na100procent 25.11.11, 23:20 cieniasy ze stadioenm za miliardy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psx1 Wisła zatrzymała Śląsk i wraca do gry o mistrza 26.11.11, 00:20 Wisła była odrobinę lepsza i mimo wszystko zasłużenie wygrała. Dzisiaj mieliśmy swoje szanse i powinniśmy je wykorzystać. Nie zgodzę się , że Śląsk był bezradny bo stworzył sobie parę świetnych okazji do strzelenia bramki. Trzeba grać dalej ;) Mecz dobry dla oka tylko zabrakło bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dus Wisła & Śląsk znowu nudno na 40 tysieczniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 00:57 Słaby, nudny, typowo remisowy mecz w wykopnaniu obu drużyn. Śląsk nie nauczył się jeszcze grać na nowoczesnym stadionie(drugi mecz w fatalnym stylu na Maślicach , podobnie bez koncepcji było z Lechią). Dwa transfery Śląskowi rasowych zawodników są niezbedne skrzydłowi bądź boczny kreatywny obrońca. Karnego jeśli był(???) sprokurował Celeban, który dał się w dziecinny sposób objechać, a asekurujący go Sobota cóż... moim zdaniem faulował ,ale tuż przed linią pola karnego ! Fatalna praca sedziego w całym meczu dostosował się błędami do panów piłkarzy. Trybuna B (fanatycy z O62) muszą podobnie jak piłkarze dorosnąc do dopingowania na 40 - tysieczniku. Bo na razie przegrywają z pozostałą częścią stadionu 0-1- skupiając się upierdliwie na walce z komuną :) zamiast dawać "z wątroby". Zaskoczony jestem, że spikierkę na naszym stadionie nadal prowadzi Pan, który pracował na meczu kadra pzpn-Włochy i niczym stacja zagłuszająca Radio Wolna Europa zagłuszałna żądanie pryncypałow z pzpn okrzyki kibiców z całej Polski "Gdzie jest orzeł?" - jakże żałośnie brzmiało to dzisiaj jak przysłowia musztarda po obiedzie w wrkonaniu B. Pan nie zagłuszał :) zmienił mu się światopogląd ? . Ten pan , który sprzedał się wtedy za parę stów cwaniakom z pzpn nie powinien już być spikerem we Wrocławiu, bo to SKANDAL !!! I jeszcze jedno dlaczego gra nie w pełni zdrowy Mila(b. słaby mecz). Gdzie jest panie trenerze kupiony za miliony Cetnarski ? Na wypoczynek do Wrocławia przyjechał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw;p Re: Wisła zatrzymała Śląsk i wraca do gry o mistr IP: *.man.tk-internet.pl 26.11.11, 00:43 Bujaj się ze swoją wypowiedzią!!!Sędzia był głównym stronnikiem tego meczu dla Wisły. Sędzia Borski jest ze stolycy czyli kocha i dba o swoją pyszałkowatą ległą;/ Gdyby nie sędzia był by remis albo wygrana Śląska!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Wisła zatrzymała Śląsk i wraca do gry o mistr IP: 217.153.189.* 26.11.11, 15:20 Mi się sędzia podobał, z chęcią wsunęłbym się pod jego seksi ciałko i poczestowała jego tłustym penisem, mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArta_żonka Re: Wisła zatrzymała Śląsk i wraca do gry o mistr IP: *.play-internet.pl 26.11.11, 22:28 A podobno ma dużego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimio Re: Wisła zatrzymała Śląsk i wraca do gry o mistr IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.11, 22:22 Wisz co? Sobota ma więcej jaj niż te wszystkie płaczki na forum razem wzięte. W szatni przyznał, że faulował Nuneza więc o co ten płacz? Sędzia musiał to zagwizdać i już. Ja miałem wrażenie, że to Śląskowi sprzyjał sędzia. Mylił się przy faulach na korzyść Śląska zwłaszcza przed polem karnym Wisły, przedłużał mecz zamiast o 5 to o 6 minut itd,itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro_cek Re: Wisła zatrzymała Śląsk i wraca do gry o mistr IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.11.11, 08:25 jak dla mnie to poprostu mielismy pecha, ze Pareiko zawsze byl tam gdzie trzeba. Zreszta i do Kelemena nie mozna mieć zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperados Dudek - drewno IP: *.home.aster.pl 26.11.11, 09:34 czemu Lenczyk go nie zmienil, przeciez on potrafi tylko do tylu do Pietrasiaka podac (a ten z kolei do Kelemena), czemu nie zmienil go na Cetnarskiego... ? jak zawsze Slask gra do przodu to dzis sobie gral do tylu tak jakby prowadzil przez caly mecz, nie rozumiem tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fruz Kekeman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 12:15 Ma dużą wadę słabo gra na przedpolu ... i jest jakiś ospały w komunikacji z obrońcami. Powinnien jednak odpocząć ! Zdecydowanie bardziej żyje w bramce Rafał Gikiewicz . Lenczyk zrobuł niesprawiedliwie stawiając na Mariana, a odsuwając poi bardzo dobrych meczach Gikiego. Co z tymi sędziami dlaczego drukują mecze ! Spiker, przydupas Laty i pzpn, skompromitowany we Wrocławiu niech szuka zatrudnienia poza wrocławskim stadionem ! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinamarcin Nie Wisła zatrzymała, ale sędzia załtawił wynik 26.11.11, 09:35 karny po ,,zapasach'', oraz brak karnego za niebezpieczne zagranie w polu karnym Wisły, to skrót meczu i ocena poziomu sędziowania. Nie wiem, ale mam wrażenie, że słowo ,,sędzia'' nie oznacza już ,,tego sprawiedliwego i bezstronnego obserwatora'', a jest to synonim, insttytucji ustawiającej wyniki meczu!!! Może zamiast ,,Sędziego meczu'' , na boisko powinien być ,,menadżer ligi'', bo poziom i jakość sędziowania, przypomina raczej biznesowe ukladanki, jak to ma być w naszej lidze!!! Obrzydliwie się czuję z tą myślą Odpowiedz Link Zgłoś
geolog72 Wisła zatrzymała Śląsk i wraca do gry o mistrza 26.11.11, 10:40 Szkoda zdrowia,czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic dlaczego PZPN wyznaczaczył sędziego z Warszawy? IP: *.static.tvk.wroc.pl 26.11.11, 10:45 Dlaczego PZPN wyznacza na mecz Śląska sędziego z Warszawy, kiedy Śląsk walczy z Legią o mistrza jesieni? To już przed meczem z Wisłą budzi niezdrowe emocje. Czy naprawdę nie było innego sędziego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: dlaczego PZPN wyznaczaczył sędziego z Warszaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 11:32 Można mieć do tego pretensje chyba każdy na stadionie będąc w miarę trzeźwym widział jak to pan sędzie ładnie dyktuje faule ... miałem chęć iść tam do niego bo to co on prezentował to porażka , nasi mogli się pokładać ale już wisła nie .... To, że był z warszawy też pewnie zrobiło swoje .... wieśniaki ebane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadratowski Re: dlaczego PZPN wyznaczaczył sędziego z Warszaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 13:42 Sędzia miał pomóc to pomógł :) .To był teatr a nie mecz, żal tych 42k ludzi którzy zapłacili za to żeby zobaczyć jak gra Śląsk . Wstydźcie się. Od pierwszych minut było widać, że Śląsk ma przegrać lub co najwyżej zremisować. Wisłę w kolejnym meczu znowu dostane bencki, a Śląsk niepotrzebnie tracił tu punkty. tak się nie robi. Dziwne, mecz przyjaźni meczem przyjaźni , ale karny z kapelusza sędzia -drukarz dyktuje , (faktycznie była szarpanina , ale przed linią pola karnego wiec najwyżej rzut wolny tylko dla kogo ?) , a pijani kibole z B ryczą "jazda , jazda biała gwiazda " . Z E N A D A !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pocomiwaszekonto wyszedłem po i połowie 26.11.11, 11:37 bo oglądanie takiej szmacianki nie było warte marznięcia i późniejszego powrotu w bydlęcych warunkach. "Piłarze" Śląska chyba grasi sami ze sobą. Żadnej gry zespołowej. Piłka między nogi, łeb w dół i heja - może się uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojtamtam Re: wyszedłem po i połowie IP: *.opera-mini.net 26.11.11, 11:45 Oj tam, oj tam. Chłopaki nic się nie stało. Chłopaki nic się nie stało. Oj tam, oj tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sts Re: jednak się stało ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 12:31 Stało się, Śląsk zagrał bez koncepcji. Może Lenczyk poświecił zbyt dużo czasu Kafarskiemu, zaniedbując drużynę. Mnie jednak najbardziej oburza działalność sędziego to mafijny SKANDAL oraz skandal nr 2 spiker, który po kompromitacji we Wrocławiu, kiedy zagłuszał na polecenie ludzi - ze skorumpowanego pzpn zagłuszał kibiców walczących o orła. Ten pan powinien mieć we Wrocławiu zakaz stadionowy ! Oglądnąłem dzisiaj powtórkę meczu na Canal + , komentarz Węgrzyna poniżej wszelkich norm obiektywizmu i to skandal nr 3 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATOR ZENADA - Re: wyszedłem po i połowie IP: *.play-internet.pl 26.11.11, 11:51 .. myslalem, ze to tylko ja jetem malkontentem, ale inni autorzy wpisow potwierdzaja moje wrazenia - pilka na zenujacym poziomie, niegodna tego stadionu i wielu widzow (w tym wielu slodkich, marznacych wroclawianek, ktore daly sie na mowic swoim panom). Mistrz Polski nie pokazal ani jednej godnej tytulu akcji a druzyna Oresta no.... orze jak moze. Wkrotce zacznie spadac w dol. I szkoda mi tych wspanialych kibicow, ze musza kibicowac tej druzynie mafijnej sterowanej przez Dutkiewicza i Solorza (oczywiscie przez jego naslanych)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfhu ng ZENADA - Re: wyszedłem po i połowie IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.11, 11:58 ty jeses glupi tak po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdgh Re: wyszedłem po i połowie IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.11, 11:56 po co w ogole przyszedles ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TB Re: wyszedłem po i połowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 12:41 42 tys przyszło na mecz ! A nie oglądać teatr jednego aktora - sędziego z Wawy nasłanego przez pzpn oraz pozorujące walkę dwie grające słabo bez pomysłu drużyny. Dla przypomniane to już drugi mizerny mecz Śląska na Maślicach !!! Może nasi piłkarze nie dorośli do takiego stadionu. Może trzeba zmienić coś w kadrze Śląska zimą ? Przyklepywanie obecnego stanu rzeczy nie jest przysługą dla Sląska - wręcz przeciwnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Jest nadzieja,że zdemolują stadion w lutym IP: 217.153.189.* 26.11.11, 15:17 W lutym dwa mecze, pierwszy z Ruchem a drugi z legią. Chodzą słuchy,że na legii stadion pójdzie z dymem. Żenujące jest o tym słuchac, ale cóż, kibole, to kibole. Może się przejdę to zobaczyć. Będzie można pooglądać płonące trybuny bo na grających jak po litrze wódki piłkarzyków nikt normalny tam nie patrzy. Za pół roku góra 8000 ludzi bedzie przychodzić na to klepisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scdefc Re: Jest nadzieja,że zdemolują stadion w lutym IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.11, 21:24 Wiesz co mówią o nadziei... Czy napradę jesteś tak żałosny, że cieszysz się jak ktoś coś niszczy? Niczym się nie różnisz od kiboli pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Jest nadzieja,że zdemolują stadion w lutym IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.11, 21:32 Kto MISTRZEM jest kto MISTRZEM jest ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiście ŚLĄSK WKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: wyszedłem po i połowie IP: *.static.tvk.wroc.pl 26.11.11, 18:10 jakiś leszcz napisał: > wyszedłem po i połowie Mam nadzieję że więcej nie pójdziesz i dzięki temu w końcu uda mi się kupić bilet Odpowiedz Link Zgłoś
garym Telebimy 26.11.11, 14:05 Kolejny raz porażka z telebimem. Tym razem przez całą pierwszą połowę i większość drugiej nie były na nich wyświetlane ani wynik, ani czas trwania meczu. Dopiero pod koniec drugiej połowy na jednym telebimie znikły reklamy i pojawił się mały zegar i rezultat. Na meczu z Włochami cały czas była relacja meczu (bez powtórek). Teraz było gorzej niż na meczu z Lechią. Te świecące i migające telebimy, przeszkadzają w oglądaniu, a wątpię by ludzie tak na nie spoglądali, by reklama była skuteczna. Po co w ogóle było wydawać pieniądze na telebimy, skoro dla widzów i tak są nieużyteczne. Wątpię by pieniądze z reklam na nich zwróciły koszt ich zakupu. Aha i poszła jeszcze jedna (chyba) reklama na głośniki już po rozpoczęciu meczu. To tez było bardzo niesmaczne. Zresztą i tak nieskuteczna, bo źle słyszalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xier Re: Telebimy IP: 89.72.232.* 28.11.11, 22:53 Na Polska - Włochy było ok. Powtórki to kwestia przecież transmisji, a nie Telebimu. Telebim tylko wyświetla sygnał jaki dostaje. Na meczy z Wisłą była niestety tragedia. Z Lechią było lepiej, ale też nie tak dobrze jak z Włochami. Jedyna różnica jest taka, że mecze Śląska organizował Śląsk, a z Włochami ktoś inny (może PZPN). Może Śląsk sobie nie może z tym poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Skąd na tym forum tylu przygłupów? IP: *.static.tvk.wroc.pl 26.11.11, 18:12 Czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwas Re: Skąd na tym forum tylu przygłupów? IP: *.play-internet.pl 26.11.11, 19:54 Podejrzewam,że z legii-musza się wyżyć po daniu dvpy z Koroną, hahahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS + Hej, tylu przygłupów! Do roboty ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 23:46 Taki oddający formę naszych kopaczy w piątkowym meczu fragmencik z sieci : "Wisła nie musiała się wznieść na wyżyny, żeby ograć wrocławian. Zagrała dobrze, ale bez szału. Powiedzmy sobie szczerze - jak za Maaskanta. Ale lepiej niż z Podbeskidziem lub z Górnikiem. To wystarczyło na Śląsk, który nie przypominał starego dobrego Śląska ani w ataku, ani w obronie. Podopieczni Lenczyka, może z wyjątkiem Soboty, długimi fragmentami poruszali się w tempie Kręciny na lunchu." :))))) PRAWDA !!! Jak się nie ogarną na Górnik to sam ten zabrski murzyna strzeli im z 5 brameczek. Do roboty, a nie na odprawy "taktyczne" do Hotelu Wrocław za piłeczką więcej biegać, bo na Maślicach poruszliście się jak byście na ostrym kacu byli :) , albo d...ska tłuszczem obrosły !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Wisła zatrzymała Śląsk i wraca do gry o mistrza 26.11.11, 20:24 Przyczyny porażki są cztery. Po pierwsze, Wisła rzeczywiście grała w obronie całkiem przyzwoicie, choć byłbym daleki od zachwytów. O ile środek trzymał się dobrze, to Wiślacy gubili się przy atakach skrzydłami. W zasadzie większość sensownych sytuacji Śląska była efektem dośrodkowań, a nie prostopadłych podań. Po drugie, Śląsk źle zagrał taktycznie. Niemal cały mecz grał środkiem, a standardowym obrazem był samotny, niepilnowany zawodnik Śląska na jednym skrzydle, gdy piłka - rozgrywana przez Śląsk - lądowała na drugim. Co w kontekście przyzwoitej dyspozycji środkowych piłkarzy Wisły, musiało skończyć się źle. Po trzecie, zawodnicy Śląska źle zagrali indywidualnie. Dudek - słabiutko, chyba że jego zadaniem było spowalnianie akcji drużyny. Kolejny standardowy obraz - kontratak Śląska, piłka do Dudka, Dudek robi kółeczko, zawodnicy Wisły wracają na swoją pozycję, strata piłki. Podania z reguły do najbliższego zawodnika, a i tak żaden nie wychodził do piłki, tylko czekał,aż ta doleci (w ten sposób Śląsk zaliczył niemal wszystkie straty). Po czwarte, sędzia Borski trochę pomógł w wyniku. Pomijając dopuszczenie do niebezpiecznego zagrania w polu karnym Wisły, to nie zachowywał konsekwencji. Raz potrafił odgwizdać faul, gdy zawodnik Wisły staranował zawodnika Śląska, by chwilę później, w odwrotnej sytuacji, puścić grę. Fajnie, że starał się nie przerywać za każdym razem, gdy był faul (zasada korzyści), ale z drugiej strony, robił to czasem bezmyślnie. To, że piłka po faulu trafiła do zawodnika otoczonego trzema przeciwnikami, to żadna korzyść dla drużyny. Generalnie jednak nie ma co zwalać na sędziego i zachwycać się grą Wisły, bo ta była w piątek zupełnie do ogrania. Po prostu Śląsk zagrał źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Legia też przegrała! :) Śląsk mistrzem jesieni :) IP: *.static.tvk.wroc.pl 26.11.11, 20:50 Tak to jest że nie wszystko się wygrywa. Śląskowi przytrafiła się porażka ale i Legia też przegrała ... hej Śląsk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orest Jakim mistrzem jesieni-a dwa mecze w grudniu? IP: *.play-internet.pl 26.11.11, 21:04 Do końca jesieni jeszcze dwie kolejki w grudniu. Nie wiem skąd te głupie tytuły o mistrzu jesieni. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Jakim mistrzem jesieni-a dwa mecze w grudniu? 26.11.11, 21:36 Z tej prostej przyczyny, że właśnie się zakończyła runda "jesienna", a następne dwie kolejki są już "wiosenne". Fakt, że są rozgrywane w grudniu, ale wiosna pasuje do nich tak samo jak jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orest Re: Jakim mistrzem jesieni-a dwa mecze w grudniu? IP: *.play-internet.pl 26.11.11, 22:29 A to przepraszam-wygłupiłem się:)No i gratuluję Śląskowi! Odpowiedz Link Zgłoś