Dodaj do ulubionych

Byłem dziewczyną do towarzystwa. Euro a seksbranża

15.06.12, 09:22
Też sensacja - fakt, że istnieje zależność między najstarszym zawodem świata i imprezą na dużą skalę!
Naprawdę mimo Euro widać, że dziennikarze mają sezon ogórkowy.
Obserwuj wątek
    • stodola Tuż obok nasypu na placu Dominikańskim 15.06.12, 09:27
      czyli tam gdzie Powstańców i pętla, jest dom, najcudniejsze panny we wrocku.
      • beenthere Re: Tuż obok nasypu na placu Dominikańskim 15.06.12, 10:14
        Dobrze ze istnieja obrzydliwi faceci, przynajmniej kobity sobie dorobic moga.
        • Gość: . . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 16:11
          • Gość: . . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 16:12
            .
      • Gość: z A to jest jakaś "pętla" na Dominikańskim? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.12, 10:34
        I "tam gdzie Powstańców" ? Aby miast nie pomyliłeś? ;)
    • Gość: larry Brukowe inklinacje IP: *.internetia.net.pl 15.06.12, 10:29
      Pan Harłukowicz, wczesniejsza gwiazda Superexpressu oraz Wieczoru Wrocławia, nie może sie pozbyc swoich inklinacji do podejmowania tematów z rynsztoka i w takimż też stylu; ot takie stwierdzenie nomen omen FAKTU !!!
      • parazyd "Byłem dziewczyną do towarzystwa" 16.06.12, 12:10
        Żeby tylko panu redaktorzu nie zostało tak na zawsze.
    • kontrarian Myślicie że "Afrodyta" zapłaciła ... 15.06.12, 10:56
      ... dziennikarzowi za reklamę ?

A jeśli tak, to w gotówce czy w naturze ?
      • Gość: alla. Re: Myślicie że "Afrodyta" zapłaciła ... IP: *.mobile.telia.dk 15.06.12, 13:12
        A jak to różnica ? Euro jest, to pewnie w naturze ;-)
      • Gość: As Pasuje do dziennikarza die koszer zeitung IP: *.play-internet.pl 15.06.12, 17:48
        Dobra fucha, by dorobić na boku, chociaz raczej dla tych stazystów co tu żenade na co dzień odstawiają, niż do pana Jacka H., ten to przecież parę zlotych przytuli...
    • wroclawianka87 Bez biustu? Serio? 15.06.12, 15:50
      "Ofert do wyboru do koloru: Panie szczupłe, puszyste, z biustem, bez, rude, czarne i blondynki."

To chyba jakaś niszowa agencja ;-)
    • wroclawianka87 niechlujny zapis 15.06.12, 16:00
      Coraz częściej mam wrażenie, że dziennikarze już w ogóle nie czytają napisanego przez siebie tekstu przez jego opublikowaniem. Zapis "u niego mogę pracować od 10 do 24", "pracujemy od 20 do 4, w piątek sobotę od 20 do 6" (tu jest też błąd interpunkcyjny), "pracujemy od 17, ale najlepiej przyjechać około 20" świadczy o niedbalstwie dziennikarza. Kiedy nasi piłkarze mówią "ja nie rozumie", "zaśpiewajac", "Grekowie", to się tylko z rozbawieniem uśmiecham, ale od dziennikarza oczekuję dbałości o poprawność językową.
    • wroclawianka87 Re: Byłem dziewczyną do towarzystwa. Euro a seksb 15.06.12, 17:12
      Ale doceń to poświęcenie autora, ten kamuflaż, tyle wysiłku włożył, by odkryć oczywistość. I zareklamować przy okazji klub Afrodyta :-)
      • Gość: prs Re: Byłem dziewczyną do towarzystwa. Euro a seksb IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.12, 11:58
        BYŁEM dziewczyną do towarzystwa... TRANSWESTYTA ?? :-)
        redaktorek lubi się przebierać w damskie ciuszki i wyrywać facetów.. ale pomyślał, że może dodatkowo dorobić i poszedł zatrudnić się do agencji.
        Tam pewnie nie docenili jego wdzięku i odesłali go z kwitkiem.. stąd cały ten artykuł. :)
        • Gość: Se Re: Byłem dziewczyną do towarzystwa. Euro a seksb IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.12, 12:16
          następny, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem?
          nie rozumie zwrotu "udawać kogoś innego, podszywać się pod kogoś" ?
          nie wie, że jest to sposób zdobywania informacji? pisania artykułów (o różnej tematyce).
          ...
          • Gość: As Podszywanie się pod dziennikarza IP: *.play-internet.pl 16.06.12, 12:23
            W zasadzie czytając wybiórczą ma się wrażenie,że to rzeczywiście taki styl-tu wszyscy podszywają się pod dziennikarzy i udają,że potrafią pisać...
    • Gość: Jaro Re: Byłem dziewczyną do towarzystwa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 21:57
      "Byłem dziewczyną (...)". Hm... czy to wywiad z transseksualistą, czy też zwykłe niechlujstwo autora ?A może to autor wcielił się w skórę płci pięknej zabawiał się w czasie euro ?
      • Gość: kojot Re: Byłem dziewczyną do towarzystwa. IP: *.dynamic.mm.pl 15.06.12, 23:00
        po przeczytaniu tytułu odechciewa się czytać...lepiej napisać: seks, anal i towarzystwo - przy najmniej by było wiadomo, że chodzi o transa...a tak, nie wiadomo czy znowu zatrudnili studenta pierwszego roku wyższej szkoły tapicerowania mebli czy faktycznie chodzi o transiki...
    • Gość: @ Facet dziewczyną do towarzystwa??!! IP: *.internetia.net.pl 15.06.12, 23:50
      Następny od Palikota?
      • Gość: Se Re: Facet dziewczyną do towarzystwa??!! IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.12, 12:06
        Następny pajac nie umiejący czytać ze zrozumieniem?
    • first-mister Byłem dziewczyną do towarzystwa. Euro a seksbranża 16.06.12, 09:30
      To ile GW dostała za reklamę tego klubu? :>
      • Gość: hahahaha nie prowadzi agencji towarzyskiej IP: *.fbx.proxad.net 16.06.12, 10:16
        tylko zwyczajny BURDEL nazywany tez pufem czyli wyzysk , jeśli ktoś chce dupę dawać za kasę to niech robi to bezpośrednio i nie dzieli się z alfonsami..........
    • Gość: radosny Czytam komentarze na forach i czuję radość.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.12, 10:17
      że nie "spuszczę" dzieciaka w to gniazdo żmiji. Kiedyś bardzo chciałem mieć potomka ale im więcej wiedziałem o świecie i o ludziach mnie otaczających (co jest dziś łatwiejsze przez to że "anonimowo" mogą napisać to co naprawdę myślą) tym bardziej oddalałem się od roli ojca. Doszedłem do wniosku że każdy rodzic to psychopata ,ponieważ tylko taka osoba jest w stanie z góry skazać swoje potomstwo na cierpienie i niewolnictwo. Tak,tak. Cierpieć będzie każdy bez wyjątku ,a niewolnikiem rodzi się i umiera każdy. Niewolnikiem praw tego świata, swoich słabości, norm społecznych,nieumiejętnych rodziców, chorych polityków, korporacji, idei itd. Dobrze że moje potomstwo nie będzie przechodziło tego piekła bo w końcu po co ? Nikt tego nie wie (kolejny argument za bezsensem istnienia i dawania istnienia).
      • Gość: As Re: Czytam komentarze na forach i czuję radość... IP: *.play-internet.pl 16.06.12, 12:55
        Taka piękna pogoda, a ty tak dołujesz. Wyluzuj człowieku:)
      • meid Re: Czytam komentarze na forach i czuję radość... 16.06.12, 13:14
        tak naprawde to jestes najwiekszym egoista swiata.

czy zalujesz ze zyjesz?

Ja zaluje ze Twoja matka nie miala takiego podejscia jak ty. Wtedy nie byloby Ciebie na swiecie.
        • baalsaack Re: Czytam komentarze na forach i czuję radość... 16.06.12, 13:16
          Egoistami są ci, którzy płodzą dzieci bez zastanowienia albo myśląc tylko o tym, jak to wpłynie na ich życie.
          • Gość: Mat Re: Czytam komentarze na forach i czuję radość... IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.12, 14:48
            Radosny, popieram.
      • Gość: refleksja To jest nas wiecej na tym swiecie IP: *.adsl.alicedsl.de 16.06.12, 17:16
        ktorzy w ten sposob mysla. Ja tez nie chce miec dzieci bo szkoda mi ich na ten brutalny, zimny swiat mezczyzn bez serca i rozumu.
    • a.ba reklama Q R E S T W A 16.06.12, 10:50
      'poczytność' za mała ?
      • Gość: As "Agora style" IP: *.play-internet.pl 16.06.12, 12:20
        Tekst wpisuje się doskonale w poziom intelektualny elity narodu, jaką chce reprezentować die koszer zeitung...
    • three-gun-max Burdele dziękują GW za reklamę 16.06.12, 12:48
      Nikt nie przyczynił się do rozwoju seksbranży na Euro tak jak GWno.
      • Gość: As Re: Burdele dziękują GW za reklamę IP: *.play-internet.pl 16.06.12, 12:53
        Po prostu w tym klimacie koszerniacy czują się najlepiej...
        • Gość: Mieczysław Afrodyta na jakiej ulicy?Gdzie jeszcze dziewczyny? IP: *.internetia.net.pl 16.06.12, 13:44
          Jak ktoś zna jakies fajne dziewczyny czy kluby we Wrocku dzis czynne po 23ej niech tu napiszePrzyjezdzają znajomi z Polski i chce ich gdzies na fajne babki zaprosic i troche sie odstresować
          • split-fire Re: Afrodyta na jakiej ulicy?Gdzie jeszcze dziewc 17.06.12, 17:01
            Zapraszam do mnie. Kobitki z fiutami, do wyboru, do koloru
    • puszka-3 Reklama w GW burdelu. 16.06.12, 13:40
      Rozumie że "klub" Afrodyta wniósł odpowiednią opłatę na konto GW adekwatną do wielkości reklamy.
    • ju-li1 Byłem dziewczyną do towarzystwa. Euro a seksbranża 16.06.12, 15:00
      "Strip Club Afrodyta to najbardziej ekskluzywny klub we Wrocławiu. Klubem ze striptizem jest tylko z nazwy. To najnormalniejsza agencja towarzyska."

To burdele nazywają się teraz najnormalniejszymi agencjami towarzyskimi?
      Fajne eufemizmy!
      Widzę, że jestem przedwczorajsza: dla mnie burdel to ciągle burdel.
    • Gość: zxxcv ależ sensacyje..... IP: 195.82.180.* 16.06.12, 15:54
      Nie rozumiem o co tyle szumu. Przymusu pracy w agencji nie ma, można przecież na Euro zatrudnić się do polewania piwa w knajpie, czy przy jakiejś budzie z żarciem ale przecież to bardziej poniżające niż kupczenie swoim ciałem dla niektórych kobiet...
    • Gość: Rk Re: Byłem dziewczyną do towarzystwa. Euro a seksb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.12, 16:58
      Jaki to był dzień bezmeczowy bo nie moge zrozumieć tych ostatnich zdań z artykułu?
      • Gość: Hieronim Re: Byłem dziewczyną do towarzystwa. Euro a seksb IP: *.internetia.net.pl 17.06.12, 11:12
        To co sie dzialo wczoraj po meczu w agencjach towarzyskich śmialo mozna nazwac żniwami .Zrobiłem z kolegą 27km po miescie autem żeby gdzies sie wbic do agencji.W szesciu ktore odwiedzilismy miały taki pobyt ze na usluge trzeba byloby czekać min 2 godziny.We wspomninej Afrodycie ktora jest bardzo daleko od centum nie bylo nawet wolnego miejsca parkingowego.Dobrze ze euro juz sie skonczylo bo to co ogarnelo sexbiznes w czasie tych mistrzostw śmialo mozna nazwac szaleństwem pobytu.
    • paulhandyman sami "ruchacze" widze na forum :-) 17.06.12, 18:20
      wiekszosc ekspercka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka