wroclawiak81 18.10.11, 13:41 i tak oto się kończy rajd przedstawiciela handlowego służbowym autem :-) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alika Re: "Czołówka" dwóch aut na Bystrzyckiej, osoba u IP: *.swidnica.mm.pl 18.10.11, 14:37 Dokładnie tak samo sobie pomyślałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: "Czołówka" dwóch aut na Bystrzyckiej, osoba u IP: *.mofnet.gov.pl 18.10.11, 14:39 Może zacznijmy od tego, że ktoś ma w nosie przemeldowanie, a DOL czy DTR jest mu po to, żeby niższe OC płacić. I co z tego przedstawiciel handlowy? A gdyby to był wypadek śmiertelny, to też byś sobie jaja robił? Może zaraz będą posty w stylu, że francuskie auta bezpieczniejsze od niemieckich itp. Choć inna rzecz że tak jest. Dla przedstawicieli kupują polo czy corsę z 2 poduszkami, bo takie są w standardzie. Clio ma 4 airbagi w standardzie. wrocławiak81 - co Polakom w roku 80 się najbardziej chciało robić? Pracować? Nie, strajkować, a jeśli już coś robić, to dzieci. Nie zawsze mądre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z ukosa Nudzicie sie tam w tym ministerstwie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.10.11, 14:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: "Czołówka" dwóch aut na Bystrzyckiej, osoba u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 14:52 To jak Ci się nie chce przemeldować to rozjeżdżaj sobie własne drogi a nie wrocławskie. Nie jesteś tu zameldowany, twoje podatki idą do twojej wioski, a nie do Wrocławia, a w dodatku tworzysz korki i niszczysz wrocławskie ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: "Czołówka" dwóch aut na Bystrzyckiej, osoba u IP: *.siemens.16.pl 18.10.11, 15:13 polecam ci troche sie doksztalcic zanim plujesz na forum swoja niewiedza. w polsce meldunek a placenie podatkow nijak ma sie do siebie. mozna byc zameldowanym gdziekolwiek, miec rejestracje pokroju LLB albo FZ, i placic podatki tutaj - wystarczy w US sie zglosic. Dodam ze jak juz tak bardzo ci brakuje meldunku, to tez nie masz racji. Osobiscie jestem zameldowany we Wroclawiu na okres tymczasowy powyzej 3 miesiecy - na 2 lata. Wiec nie dosc ze place tu podatki w US, jestem tu oficjalnie zameldowany, to mam rejestracje z daleka. I co zatkało kakao? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: "Czołówka" dwóch aut na Bystrzyckiej, osoba u IP: 195.205.221.* 18.10.11, 18:27 Nie nie chopcze, to by za proste było :-) Twój meldunek i płacenie podatków we Wrocławiu wiosny nie czyni, chociaż to faktycznie pochwały godne, aby płacić za infrastrukturę, której się używa. Propaguj tę postawę wśród współziomków. A z innej beczki, wiesz czemu ceny OC we Wrocławiu powalają na pysk? Z tej prostej przyczyny, że łatwo o kolizję spowodowaną przez jakieś DTR, DOL, DSR czy inne FMI co to płaci 400 złotych za ubezpieczenie rocznie i się cieszy, że jeździ tanio po słoiki do domu co miesiąc. Jeździsz, bierz odpowiedzialność i płać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaF Re: "Czołówka" dwóch aut na Bystrzyckiej, osoba u IP: *.128.33.107.dynamic.cablesurf.de 18.10.11, 14:57 Biale Polo jak nic stoi na przeciwleglym pasie, wiec mozna sie domyslac, kto nie zawinil. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: "Czołówka" dwóch aut na Bystrzyckiej, osoba u 18.10.11, 15:01 Gość portalu: RaF napisał(a): > Biale Polo jak nic stoi na przeciwleglym pasie, wiec mozna sie domyslac, kto ni > e zawinil. Zawinił, oczywiście, Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednywroclawianin "Chwile, które łączą" :) 18.10.11, 15:02 Nie wiedziałem, że na aż tak długo. Ale już Wielki Szu mówił, że jak T-Mobile złapie to nie chce puścić... Odpowiedz Link Zgłoś
icservice Re: "Chwile, które łączą" :) 18.10.11, 19:18 generalnie bystrzycka jest w lipnym stanie. pobocza są dziurawe, droga wąska a dość solidnie tam pędzą Odpowiedz Link Zgłoś