Dodaj do ulubionych

LC Center-wizualizacja ;)

IP: 213.199.196.* 27.06.04, 18:32
www.fama.home.pl/OBRAZKI/WIZUALKI/PUBLIC/Lublin2.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: ! Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.04, 19:04
      Ale koszmarek powstanie w tym Lublinie :( Hawrylakowa pewnie by się ucieszyła :)
    • Gość: $ Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.rozanka.wroc.pl 27.06.04, 19:11
      Podoba mi się elewacja wieżowca,trochę taki modernizm z lat 60-tych,lubię takie
      klimaty,dolna część jak na Kuryłowicza to małe rozczarowanie,zapatrzył się
      chyba w projekt ECE Nowego Miasta w Krakowie.
      • Gość: erni Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:28
        Rafis ty sie chyba nudzisz..
    • Gość: kotbehemot Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:32
      Jak na Kurylowicza to slabo. Ale i tak spoko, mogloby byc jak dla mnie
      • Gość: Rafis Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: 213.199.196.* 28.06.04, 00:34
        z tego co pisali na forum poinformowani to budynek Czarneckiego ma miec podobna
        forme :) wiec jak zobaczyłem ten w necie to postanowiłem go pokazac.
      • Gość: $ Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.rozanka.wroc.pl 28.06.04, 11:33
        Gość portalu: kotbehemot napisał(a):

> Jak na Kurylowicza to slabo. Ale i tak spoko, mogloby byc jak dla mnie

No właśnie i tak byłaby to jedna z najlepszych realizacji we Wrocławiu,szkoda
        że to Lublin.
        • Gość: orzeł Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.04, 16:40
          Sam kształt mógłby być,ale elewacja jest jak dla mnie mało widowiskowa :)
          • Gość: Renegat Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.lublin.mm.pl 30.06.04, 22:23
            Dzien doberek! Fajna fantazja, ale w lublinie nic takiego nie powstanie,
            bo...nikt nie chce tu wykladac takiej kasy na inwestycje. Natomiast u nas
            inwestyxje to: polozenie nowej kostki na chodniku, nawierzchni na jezdni albo
            sygnalizacja swietlna. Aha maisto woli dawac kosciolowi dzialki, ale centrow
            handlowych nie chce. A to najwieksze maisto Polski B. Taka to smutna
            prawda.POzdro
            • Gość: erni Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 23:01
              Jak tak dalej pojdzie to Lublin bedzie największym miastem Polski C.
              • Gość: ! Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.04, 23:08
                Pozdrowienia dla Lublina, a we Wrocławiu mam nadzieję powstanie zupełnie inny
                obiekt od tego z tej wizualizacji.
                • Gość: Rafis Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: 213.199.196.* 30.06.04, 23:16
                  Pozdrowienia dla Lublina, a we Wrocławiu mam nadzieję powstanie zupełnie inny
                  obiekt od tego z tej wizualizacji.

takze pozdrawiam Lublin
                  co do LC Center to będzie bardziej zaokraglony-nawiązanie do EPI Centrum :)
                  • Gość: wro2015 Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.06.04, 23:28
                    a ja bym sie cieszyl gdyby swietna wroclawska 'awantgarda' wkoncu by sie
                    uspokojila i z postmodernizmu juz by powoli sie zrobil neomodernizm, ktory by
                    byl tak samo prostu (nie prostacki lecz prosty) jak budynek pokazany na
                    wizualkach.
                    • Gość: Renegat Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.lublin.mm.pl 01.07.04, 21:59
                      Dzieki za pozdrowienia. Mam do Wrocka duzy sentyment i przegladam forum od
                      czasu do czasu, cieszy mnie, ze maisto zmienia sie na plus pojawiaja sie
                      inwestycje. Szkoda tylko, ze istneija takie dysproporcje w rozwoju ,iedzy
                      krancami naszego kraju...Gorace pozdro dla wszystkich forumowiczow
                      • Gość: ! Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.04, 22:13
                        Coż mogę Ci napisać. Dolny Śląsk i Wrocław warszawka też do 1990 traktowała jak
                        Polskę kat B, dajac ochłapy na infrastr drogową przykładowo. Bo u nas niby
                        wszystko było, tereny poniemieckie, więc nie trzeba było niby inwestować, a
                        zresztą my byliśmy dla nich Niemcami, Dzikim Zachodem :( Taka mentalność w
                        Warszawie nadal u wielu ludzi panuje, zwłaszcza w różnych ministerstwach :(
                        • Gość: Renegat Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 20:42
                          Heh milo wiedziec, ze jeszcze ktos nie uwaza nas za calkowiete odludzie...:)Ale
                          rzeczywistosc niestety nie rozpieszcza...
                          • Gość: kotbehemot Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 20:46
                            Absolutnie nie. Lublinem wielokrotnie sie juz na forum zachwycano. Drugie najpiekniejsze miasto wschodniej Polski moim zdaniem (sorry, Sochaczew wygral;-)))
                            • Gość: Renegat Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.lublin.mm.pl 04.07.04, 22:37
                              Buahahahaha... no jasne, ale doceniam zart:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka