Dodaj do ulubionych

Ja jestem Wioletta, wrażliwa kobietta, słaba ja...

06.12.11, 18:59
Żal. W Polsce nie trafiła w swój czas. Nie ona jedna zresztą. Dzisiaj słyszałem w radiowej Dwójce, że miała zagrać w filmie Wajdy Ziemia Obiecana" w tej słynnej scenie Daniela Olbrychskiego z Kaliną Jędrusik. Ale nie dojechała na plan, zawróciła gdy drogę przebiegł jej czarny kot.
Obserwuj wątek
    • Gość: Taka jedna Re: Ja jestem Wioletta, wrażliwa kobietta, słaba IP: *.xdsl.centertel.pl 06.12.11, 19:59
      Szkoda takiego talentu, niemal w pełni zmarnowanego! Gdybym ja miała taki głos - niestety, nie mam - nie trwoniła bym go na pieśni "do kotleta" w Las Vegas.
      Wielka szkoda, że nie postawiła na operę...
      • Gość: kombi Re: Ja jestem Wioletta, wrażliwa kobietta, słaba IP: *.hsi6.kabel-badenwuerttemberg.de 07.12.11, 10:32
        robila nie to co trzeba zeby dojsc do piniedzy , a moze za myly talent - duze talenty spiewaja na cala polske- miala glos niedoszkolony i nieposluszny jak ona sama - ta zaden talent to kicz jak ona sama - ubierala sie jak cyganka i to bylo jej egzotyka
    • Gość: kobieta Violetta IP: *.play-internet.pl 06.12.11, 20:30
      Piekny glos, piekna mocna utelntowana kobieta, pelna kobiecosci. Szkoda ze jej juz nie ma z nami. Muza ponad czasy. Wraz z nia mija jakas era, powoli jakby czar wraz z kazda ikona tamtych lat ktora odchodzi od nas - wraz z nimi odchodzil - pozostawiajac pustke do redefinicji i wypelnienia. czy sa kobiety wsrod nas - mysle o Polkach nie o tych koshernych mizernych krzywonosych szkaradnych zydowskich babsztylach ktore kosherne media nam pod nos caly czas pchaja i lansuja ten shyt - ale mysle o pieknych zmyslowych Polskich kobietach - mocnych i wrazliwych - czy potrafilyby zablysnac jak ta Polka co odeszla - i oczarowac nasz ponury swiat swoja kobiecoscia i talentem? No kobietki do roboty :) na pewno ni mialy by jak po masle jak te zydowice - pewnie musialby byc mocne jak Villas zeby sie przebic przed ten wiecznie nachalnie lasowany kosherny shyt ktory jak cien przyciemnia swiatlo prawdziwego Polskiego talentu.
    • senninha Ja jestem Wioletta, wrażliwa kobietta, słaba ja... 06.12.11, 21:12
      psy z glodu ja zżarly. ot i co.
    • sposzczo Re: Ja jestem Wioletta, wrażliwa kobietta, słaba 07.12.11, 05:16
      Panią Wiolettę poznałem kilka lat temu, rozmawiałem z Nią wielokrotnie. Była osobą
      niesamowicie skromną,pogodną i ciepłą. W niczym nie przypominała dzisiejszych celebrytek. Była
      bardzo dobrym czlowiekiem, niesamowicie utalentowanym. Do końca swoich dni znosiła
      przykrości kierowane przeciwko jej osobie. Zewsząd ją krytykowano i pomawiano. Nigdy nie śpiewała z playbacku!!!.Szkoda, ze nie ma już jej z nami- na pewno jej dorobek wokalny jest dla wielu wzorem do naśladowania.Jak widać nawet po jej śmierci wielu ludzi potrafi Ją oczerniać. No ale cóż ludzie tacy są....
      Żegnamy Panią Pani Wioletto i zapewniam ze bedziemy o Pani pamiętac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka