaha, hihihi, hehehe.
      Złotousty do piłkarzy, biegając za nimi z butelką szmpana: „Panowie, panowie!
      Kto jeszcze nie ma? No, komu jeszcze?!”
    • Gość: stefano Re: 100 lat FiFA i Szpakowski - donos IP: *.wroclaw.mm.pl 22.05.04, 20:57
      jaki kraj tacy komentatorzy .
      Martwi , ze nawet komentatorzy sportowi są zależni od politycznych zawirowan .
      To naprawde bardzo chory kraj .
      Szpakowski ? Emeryt przy mikrofonie , to juz nie sa jego czasy .
    • tit0 Re: 100 lat FiFA i Szpakowski - donos 23.05.04, 11:40
      C+ rzadzi. Twarowski i Smokowski to potega
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka