Dodaj do ulubionych

Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskich ...

18.10.11, 09:17
Szkoda, że Zielony po tylu latach działania na rzecz Śląska wmieszał się w politykę stając się pieskiem Schetyny, a wszystko po to, żeby umniejszyć sukces reaktywacji Dutkiewicza. A gdzie panowie z PO byli 3, 2 i rok temu?

Obserwuj wątek
    • Gość: olo sprzedał się dla mafii PO IP: *.wroclaw.mm.pl 18.10.11, 09:26
      więc teraz niech na wiejskiej politykuje na Wiejskiej z innymi sportowcami :-) hehehe żenujące
      • Gość: tylko_ŚLĄSK Re: sprzedał się dla mafii PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.11, 09:31
        Szkoda, ze GW zamiast obiektywnie relacjonować zajmuje stanowisko sprzyjące jednej ze stron. Krytykują Tomczyka za zaczepki słowne, a sami dają tytuł delikatnie mówiąc nieelegancki... Brawo Koelner! WKS
        • Gość: buhahaha Re: sprzedał się dla mafii PO IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 09:37
          zielinski jest sprzedajna menda,szczeka jak mu schetyna kaze a artykulik pisany na zamowionko-zielinski cacy i pokrzywdzony wszyscy inni be!!w ogole brak tu obiektywnego spojrzenia na sprawe ktora sama w sobie jest kuriozalna!
          wielki posel,jakie on ma kwalifikacje oprocz wchodzenia w doope scheta,niestety ale robi z siebie od kilku lat pajaca bo mu sie polityka zamarzyla zeby sie ustawic ,przeciez nie bedzie prowadzil knajpy tylko,on musi w media sie pchac.dno!!!!!
    • Gość: gaax Re: Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskic IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.11, 09:38
      Mówi się, że nowy Śląsk działa na tej samej zasadzie co Śląsk Schetyny. Gówno prawda - nowy Śląsk to WKK pod zmienioną nazwą. To jest ogromna różnica.
    • emeryt35 Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskich ... 18.10.11, 09:40
      Odzywki rzecznika Śląska czyli p. Tomczyka są, krótko mówiąc, niekulturalne, niesympatyczne,
      i lekceważące sławniejszego od siebie sportowca. Zupełnie bez sensu.
    • pozytywnywariat Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskich ... 18.10.11, 09:45
      joker -> popieram najpierw doszło do reaktywacji koelnera i dutkiewicza, później wmieszał sie zieliński ze schetyna i PO. Dziwi mnie tez postawa niektórych kbiców, (głównie tych ze Szlachty Wrocławia)którzy twierdzą że Śląsk jest jeden - ten w drugiej lidze i nie chodzą na mecze Śląska ekstraligowego. Pare lat temu był Zepter, Idea, Deichamn w ekstraklasie i na ich mecze chodzili i kibicowali, mimo że Śląsk wtedy też w drugiej lidze grał i też 'wypożyczał' nazwe temu z ekstraklasy. Skoro wtedy nie chodzili na drugą ligę tylko na mecze w PLK i Euroolidze czemu chodzą na II ligę dzisiaj i bojkotują ekstraklasę ? Sytacja ta sama jak dziś...
      • kalam07 Re: Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskic 18.10.11, 09:53
        pozytywnywariat napisał:

Dziwi mnie tez postawa niektóryc
        > h kbiców, (głównie tych ze Szlachty Wrocławia)którzy twierdzą że Śląsk jest jed
        > en - ten w drugiej lidze i nie chodzą na mecze Śląska ekstraligowego.

Szlachty w to nie mieszaj, bo owe prawdziwki nazywaja sie ''kosynierami'', Szlachta padła jak prawdziwki zaczeli łasic sie do siemińskiego i pewne osoby olały ten ruch.

Najgorsi serwiliści ascco wypieli teraz tyłek POlitykom, a udają ultra-fanatyków.
        • pozytywnywariat Re: Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskic 18.10.11, 10:13
          Racja - chodziło mi o kosynierów, nie o szlachte :)
    • Gość: obik Re: Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskic IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.11, 09:47
      Dzięki takim przepychankom właśnie już chyba nigdy nie będzie we Wrocławiu koszykówki na wysokim poziomie. Jeszcze rok temu nie bardzo było komu reaktywować Śląsk. Teraz nagle wszyscy się obudzili.
    • kalam07 Brzozowski trzyma z kibolami ! 18.10.11, 09:50
      Szkoda, taki z Pana antykibol, a poparł pan właśnie kiboli-nazistów i ich tok myslenia - oni właśnie uznaja tylko jeden i słuszny wosjkowy Śląsk.
      • Gość: Kibic WKS Re: Brzozowski trzyma z kibolami ! IP: *.lambda.com.pl 18.10.11, 09:59
        Kolego licz się ze słowami, bo anonimowy to Ty tutaj nie jesteś. Za nazistę się nie uważam, a że nie wierzę Koelnerowi to mam do tego prawo. Jak komornik mówi: "kto da więcej niż 1zł za puchary Wielkiego Śląska" to Koelner dawał grubą kasę ale na WKK. I opowiadał jak to WKK będzie w ekstraklasie. Nie Śląsk, tylko WKK. A jak awans nie wyszedł to się ratownik Śląska znalazł, a tacy jak Ty idą za nim w ślepo. I nie szanują tych co ratowali Śląska jak Koelner w WKK inwestował!
        • kalam07 A kto sprzedał barwy i prawa do nazwy ? 18.10.11, 10:35
          A kto sprzedał barwy i prawa do nazwy Koelnerowi ?
          Odpowiadam.
          Śląsk 2 ligowy. Pilch z Zielińskim. I taki ananas ! Sprzedali tradycje i udaja prawdziwych, nie jesteś żadnym kibicem WKS, kibic by w zyciu nie sprzedał barw.
          • Gość: Kibic WKS Re: A kto sprzedał barwy i prawa do nazwy ? IP: *.lambda.com.pl 18.10.11, 12:20
            Nie mów mi, że nie jestem kibicem, bo ja bym Koelnerowi praw nie sprzedał! Więc szanuj mordę. I ciekawe na ilu ty meczach byłeś.
            • Gość: wasyl Re: A kto sprzedał barwy i prawa do nazwy ? IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 12:24
              Chodzi o to , że kibicujesz klubowi, który sprzedał barwy. a dla takich "ludzi zasad" jak Ty to największa obelga. Nie możesz więc kibicować II ligowemu Śląskowi. To oczywiście mały wywód logiczny oparty na Twoich założeniach.
      • Gość: Paweł Re: Brzozowski trzyma z kibolami ! IP: 193.46.186.* 18.10.11, 10:04
        Nie kompromituj się takimi tekstami, które świadczą tylko o tym, że nie mas bladego pojęcia o relacjach pomiędzy Brzozowskim i kibolami.
        • Gość: Kibic WKS Re: Brzozowski trzyma z kibolami ! IP: *.lambda.com.pl 18.10.11, 12:25
          Ty się kompromitujesz, bo czytać ze zrozumieniem nie potrafisz. Ja nie piszę o Brzozowskim, Schetynie czy Zielińskim. Ja pisze o Koelnerze, który kupił prawa do nazwy Śląska TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego, że nie wyszło z WKK. Gdyby WKK mogło wykupić dziką kartę to Śląska nie było by w ekstraklasie!!! Ja o tym piszę, więc się naucz czytać! Za 2-3 sezony usłyszymy, że p. Koelner nie może się dogadać ze Śląskiem w sprawie przedłużenia umowy o prawo do nazwy, herbu, barw i będziemy mieli WKK. I wtedy się wszyscy mądrzy z ręką w nocniku obudzicie. No może poza tymi, dla który Śląsk nie ma znaczenia, tylko chcą koszykówkę. Ale ta dyskusja jest nie dla nich.
          • Gość: wasyl Re: Brzozowski trzyma z kibolami ! IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 12:37
            Koszykówce kibicuje 35 lat kolego. I nie pitol , że Koelner przekształci WKS w WKK. Plan jest inny. Zielony ze Schetkiem myślą, że awansuja do 1 ligi potem Schetek załatwi sponsorka a Koelner nie dostanie przedłużenia praw do nazwy itp. Potem będą wybory i takie lemingi jak Ty będą piać pieśni o Zielonym i Schetku. Pytanie : co zrobił Zieliński w celu reaktywacji Śląska? Odpowiedź: Nic. Co zrobił Zieliński dla rozwoju koszykówki we Wrocławiu? Nic. Ale lemingi daja się nabrać na hasła o "zasadach", "tradycji" itp. Są na szczęście tacy , którzy wiedzą kto rozwalił kosza we Wrocku.. i nie był to nieudacznik Siemiński........
          • kalam07 Re: Brzozowski trzyma z kibolami ! 18.10.11, 12:40
            Bzdury gadasz dzieciaku, chciałby grać WKK to by grał, chodziło mu o Śląsk i o ludzi którzy na mecze tej drużyny chodzili przed laty, zależało mu żeby to był sląsk i było by pikobello gdyby sie nie wmieszały w to POlityczne prostytutki.
            Umowa jest tak skonstruowana, że Pilch z Zielińskim daja prawa Koelnerowi do reprezentowania Śląska w ekstraklasie póki z niej nie spadnie.
            Nie prawilniakuj, bo ci którym liżesz dupe sprzedali barwy i historię, a to najgorsze przewinienie kibolskie, ten kto sprzedaje sie i daje dupy jestcw...em, Oporowska i tak was nie uznaje.
            • Gość: Kibic WKS Re: Brzozowski trzyma z kibolami ! IP: *.lambda.com.pl 18.10.11, 13:05
              Dzieciaku? Buhahahahahahaha!!! W sumie tylko kretyn może wypowiadać się na temat wieku nie wiedząc z kim rozmawia. Zdziwił byś się ile mam lat. Cw...em to ty sam jesteś. Chodziło mu o Śląsk? Buhahahahahahaha!!! Chciałby grać z WKK to by grał??? Buhahahahaha. Jak ktoś mówi: "WKK będzie grało w ekstraklasie" to dla ciebie jest to jednoznaczne z "WKK nie będzie grało w ekstraklasie" albo "Śląsk jest najważniejszy"? Poczytaj wywiad z PK z Gazety Wrocławskiej z 2008 roku.
              • Gość: wasyl Re: Brzozowski trzyma z kibolami ! IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 13:14
                Daj już spokój. Klecisz wypowiedzi, które nie mają sensu. jak widzisz większość ma inne zdanie. Możesz chodzić na schetynowy Śląsk i nazywać go jedynym , prawdziwym etc. zaklinaj dalej rzeczywistość bo myślenie boli..........
    • whitepony Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskich ... 18.10.11, 09:57
      Cały ten konfilkt jest śmieszny.

Ogólnie uważam, że WKK powinno grać pod swoją nazwą. Nic by to nie zmieniło. Hardcorowi kibice Śląska chodziliby sobie na swoje trzecioligowe spektakle i wszyscy byliby zadowoleni.

Konflikt jest śmieszny bo zamieszani są w niego politycy. (Schetyna vs Dutkiewicz). Szkoda, że dla swojej brudnej gry ośmieszają legendy wrocławskiej koszykówki.
      • Gość: smutny Re: Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskic IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.11, 10:19
        Zielińskiego lubiłem i szanowałem najbardziej spośród zawodników Śląska, teraz niestety zachowuje sie jak jakiś rozhisteryzowany dzieciak, w dodatku pełni funkcję pieska łańcuchowego grzesia schetyny. Żal patrzec jak rozmienia swoją wspaniałą karierę w Śląsku na drobne. Przypadek analogiczny do grzesia laty, piłkarz wyśmienity, po zakończeniu kariery dochrapał się stołka, robiac z siebie pośmiewisko, pieprzac głupoty i mając rozżarzone od chęci stanowiska, poklasku i pieniedzy oczy. Gdyby Zieliński miał odrobine honoru dogadałby się z ekstraklasowym Śląskiem i jego drużyna zostałaby drużyna rezerw po fuzji obu klubów a sam Zieliński dostałby w zjednoczonym Śląsku posadę. Cieszyłby się dozgonną wdzięcznością kibiców Śląska ale nie, najwazniejszy jestem ja i moje ego. Mój Śląsk jest najmojszy i koniec, Niech Wójcik, Tomczyk i Skibniewski cmokna mnie w pompkę, zrobimy wojenkę i pośmiewisko ze Śląska. Nie ważne, że Ślask gra w ekstraklasie, nie ważne, że znaleźli się ludzie, którzy wyłożyli w odbudowę Śląska własne pieniądze, pracę i zaangażowanie, ważne, że grzesio przybije mi piatkę i załatwi miejsce na liście wyborczej a Tomczyka i Wójcika będę mógł odtad nazywać zdrajcami, w końcu to ja jestem wierny jednemu, prawdziwemu Śląskowi a, że to mój Ślask, w ktorym mam stolek to czysty przypadek, ja po prostu mialem wizje po wódce z grzesiem a tego zlekceważyć sie przecież nie da... Wstyd panie Zieliński, wstyd... Opamiętajże sie pan w końcu, kibiców nie obchodzą wasze ambicje pozasportowe,a postawa, - dużo zrobiłem dla Śląska to teraz wszystko mogę rozpieprzyc , nie? jest żenująca, Zróbcie fuzję i zakończcie te głupawą wojnę albo zamknij panie Zieliński ten zespół juniorów i nie mieszaj już, politykierowanie i mącenie we własnym mieście nie zostanie dobrze zapamiętane, zapewniam...
        • Gość: wasyl Re: Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskic IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 10:26
          100% popieram
        • Gość: Trzcinowyzakapior Re: Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.11, 10:30
          Lepiej bym tego nie napisał. Amen.
          • Gość: desperados Re: Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskic IP: *.ip.netia.com.pl 18.10.11, 10:44
            wszyscy chcieli reaktywacji od Dutkiewicza, zaangazowania miasta a jak to sie stalo i jest reaktywacja to się okazuje ze to zle i niepotrzebne bo Slask istnieje i sie zwie Slask II
            panie Zielinski, szkoda, ze nie ma paki, bo jakby zostalo zdobyte mistrzostwo to niestety ale 18tka by byla i ciekawe gdzie wowczas podzialaby sie wasza polityczna inicjatywa
            dziwie sie, ze ludzie maja klapki na oczy i daja sie na te gierki nabierac, wielka satysfakcje schet i zielina musza miec gdy widza pelna kosynierke, szkoda, ze jej nie bylo pelnej jak chlopaki grali po wycofaniu slaska
            a wychodzac naprzeciw to "kibice" drugoligowego slaska sa tak samo kibicami sukcesu jak kibice ekstraklasowego bo wczesniej kosynierka swiecila pustkami
            i wcale nie jest tak, ze koelnerowi sie nie udalo awansowac to sobie slask nazwal klub, WKK nadal gra w II lidze i jest kontynuatorem WKK z zeszlego sezonu, koelner gdyby chcial to by olal slask i wykupil dzika karte dla WKK ale wsadzil kase w tworzenie Slaska od podstaw, zawodnikow, struktur klubu, trenerow, dzialaczy po tym jak rozwalil to sieminski
            WKK to nie Slask, WKK gra w II lidze !
            a Slask II i tak bedzie musial sobie "wykupic" miejsce w ekstraklasie wiec smiesza mnie teksty ze tylko awans sportowy
            o kibicach Turowa mozna tylko powiedziec tyle, ze tak samo znaja sie na tym ktory Slask jest prawdziwy jak na tym, ze nie Zgorzelec nie lezy na Dolnym Slasku i to nie byly zadne derby!!!
            • rand-all Re: Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskic 18.10.11, 12:39
              to czemu WKK nie gra w ekstraklkasie pod swoją nazwą a pod Śląsk Wrocław? Ilu kibiców chodziło na WKK w zeszłym sezonie?
        • Gość: Gharas Re: Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 10:41
          Sto procent racji.

A co do sporu: Śląsk nigdy nie spadł w sportowy sposób z ekstraklasy, FIASCO przestało go finansować, czyli spadł w sposób "finansowy". Dlatego też powrót w sposób "finansowy" jest całkowicie uzasadniony.

A poza tym, nie potrzebujemy żadnych Kosynierów - sami tworzymy już Klub Kibica, ponieważ wiemy, że Śląsk jest jeden. I gra w TBL.
        • Gość: aku Re: Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskic IP: *.internetia.net.pl 18.10.11, 11:37
          popieram
        • Gość: vvv Re: Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 12:11
          Popieram w pełni.
        • ranni_caj Re: Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskic 18.10.11, 12:37
          smutny, jakbyś mi w myślach czytał
      • tfurca nie podoba mi sie ze Gazeta Wyborcza zaognia spor 18.10.11, 18:51
        Szczepan mogles to inaczej napisac !!!!!!!!!!!
    • Gość: cyja Do szkoły ! IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.11, 10:43
      >…koszykarskich Śląsków…< !!!!!!!!!
      Panie Radzki, to tak jak pan i pański ojciec to dwóch RADZKÓW…
    • pssz Nasze swojskie piekiełko 18.10.11, 11:10
      Sciąganie w dól, podstawienie nogi, podjudzanie itp, poleca się;)
    • Gość: vvv Re: Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 11:36
      Mam wielki szacunek dla Maćka Zielińskiego za cały przebieg jego kariery i dokonania w barwach Śląska. Ale dlaczego Zieliński nie zrobił NIC przez 3 lata i obudził się w momencie gdy odbudowę Śląska ogłosili Pan Koolner i Dutkiewicz? CZY NAPRAWDĘ NIKT NIE WIDZI, że Pan poseł na Sejm RP dostał rozkaz G.Schetyny żeby działać tak aby wszystkie polityczne korzyści za odbudowę wrocławskiej koszykówki nie spadły na konkurenta Platformy, Prezydenta Wrocławia Rafała Dutkiewicza? Czy nikt nie potrafi docenić, że Pan Koelner wykłada swoje własne pieniądze na Śląsk? I co, że narazię działa to na fundamencie WKK?! Od czegoś trzeba było zacząć gdy Schetyna i Siemiński roznieśli w pył cały klub! Zieliński to polityk dzisiaj i tylko polityczne przesłanki nim kierują, zaczął nabijać sobie plusy w partii PO. Ale tzw. fanatycy co najchętniej chodziliby z Zielonym za rękę po mieście zawsze będą bełkotać te swoje pseudo-ideologiczne bzdury. Dla mnie Śląsk jest jeden w PLK. Dlatego, że powstał z inicjatywy odbudowy wielkości koszykówki we Wrocławiu. A nie jako PLATFORMIANA kontra dla działań RAFAŁA DUTKIEWICZA. Zieliński stracił bardzo wiele w moich oczach.
    • ranni_caj Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskich ... 18.10.11, 12:34
      "Słowa rzecznika klubu: "Jeśli Maciek sobie nie życzy, aby ta koszulka wisiała, to niech to oficjalnie powie. Wówczas ją zdejmiemy" są wyjątkowo lekceważące i nieeleganckie. Dają świadectwo złych intencji."

czy aby na pewno? moim zdaniem dają świadectwo chęci postąpienia wedle życzenia Zielińskiego.
      któremu się chyba w dupie poprzewracało.
      • Gość: buhaha Re: Zielony im wisi: wielki konflikt koszykarskic IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 12:44
        zielinski czekal na swoje pokazowki na czas po wyborach,bo przed trzasl dupskiem zeby sie zalapac do sejmowego koryta,swoja droga imponujacego wyniku to on nie mial ale wystarczylo dla schetowego pieska zeby sie dostac,gratuluje jeleniom ktorzy na tego buca glosowali,jeszcze nieraz pokaze swoja prawdziwa twarz,schet mu przepral mozg i gosciu uwierzyl w siebie,na ministra sportu ma marzenia sie pchac ,no to juz jest LOL roku.
        zero merytorycznego przygotowania,zero doswiadczenia,zero kwalifikacji,tylko bucowata pewnosc siebie bo sie podwiesil dobrze-tylko ze niestety wszyscy to widza komu swoje awanse zawdziecza.
        zobaczymy jak dlugo ,pozycja scheta i tak sie chwieje przy donku,,wiec fortuna kolem sie toczy panie zielinski
    • jacky Ogłupianie kibiców 18.10.11, 12:59
      Szkoda mi Maćka, bo bardzo go lubiłem jako zawodnika. Niestety, dał się wciągnąć w gierki polityczne prowadzone przez Schetynę. Mówi, że grał nie w tym Śląsku. Otóż nie, grał dokładnie w takim samym. Wówczas prawo do korzystania z barw i herbu miał Schetyna, a teraz Koelner. Tylko taka różnica. Młodzi grali w drugiej lidze tak jak dzisiaj. Przez ostatnie trzy lata nie było Schetyny i Zielińskiego. Obudzili się jak Koelner zapowiedział reaktywację. Wstyd panowie. Siać zamęt dużo łatwiej niż budować coś od podstaw.
      • Gość: t Re: Ogłupianie kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 13:12
        Kolejny raz grzesio s, który wygląda i mówi jak dziecko specjalnej troski, dał o sobie znać, szkoda, ze Zeliński dla kariery politycznej odgrywa tę farsę i w nią brnie, będąc kukiełką grzesia s. Zarzyty pod adresem kolegów o zdradę, gdy przez lata dla koszykówki nie zrobił nic, to szmaciarstwo.
        • Gość: Jogi Re: Ogłupianie kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 14:49
          Dał głos sługa donka, łysy Arturek "wielki przyjaciel Śląska". Zakaz stadionowy i halowy dla pismaków GW. Zielony politykierze nie kompromituj się, idź wyzwalać konopie ! Ikonami Śląska są teraz Adam, Domino i Skiba ! Tobie został ryży hyży :), $chet i Łysy ..., ale towarzunio pokemońskie hahaha !
          Palikot=Michnik+Donek+Urban
          • Gość: Gharas Re: Ogłupianie kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 16:15
            Koelner jest prezesem, jakiego Śląsk jeszcze nie miał. Czy Schetyna lub Siemiński jeździli ze swoją drużyną na mecze wyjazdowe i zostawali po meczu, by podziękować kibicom, którzy też przyjechali? Nie. A Koelner został, by posłuchać, jak grupka kibiców skanduje "W! K! S! W! K! S!". Więc na niego nie szczajcie. Koelner ze Śląskiem jest nie od dzisiaj. Zobaczcie sobie mecze z Macabi Tel Aviv, czyja reklama jest podwieszona pod sufitem? Koelnera! Jako jedyny po upadku FIASCO wyłożył WŁASNE pieniadze, by ten klub dalej sprawiał radość kibicom. I to takie pieniądze, jaka duża część z was w ciągu całego życia nie zobaczy.

Piejcie sobie, a ja idę na sektor klubu kibica do Hali Ludowej, by wesprzeć mój zespół, z którym jestem ponad dziesięć lat.

CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA!
            • tfurca WKS 18.10.11, 18:41
              komiks.wroclove2012.com/?p=325
    • tfurca Jeden jest Śląsk. Każdy. 18.10.11, 18:32
      Dla mnie to wszystko jest Śląsk.
      Każdy.

Cieszę się, że wreszcie w ekstraklasie gra WKS ŚLĄSK WROCŁAW,
      dziś jest rocznica - 10 lat temu pokonaliśmy Maccabi Tel-Aviv.

Dzielicie nas na lepszych lub gorszych
      Wszystko winna polityka.

Jeden jest Śląsk.

komiks.wroclove2012.com/?p=325
      • rhysmeyers22 zielinskiemu odbilo 18.10.11, 19:15
        facet powinien znac swoje miejsce na ziemi,byl dobrym sportowcem,niestety inteligencja,ogarnieciem czy blyskotliwoscia nie grzeszy,te jego pseudopolityczne ambicje sie obroca przeciw niemu jeszcze,watpie zeby sobie poradzil,radnym byl i jakos sie nie wybil specjalnie a rzec mozna ze wcale,dlaczego jako posel,oczko wyzej na drabinie ,ma sie nagle sprawdzic.
        straszny jest w tym swoim parciu na szklo,wydawal sie rozsadnym gosciem a tu taki zonk.
        i jeszcze te dziecinne podjazdy,wojenki o koszulki,ego go rozdyma,napompowane przez schetyne ktory ma swoj interes w trzymaniu go na smyczy.
        oj wstyd ,w koncu ma swoje lata to i rozumu powinno przybywac a tu tylko niesmak.
        kiedys bedzie tego zalowal.
        • Gość: vvv Re: zielinskiemu odbilo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 19:54
          Caly sęk w tym, że Zieliński to idol ludzi pokroju Romka Zielińskiego i jemu podobnych z serwisu fanslask.pl. Inteligentnymi ludźmi i sportowcami, profesjonalistami byli i są Adam Wójcik i Dominik Tomczyk. Zieliński imponował "fanatykom" tym, że jarał szlugi trawę chlał na umów podczas przerw między sezonami, dziarał się na każdym kawałku ciała i obnosił się z tymi jak z niego fifarafa wielki gwiazdor. Koszykarska Paris Hilton. Pozerem był zawsze ale z tymi politycznymi zagrywkami przesadził grubo i to mu zostanie zapamiętane.
          • darsma Re: zielinskiemu odbilo 18.10.11, 21:11
            Gość portalu: vvv napisał(a):

> Caly sęk w tym, że Zieliński to idol ludzi pokroju Romka Zielińskiego i jemu po
            > dobnych z serwisu fanslask.pl. Inteligentnymi ludźmi i sportowcami, profesjonal
            > istami byli i są Adam Wójcik i Dominik Tomczyk. Zieliński imponował "fanatykom"
            > tym, że jarał szlugi trawę chlał na umów podczas przerw między sezonami, dziar
            > ał się na każdym kawałku ciała i obnosił się z tymi jak z niego fifarafa wielki
            > gwiazdor. Koszykarska Paris Hilton. Pozerem był zawsze ale z tymi politycznymi
            > zagrywkami przesadził grubo i to mu zostanie zapamiętane.

Popieram powyższe wpisy w całej rozciągłości . O tym , że Zielonemu odbiło świadczy też jego profil ba Facebooku . Gośc umieścił na nim samego siebie jako ulubionego sportowca obok M.Jordana , czy D.Rose`a ! Poziom " samouwielbienia " ( delikatnie mówiąc ) co najmniej chorobliwy .
            • rhysmeyers22 Re: zielinskiemu odbilo 18.10.11, 23:03
              LOL.profil na fejsie ma zajefajny:P
              co racja to racja,wojcik,tomczyk profeska pelna geba,o nim rozne sluchy chodzily:D ale mimo wszystko wygladal na dosc normalnego goscia-teraz zdjal maske bo juz po wyborach i ma w dupie opinie frajerow ktorzy na niego glosowali-zrobili swoje i gitara.
              usiadzie na dupie wczesniej czy pozniej,porzuca sie troche ale watpie zeby ujechal dalej- jego wypowiedzi , ogrom inteligencji w nich zawartych,ogolna blyskotliwosc i ogarniecie zaprawde powalaja.:P
              jego obecnosc w lawach sejmowych to wlasnie minusy demokracji.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka