Gość: Rafis IP: 213.199.196.* 27.06.04, 18:32 www.fama.home.pl/OBRAZKI/WIZUALKI/PUBLIC/Lublin2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ! Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.04, 19:04 Ale koszmarek powstanie w tym Lublinie :( Hawrylakowa pewnie by się ucieszyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.rozanka.wroc.pl 27.06.04, 19:11 Podoba mi się elewacja wieżowca,trochę taki modernizm z lat 60-tych,lubię takie klimaty,dolna część jak na Kuryłowicza to małe rozczarowanie,zapatrzył się chyba w projekt ECE Nowego Miasta w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:28 Rafis ty sie chyba nudzisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:32 Jak na Kurylowicza to slabo. Ale i tak spoko, mogloby byc jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: 213.199.196.* 28.06.04, 00:34 z tego co pisali na forum poinformowani to budynek Czarneckiego ma miec podobna forme :) wiec jak zobaczyłem ten w necie to postanowiłem go pokazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.rozanka.wroc.pl 28.06.04, 11:33 Gość portalu: kotbehemot napisał(a): > Jak na Kurylowicza to slabo. Ale i tak spoko, mogloby byc jak dla mnie No właśnie i tak byłaby to jedna z najlepszych realizacji we Wrocławiu,szkoda że to Lublin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeł Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.04, 16:40 Sam kształt mógłby być,ale elewacja jest jak dla mnie mało widowiskowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renegat Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.lublin.mm.pl 30.06.04, 22:23 Dzien doberek! Fajna fantazja, ale w lublinie nic takiego nie powstanie, bo...nikt nie chce tu wykladac takiej kasy na inwestycje. Natomiast u nas inwestyxje to: polozenie nowej kostki na chodniku, nawierzchni na jezdni albo sygnalizacja swietlna. Aha maisto woli dawac kosciolowi dzialki, ale centrow handlowych nie chce. A to najwieksze maisto Polski B. Taka to smutna prawda.POzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 23:01 Jak tak dalej pojdzie to Lublin bedzie największym miastem Polski C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.04, 23:08 Pozdrowienia dla Lublina, a we Wrocławiu mam nadzieję powstanie zupełnie inny obiekt od tego z tej wizualizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: 213.199.196.* 30.06.04, 23:16 Pozdrowienia dla Lublina, a we Wrocławiu mam nadzieję powstanie zupełnie inny obiekt od tego z tej wizualizacji. takze pozdrawiam Lublin co do LC Center to będzie bardziej zaokraglony-nawiązanie do EPI Centrum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro2015 Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.06.04, 23:28 a ja bym sie cieszyl gdyby swietna wroclawska 'awantgarda' wkoncu by sie uspokojila i z postmodernizmu juz by powoli sie zrobil neomodernizm, ktory by byl tak samo prostu (nie prostacki lecz prosty) jak budynek pokazany na wizualkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renegat Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.lublin.mm.pl 01.07.04, 21:59 Dzieki za pozdrowienia. Mam do Wrocka duzy sentyment i przegladam forum od czasu do czasu, cieszy mnie, ze maisto zmienia sie na plus pojawiaja sie inwestycje. Szkoda tylko, ze istneija takie dysproporcje w rozwoju ,iedzy krancami naszego kraju...Gorace pozdro dla wszystkich forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.04, 22:13 Coż mogę Ci napisać. Dolny Śląsk i Wrocław warszawka też do 1990 traktowała jak Polskę kat B, dajac ochłapy na infrastr drogową przykładowo. Bo u nas niby wszystko było, tereny poniemieckie, więc nie trzeba było niby inwestować, a zresztą my byliśmy dla nich Niemcami, Dzikim Zachodem :( Taka mentalność w Warszawie nadal u wielu ludzi panuje, zwłaszcza w różnych ministerstwach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renegat Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 20:42 Heh milo wiedziec, ze jeszcze ktos nie uwaza nas za calkowiete odludzie...:)Ale rzeczywistosc niestety nie rozpieszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 20:46 Absolutnie nie. Lublinem wielokrotnie sie juz na forum zachwycano. Drugie najpiekniejsze miasto wschodniej Polski moim zdaniem (sorry, Sochaczew wygral;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renegat Re: LC Center-wizualizacja ;) IP: *.lublin.mm.pl 04.07.04, 22:37 Buahahahaha... no jasne, ale doceniam zart:) Odpowiedz Link Zgłoś