dfgfdg 18.05.12, 07:56 Co to za inteligent semaforu od pompy nie odróżnia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baro Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: 156.17.85.* 18.05.12, 08:05 Radio Erewań. Nie powróciły, bo już tam stały od lat, i nie semafory, tylko żurawie do nawadniania. Nie ma jak dziennikarski profesjonalizm :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sheriff2000 Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na E... 18.05.12, 08:09 Jakie semafory... Ja rozumiem, że można nie znać się na kolei, ale żeby aż tak? To już totalna porażka jest :-( Na zdjęciu jest zielony żuraw wodny. Urządzenie służące do napełniania wodą zbiorników parowozów w czasie ich postoju z pociągiem na stacji. Zdroofka Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.12, 09:53 Pompa była już dawno natomiast na ramieniu faktycznie pojawił się "stary semafor" to ta cześć przypominająca lampion czy stare latarnie i pewnie o to chodziło autorowi zdjęcia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5te Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: 94.42.104.* 18.05.12, 12:40 ej, czym wy sie zachwycacie? dalej tam jest szpetnie i ciemno. moze to kwestia bardzo kiepskich zdjec, ale na moje niewiele sie tam zmienilo. dalej zaduch i ciemnica Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Na Euro to może jakoś będzie ;) 18.05.12, 08:10 Ale co będzie np: za pół roku? Ujawnią się różne niedoróbki? A bezdomni wrócą na swoje ulubione miejsce nocnego pobytu? A graficiarze zdążą pomalować ściany, czy nie? A nasz wszechobecny brud? Na taką wielką imprezę jak Euro jest powszechna mobilizacja, a potem przychodzi/nasza powraca szara rzeczywistość. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Na Euro to może jakoś będzie ;) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.05.12, 08:19 niestety prawda to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadgajowy Re: Na Euro to może jakoś będzie ;) IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.12, 08:21 I wszystko było jest i będzie do dupy !! Tylko na zachodzie bez zmian !! Miodem płynąca kraina !! Wszystko to będzie prawdą jak w dalszym ciagu wiekszośc narodu ma takie podejście jak Ty !! Dlatego pieprzy swoje obowiązki w pracy i robi fuszerki, zostaje żulem lub leje gdzie popadnie bo to nie jego !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Na Euro to może jakoś będzie ;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.12, 12:11 Pierdolisz waść. Dbanie jest zależne od tego do kogo należy dana rzecz. Jak jest państwowo-socjalistyczna to każdy ma ją w dupie. Sprywatyzuj PKP i dworce to będzie schludnie jak w Magnolii przez lata a nie 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Na Euro to może jakoś będzie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 00:36 A co gorsza - dworce zaczną wtedy na siebie zarabiać. Ale tłuszcza zaraz podniesie lament, że oto są wyprzedawane "srebra rodowe"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddf Re: Na Euro to może jakoś będzie ;) IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.12, 08:26 Niestety tak będzie, teraz wygląda pięknie, jak tylko zostanie otwarty obszczają, obmalują a w środku zadomowi się zapach żula. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Na Euro to może jakoś będzie ;) 18.05.12, 08:37 pssz napisał: > Ale co będzie np: za pół roku? Ujawnią się różne niedoróbki? A bezdomni wrócą n > a swoje ulubione miejsce nocnego pobytu? A graficiarze zdążą pomalować ściany, > czy nie? A nasz wszechobecny brud? > Na taką wielką imprezę jak Euro jest powszechna mobilizacja, a potem przychodzi > /nasza powraca szara rzeczywistość. ;) Za pół roku będzie jajco i nowy mankoltent obrońca tych biednych pijaków!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: Na Euro to może jakoś będzie ;) IP: *.internetia.net.pl 18.05.12, 08:42 NIE MARTW SIĘ CO BĘDZIE ,WROCŁAW PIĘKNIEJE ,A TY TO Z TYCH CO WIECZNIE MARUDZĄ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: Na Euro to może jakoś będzie ;) IP: 94.42.104.* 18.05.12, 12:31 gdzie pieknieje? dziadzieje chyba Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: Na Euro to może jakoś będzie ;) 18.05.12, 22:51 Wrocław dzisiaj i wrocław z czsów gó...anego PRLu to zupełnie inne miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Na Euro to może jakoś będzie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 09:38 Ale do kogo masz pretensje?Ci graficiarze to Polska mentalność,to Polscy obywatele i dopóki sami Polacy nie zaczną szanować tego co mają,nie przestaną być brudasami toi zawsze u nas będzie syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalony_ivan Re: Na Euro to może jakoś będzie ;) IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.12, 15:13 Z takim podejściem, to najlepiej wogóle nic nie budujmy i remontujmy. Po co, jak zaraz przylezie polskie bydło i wszystko obesra. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiasz Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na E... 18.05.12, 08:24 To na zdjęciu to ma być semafor? Może czas wytrzeźwieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: *.206.112.7.static.telsat.wroc.pl 18.05.12, 08:35 Tani stażysta (taki, co to nie wie, co to parowozy). Koszty, koszty, koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot kto wymyslil taki kolor? IP: *.gazownia.pl 18.05.12, 08:38 gorszego to już sie chyba wybrać nie dało, tragicznie to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Re: kto wymyslil taki kolor? IP: 89.174.56.* 18.05.12, 08:58 okropne te deski na suficie, wyglada jak stodola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: kto wymyslil taki kolor? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.05.12, 09:13 > okropne te deski na suficie, wyglada jak stodola panowie, weźta sie nie osmieszajta ;) dla mnie to jest majstersztyk... jest pare rzeczy, ktore moze i moznaby byloi zrobic lepiej ale calosc na MEGA PLUS. Przypomnijta sobie jak to wygladalo wczesniej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Widać, że stodoły w życiu nie widziałeś :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.12, 20:05 A to "deskowanie" zawsze tam było, tyle że niemiłosiernie brudne i podniszczone. W rzeczywistości wygląda bardzo ładnie i efektownie, wystarczy wybrać się na któryś z wyremontowanych peronów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x kwestia gustu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.05.12, 09:12 mi sie bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
10robo10 Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na E... 18.05.12, 09:01 Na jednym zdjęciu widać kiepy mimo, że powinno jeszcze czysto. Ścieżki dla niewidomych będą rynsztokami z moczem meneli. Zresztą po co ten dworzec skoro coraz mniej pociągów jeździ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: *.tktelekom.pl 18.05.12, 09:20 Dworzec zapowiada się pięknie. Stanie się znakomitą wizytówką Wrocławia i zapewne najpiękniejszym polskim dworcem. Pociągów będzie mam nadzieję przybywać - po remoncie linii do Jeleniej Góry będzie ich więcej w Karkonosze, po przebudowie Jaworzyny Śl. ruszą szynobusy do Świdnicy, po remoncie protezy koniecpolskiej - więcej do Warszawy, po remoncie E-59 do Poznania. A także kolej aglomeracyjna. Nadejdzie jeszcze złoty czas dla kolei;-) Odpowiedz Link Zgłoś
enfitta Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na 18.05.12, 11:37 Daj Boże. Jeszcze tylko linię do Świdnicy przez Sobotkę jakoś reaktywować. Może po wyborach nowy samorząd będzie bardziej kumaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: 109.255.62.* 18.05.12, 11:53 żebyś miał na co narzekać Odpowiedz Link Zgłoś
com.bi-nerki Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na E... 18.05.12, 09:21 Pięknie, ale żeby nam się w głowach nie poprzewracało zróbcie reportaż z dworca Wrocław Nadodrze. I coś o cuchnących i lepiących się od brudu pociągach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 09:46 To nie pociągi cuchną,to ludzie się nie myją i próbują zagłuszyć ten smród dezodorantem a połączenie dezodorantu i nieumytego ciał daje jeszcze większy smród.Jeździ też dużo nawalonych,którzy jeszcze bardziej śmierdzą,nie zdążą do kibla i rzygają na korytarzu albo często chodzą sami obrzygani gdzieś na nogawkach i jeszcze ludzi zaczepiają. Odpowiedz Link Zgłoś
aprilis Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na E... 18.05.12, 10:33 Gdzie są ruchome schody? Kolory, trawniki, co mnie to obchodzi jako pasażera? Pytam, gdzie są ruchome schody, bo ciągle trzeba taszczyć walizkę na te wysoko położone perony. Czasami wydaje mi się, że w tym Wrocławiu kiedyś ducha wyzionę. I ubikacje też mogłyby być tańsze. I co komu przeszkadzał postój taxi przed głównym wejściem. To jest praktycyzm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polk Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 10:42 Człowieku,nie umiesz czytać? Są specjalne taśmy na bagaże żebyś nie musiał taszczyć tych bagaży po schodach. To że ceny za kibel są drogie to fakt,niektórych nie stać żeby się odlać i leje w bramie a później władze miasta dziwią się że w bramach śmierdzi. Na głównym też ceny za kibel są drogie dlatego ludzie włażą do stojącego pociągu i tam leją,nie raz to widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taz Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: 194.213.22.* 18.05.12, 11:51 są jakieś takie niby taśmy bagażowe na perony... tylko że w jednym kierunku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: *.internetia.net.pl 18.05.12, 12:43 i po co sie plujesz? schody ruchome są, tylko po drugiej stronie;p to ze autor nie sfotografował ich to nie znaczy ze ich nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcyś Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: *.21.54.194.generacja.pl 18.05.12, 12:45 Są schody ruchome! I to już zamontowne! Zanim zaczniejsz sie oburzać, to przyjrzyj sie dokładnie, jak będziesz na peronach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piottz Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.12, 13:21 Dodatkowo na każdym peronie są windy. Poza tym każdy wszędzie domaga się ruchomych schodów i wind zamiast ruszyć dupę od czasu do czasu żeby nie zarosnąć sadłem. Takie udogodnienia to powinny być dla ludzi niepełnosprawnych, którzy naprawdę tego potrzebują. Potem wielkie zdziwienie, że taki młody, 30 lat, a zawał serca miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepan Prowizorka IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.12, 13:56 Te schody ruchome perowadzą na jakąś galerię. Gdzie są schody na perony? To jest ważne, a nie jakieś bzdety. Poza tym dworzec nie będzie gotowy na Euro. Bywam tam ostatnio i postępu prac nie widzę. Na dzień dzisiejszy jest to plac budowy, na którym nie za dużo się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kir Re: Prowizorka IP: *.ip.welcomeitalia.it 18.05.12, 17:48 Źle patrzysz. Są/będą schody ruchome na 4 perony z tunelu miejskiego. Taśmy na bagaże oraz windy na czterech peronach z tunelu głównego oraz platformy/windy dla niepełnosprawnych na peronie piątym. Ludzie czemu tak ciągle ujadacie? Wszystko jest a zmiany w ostatnim czasie sa ekspresowe. Jestem na dworcu co 3/4 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szania Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: *.play-internet.pl 18.05.12, 20:07 przecież będą ruchomę schody. nie bulwersuj się tak! Dworzec wygląda już fajnie i nie mogę się doczekać jak oddadzą go do użytku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix-kiddo Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na E... 18.05.12, 10:42 Dworzec pięknieje w oczach. We wrześniu zeszłego roku byłam zmuszona wyprowadzić się z mojego ukochanego Wrocławia, ale wciąż za nim tęsknię, kibicuję jego inicjatywom, mam na stronie Gazety ustawiony Wrocław jako wiadomości lokalne. Na pewno przyjadę obejrzeć odnowiony dworzec. Wrocław rulezzzzzz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mapig Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na E... 18.05.12, 10:56 Pięknie.Robi wrazenie. Nie mogę się doczekać aby zobaczyć gotową już całość, ale jest jak zwykle ale..Taki pośpiech może spowodować to,że pojawia się jakieś niedoróbki albo wystąpią za szybko usterki, które trzeba poprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mirtillo25 Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na E... 18.05.12, 11:25 Ładnie, ładnie, ale jeśli miasto nie zrobić coś ze śmierdzącymi żulami, to długo ten dworzec ładnym nie będzie. Widziałam kiedyś taki obrazek: matka w zaawansowanej ciąży z malutkim dzieckiem na rękach siedziała na ławce. Obok niej rozsiadły się brudne, śmierdzące i wulgarne żule. Jako że smród był nie do wytrzymania, a każdy z tych żuli jest siedliskiem bakterii, matka musiała wstać i szukać miejsca gdzie indziej. Żule miały to gdzieś, ponieważ postanowiły sobie uciąć drzemkę. Inna scenka: jesz sobie obiadek na stacji, a tu nagle podchodzi żul i gapi się na Ciebie. Smród jest znowu nie do wytrzymania, więc obiad zaczyna Ci się cofać. Wkurzasz się i wychodzisz z knajpy. Skoro inne hotele i restauracje nie mają problemów z żulami, to i PKP powinno coś z tym zrobić. Ja rozumiem, że żul to człowiek jak każdy inny, ale skoro nam nie wolno sikać w miejscu publicznym, to dlaczego oni są ponad tym zapisem? Jak się będziemy tak cackać z tymi żulami, to nic sobie z nas nie będą robić. Porobiły się z nich święte krowy, które się zasłaniają prawami człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
afiag Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na 18.05.12, 12:07 Nie wiem, czy pamiętasz, ale kiedyś była słynna bitwa na Dworcu Głównym policja vs żule (mówiono o bezdomnych). Chciano ich z dworca usunąć. Zgadnij albo przypomnij sobie kto wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.12, 12:16 Własność prywatna. Jeżeli dworzec ma właściciela to ten ma prawo wywalić z niego kogo chce. Do restauracji żule się nie pchają, bo ich stamtąd wyrzucą. Wystarczy prosty regulamin: osoby śmierdzące (decyduje obsługa) będą zmuszone do opuszczenia dworca analogicznie z ludźmi bez biletów/interesów na dworcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monari Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: *.internetia.net.pl 18.05.12, 13:25 Od kiedy PKP jest państwowa?Przciez to juz od dawna prywatna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piottz Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.12, 13:27 Widzisz są taki zapisy w regulaminie dworców kolejowych "Na terenie dworca oraz terenie przydworcowym zabrania się : 1. żebrania, 2. palenia papierosów, spożywania alkoholu, wnoszenia i używania środków odurzających, 12. wykorzystywania miejsc do siedzenia przeznaczonych dla osób posiadających ważne bilety na przejazd koleją przez inne nieuprawnione osoby lub do innych celów 14. zakłócania krzykiem, odrażającym wyglądem i wonią dóbr osobistych osób uprawnionych do korzystania z Dworca" Tylko należy zacząć je egzekwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: *.opera-mini.net 18.05.12, 14:17 oczywiscie, ze jest gotowy byl zawsze gotowy od 1856 roku byl gotowy na wszystkie okazje sam fakt ze tam stoi od 160 lat , swiadczy ze spelnia swoja role euro zacznie sie i skonczy sie, a dworzec jak byl, taki bedzie. dworzec jest gotowy, bo tam i tak nie bedzie kibicow kibice znaja lepsze i bardziej sprawne metody dojazdu, niz pociagi pedzace z predkoscia wolnego autobusu nowoczesny kibic lubi latac i to jest glowny sposob dotarcia na te 3 mecze nawet nikt nie zwroci uwagi na niedorobki, opoznienia, balagan i proby sprzatania bo tam kibicow nie zobaczycie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasista Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.12, 08:02 w żadnym wypadku żul, czy pener to nie jest taki człowiek jak każdy inny...to jest terrorysta, który terroryzuje społeczeństwo psychicznie i fizycznie - obrzydliwe wyziewy, smrody, wygląd - to jest fizyczne i na to jest paragraf i zachowanie (też jest paragraf) to jest terror, przemoc. Odpowiedz Link Zgłoś
enfitta Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na E... 18.05.12, 15:45 Jeszcze tak samo ze Świebodzkim i będę szczęśliwy. I przywrócić ruch kolejowy na tym dworcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 00:39 Ale po co? Żeby zaproponować pasażerom jadącym poza Wrocław teleportację na Główny? Chory pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
normalny-parch Dworzec Główny 18.05.12, 15:53 wg unijnych przepisow taki publiczny dworzec nie moue byc oddany bez ruchomych schodow i specjalnej windy dla ludzi na wozkach inwiladzkich i matek z dziecmi w wozeczkach. Jak ma inwalida na wozku dostac sie do pociagu, lub z pociagu na ulice? Jak ma czlowiek, np po operacji bioder z dwoma krykami zejsc i wejsc po takich stromych schodach? autem mu nie wolno jeszcze jechac - to jakk? Pytam sie jak? niwidomych jest niewielu, ale ludzi z uposledzeniem dolnych konczyn - coraz wiecej! Chyba tycg projektantow pogielo! Nie byli nigdy w najmniejszym dworcu w Pipidowce np. niemieckiej, gdzie 2 pociagi dziennie przyjezdzaja, a schody rochome i windy zawsze sa - bo ustawa tak przewiduje. Bo niewolno dyskryminowac inwalidow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piottz Re: Dworzec Główny IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.12, 16:36 Człowieku czytaj komentarze. Na każdym peronie jest winda, schody ruchome będą z jednej strony peronu (od strony dworca tymczasowego), a z drugiej (od strony holu głównego) na schodach montują już taśmy bagażowe. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny-parch ruchome 18.05.12, 18:20 mozlie, aby dostac sie do wspomnianycg przez Ciebie opisow, musze przedrzec sie przez 24 bzdurne fotki, a na to nie mam ochoty ani czasu. Ruchone schody znalazlem tylko na galerie (pewnie ze sklepami) i to pewnie tylko dlatego, ze kase dolozyli przyszli handlowcy. Podroznika-inwalide to niewiele interesuje. Na tasmach transportowych do bagazu - chyba nie wolno siadac i jechac osobom...Powiedz pod ktorym zdjeciem mam szukac tych rewelacji a wszystko odszczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Misiu kolorowy, marudzisz i zrzędzisz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.12, 20:11 W dodatku naprawdę masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. We wcześniejszym poście masz wyjaśnienie, że z tunelu głównego na perony są windy, do któych można bez problemu wjechać wózkiem inwalidzkim. Czego jeszcze oczekujesz? Specjalnego żurawia portowego? No to ci powiem, że się nie zmieści, niestety... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
normalny-parch nuda maruda, a inwalida dalej stoi pod schodami 18.05.12, 21:36 ja naprawde teraz nie mam postu, jem normalnie, czytam normalnie, przegladalem napisy pod wszystkimi fotkami i nie znalazlem nic o windach. o jakim poscie piszecz? ramadan? czy musze czytac wszystki wpisy i wypociny, czy wystarczy tylko artykul? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee a matki z dziećmi w wózkach? IP: *.218.146.194.generacja.pl 19.05.12, 16:54 Dokładnie, ja też szukałam wzmianki o windach i nic. Mam nadzieję, że windy też odrestaurowano i nikomu nie przyszedł do głowy chory pomysł ich likwidacji, bo nie wiem jak dostanę się na peron z dzieckiem w wózku. Przecież nie wsadzę go na taśmę bagażową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalony_ivan Re: Dworzec Główny IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.12, 15:19 Ośmielę się kolegę poprawić. Taśmy bagażowe już są zamontowane. Przynajmniej na peronie 1.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnoludek Re: Dworzec Główny IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.12, 18:51 są windy w tunelu równoległym do tunelu głównego i ruchome schody w tunelu bocznym - miast robić larum wystarczy pójść i sprawdzić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda --->>> Coś na gołębie, monitoring? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 16:29 na starym dworcu, z belek nitowanych (tych w tunelu glownym) notorycznie sraly ptaszki, tj wyproznialy swoje kloaki. Czy na "nowym" dworcu dacie juz tam te igielki by ptaki nie siadaly (i wszedzie gdzie by mogly usiasc alternatywnie)? Czy pomysleliscie o sieci pod monitoring CCTV 24/h i to megapikselowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furora Idiotyczna niekonsekwencja w tekście!! IP: *.internetia.net.pl 20.05.12, 16:12 "Zobacz, czy Dworzec Główny jest gotowy na Euro." A w pierwszym zdaniu: Trwa remont Dworca Głównego PKP we Wrocławiu.... Skoro TRWA remont, to jak dworzec ma być gotowy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: Zobacz, czy Dworzec Główny jest już gotowy na IP: 87.105.250.* 21.05.12, 07:58 fajny podpis pod fotką: "Trwają prace wykończeniowe - robotnicy układają klinkierową dekoracje w łukach przejść" ... a na zdjęciu facet montujący automatykę drzwi (klinkier już ułożony) ;-) warto by się zorientować co/kogo się fotografuje ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
gajusz1987 Dworzec rządzi. A co z pawilonem? 21.05.12, 12:01 dworzec rządzi nie ma dysksji, a co sądzicie o pawilonie południowym www.archirama.pl/panorama/architektura-i-miedz/dworzec-wroclaw-glowny-pawilon-poludniowy-pelen-miedzi,64_1399.html Odpowiedz Link Zgłoś