Dodaj do ulubionych

Nie ma gwarancji zwrotu pożyczki dla Śląska Wro...

20.04.12, 18:05
Żaden samorząd w Polsce nie ma prawa pożyczać pieniędzy podmiotom gospodarczym, a jeżeli robi to na warunkach korzystniejszych, niż rynkowe, to naraża zarówno siebie, jak i ten podmiot, na obowiązek zwrotu wraz z odsetkami karnymi.
Obserwuj wątek
    • aagaj Nie ma gwarancji zwrotu pożyczki dla Śląska Wro... 20.04.12, 18:13
      pięknie, PIĘKNIE Wrocław wdepnął, ale sobie znalazł partnera. Szkoda Śląska jak padnie ,a padnie
      • Gość: jarek Re: Nie ma gwarancji zwrotu pożyczki dla Śląska W IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.04.12, 18:18
        a ja się pytam kto zapłaci za ten burdel ze stadionem i śląskiem?! no kto?!?!
        i niech mnie nie wkur****wiają że to dla dobra mieszkańców.
        • Gość: Łoś_bimbacz POżyczka -eufemizm dla Dynamicznej Darowizny:) n/t IP: *.ip.netia.com.pl 20.04.12, 18:21
          • Gość: z Poproś mamusię, żeby ci kupiła nową klawiaturę, bo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.12, 19:22
            w tej klawisze się zacinają, koniku boży.
          • Gość: posełpierdzistołek 10/10 IP: *.static.korbank.pl 20.04.12, 22:19
      • Gość: sprawiedliwy Re: Nie ma gwarancji zwrotu pożyczki dla Śląska W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 21:20
        Spoko GW KŁamie. Kasa bedzie dla Śląska Wrocław. Próbują przykryć fakt, że dzisiaj okazało się , że Stadion Miejski będzie miał wszystkie odbiory pod koniec kwietnia. A przecież już pisali, że UEFA zamknęła wrocławski stadion. Rada Etyki Mediów za to Arturkowi na łbie siedzi. Ciekawy jestem kto podpisał ten paszkwil ?
    • borsuk07 jaki nowy podatek wymyślą / od deszcu,miejsca park 20.04.12, 18:32
      parkingowe juz są / żeby pokrywać BARDZO MĄDRE wydatki decydentów Wroclawia.
    • amuzc Nie ma gwarancji zwrotu pożyczki dla Śląska Wro... 20.04.12, 18:38
      Nie zgadzam się aby z moich podatków był opłacany jakiś klub sportowy. Żaden Śląsk ani inni kopacze o marnych umiejętnościach.
      Zachciało się Dutkiewiczowi większej popularności wśród kibiców która przełożyłaby się na głosy w wyborach - to niech teraz płaci ze swoich pieniędzy.
      Nie mogę doczekać się wyborów - będzie okazja aby całą tą ekipę nieudaczników wymienić.
      • Gość: Piłsudski Re: Nie ma gwarancji zwrotu pożyczki dla Śląska W IP: *.217.146.194.generacja.pl 20.04.12, 19:23
        Też tego nie chcę. Co za syf. Brudne układy i tyle, jak zwykle.
      • Gość: posełpierdzistołek Re: Nie ma gwarancji zwrotu pożyczki dla Śląska W IP: *.static.korbank.pl 20.04.12, 22:19
        amuzc napisał:
        > Nie mogę doczekać się wyborów - będzie okazja aby całą tą ekipę nieudaczników wymienić.

Wymienić to można baterie w pilocie... U nas w bananowej republice to się politycy zamieniają dwoma pozycjami: byciem przy korycie lub byciem w opozycja.
        Obawiam się że nie doceniasz poparcia lemingów dla obecnej władzy. Niejeden/niejedna Ci powie, że ze świecą szukać takiego prezydenta.... Co prawda niejeden/niejedna odczuwa skutki władzy Ducze i ferajny na różne sposoby choćby płacąc za prywatne przedszkole czy opiekunkę, ale czego nie robi się dla dynamizmu :)
    • Gość: gtub Re: Nie ma gwarancji zwrotu pożyczki dla Śląska W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 18:38
      Miasto nie może dofinansować spółki miejskiej, jakiej w tym wypadku jest klub sportowy? Ciekawe....
    • Gość: janisko Re: Nie ma gwarancji zwrotu pożyczki dla Śląska W IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.12, 18:42
      Pisząc to zdawałeś sobie sprawę, że miasto ma 49% udziałów w spółce?
      • Gość: novik Cała POlityka GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 21:39
        "Poseł PO i były marszałek Marek Łapiński na Facebooku komentuje dzisiejszy wybór Krzysztofa Maja na dyrektora kultury Biura Festiwalowego Impart 2016. "Byłem przekonany, że prima aprilis był kilkanaście dni temu? Sztabowiec stowarzyszenia R. Dutkiewicza, K. Maj z Lubina - szefem ESK Wrocław 2016".
        Rafał Dutkiewicz stawia poprzeczkę wobec PO przed wyborami we Wrocławiu i na całym Dolnym Śląsku, w walce o władzę w Urzędzie Marszałkowskim, bardzo wysoko! W ostatnich wyborach prowadząc regionalny projekt PO, wygrałem z Komitetem RD 15:9. Rafał Dutkiewicz stawiając dziś na działacza z Lubina, jako szefa Europejskiej Stolicy Kultury, daje jasny sygnał, dbam o projekt regionalny, a w wyborach w 2014 r. znów rzucę rękawicę Platformie. Co na to zarząd PO? Jestem bardzo ciekawy!"
        Dzisiaj na portalu Gazety Wrocławskiej.
        Zaznaczyć należy, że we wczorajszej uchwale Rady Miasta nie było warunku żadnych gwarancji od Solorza jako warunku udzielenia pożyczki Śląskowi . To bełkot i propaganda partyjna Wybiórczej ! No i wiadomo o co chodzi o wadzę dla Platformersów :) siły kierowniczej narodu !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka