Dodaj do ulubionych

Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj

19.10.12, 19:33
Mały wybór, pomijający sporo lokalnych a może i ogólnopolskich cymesów...

Gdzie JNP, gdzie Czuma, gdzie Mazur, gdzie Dynamicon, gdzie Mauzoleum, gdzie Error2012, gdzie miejskie spółki i spółeczki, gdzie korki, gdzie dziura im Solorza i gdzie dziura budżetowa?

Jeszcze wymieniać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wrocławianin1975 ... a ja jestem dumny ze stadionu i ze Śląska IP: *.static.tvk.wroc.pl 19.10.12, 19:45
      ... a ja jestem dumny ze stadionu i ze Śląska. Szkoda, że nie mogę zagłosować ale co tam każdy lubi co innego :) Hej Śląsk! :)

Pozdrawiam :)
      Wrocławianin od urodzenia 1975
      • Gość: nubo A gdzie stadion? IP: *.rev.snt.net.pl 02.11.12, 14:17
        Nikt nie jest dumny ze stadionu? Jak to?
      • Gość: melek ...dumny ze stadionu i ze Śląska-paszoł won IP: *.e-wro.net.pl 03.11.12, 14:33

Paszoł won ze stadionem i ze Śląskiem z którego powodu zadłużono wszystkich mieszkańców mających Śląsk w duupie .
    • kristoff26 Re: Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj 19.10.12, 19:45
      Zdecydowanie AOW.
    • kszafraniec Parki 19.10.12, 20:54
      A gdzie zieleń? Wrocław to najbardziej zielone miasto. 25m.kw. na mieszkańca.
      Polecam:
      www.przyroda.wroclaw.pl/parki
      • gatta5 Re: Parki 19.10.12, 22:03
        Najbardziej zielone miasto? W jakim rankingu?
        • wojtas71 Re: Parki 20.10.12, 08:25
          gatta5 napisała:

> Najbardziej zielone miasto? W jakim rankingu?

pamiętaj że pod władzą Dutkiewicza porównania są istotnym elementem PR. Kij z tym że wiele spraw leży odłogiem, Program 100 kamienic rocznie skończył się na 30 przez wiele lat. Kij z tym, najważniejsze żeby powiedzieć ustami Czumy że Wrocław jest drugi w Polsce albo inne bzdury bez konkretnego wpływu na życie mieszkańców Wro.
          • kszafraniec Re: Parki 20.10.12, 09:58
            Uwierz, że wiele rzeczy, które dla Ciebie nie ma żadnego wpływu, dla innych ludzi ma znaczny wpływ. Wybierz się do parku w ten weekend, bo jest piękna jesień, a może zrozumiesz.
            • gatta5 Re: Parki 20.10.12, 22:41
              O to chodzi, że od wielu lat słyszę śpiewkę, że Wrocław jest najbardziej zielonym miastem w Polsce. A potem podczas różnych podróży przekonuję się, że to nieprawda
    • Gość: Czesiu Re: Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 20:58
      Ja jestem dumny z tramwajka+skrzyżowanko=koreczek.
    • r6fal Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj 19.10.12, 22:00
      Czuma - naszego miasta duma..

i tyle w temacie ;)
      • Gość: adek Re: Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.12, 16:27
        Bezsensowna napinka. Wrocław to zwykłe, przeciętne europejskie miasto z mnóstwem nierozwiązanych problemów, palących na codzień.
    • tatton Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj 19.10.12, 22:19
      Hala Targowa.
      • Gość: Obserwator Re: Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 23:05
        A profesor Luty? Cała Politechnika jest z niego dumna. Dostałby Nobla, gdyby Kudrycka tego nie zablokowała.
        • Gość: jot Re: Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.12, 00:35
          A gdzie wrocławska redakcja GW z tego Wrocław jest dumny najbardziej
        • Gość: Też obserwator Re: Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 22:35
          A ja jestem dumny z Uniwersytetu Wrocławskiego i Jego Rektora, doktora Honoris Causa Uniwersytetu Lwowskiego i jeszcze czegoś tam. I z Dziekana WNS tegoż Uniwersytetu,
          i z występu tegoż Dziekana w autobusie do Lwowa.
    • witek7205 Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj 20.10.12, 00:51
      Najbardziej jestem dumny z prezydenta, ktory już dawno odleciał w swoim wizjonerstwie.
      • wojtas71 Re: Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj 20.10.12, 08:27
        witek7205 napisał:

> Najbardziej jestem dumny z prezydenta, ktory już dawno odleciał w swoim wizjone
        > rstwie.

jestem dumny z Rafała, on musi coś ćpać żeby kłamać tak w amoku jak on to robi! Powtarzajcie za mną, jest dobrze! w MPK brakuje 45 mln zł (@Smyk), ale Dutkiewicz zerknął na konto bankowe MPK a tam 8 mln zł! Cóż za niespodzianka, Smyk oszukuje!
    • bellassij definitywnie z benka i czechofila 20.10.12, 07:18
      każdy dzień obcowania z ich głęboką myślą napawa mnie dumą i poczuciem, że nikt mi tego nie odbierze! ;)
    • wujek_dobra_rada6 Ojtam, a ja głosuję... 20.10.12, 07:25
      ...na nasze 'łyse karki' kibolskie.
      • bezlitosny.453 Re: Ojtam, a ja głosuję... 20.10.12, 10:23
        Wygrałeś kurna chłopie!! Nagroda rzeczowa do odebrania w siedzibie GWna na pl.Solnym
    • sympatiaplus Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj 20.10.12, 08:12
      Taki konkurs robił niedawno portal MMWrocław. Wygrały obrzydliwe krasnale. Po co dalej wrzucać do jednego wora prawdziwe wartości ( m.inn gotyckiej architektury) i bzdety?
    • wojtas71 Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj 20.10.12, 08:23
      wiem o co chodzi, Dutkiewicz znowu pracuje nad PR. Co to za artykuł z dupy nagle się pojawia, z czego mamy być DUMNI? Agencja z warszafki poradziła pracę nad pozytywnym wizerunkiem miasta i oto gadzinówka wyborcza wzięła się do roboty.

to że inwestycje rowerowe we Wro są niedoinwestowane, wręcz ich nie ma, łapanki na rowerzystów dzień w dzień, gdy rowerzysta ginie na ścieżce, a my mamy głosować za tym kikutem ruchu rowerowego we Wrocławiu?

NIEDOCZEKANIE.

Dutkiewicz twój zegar bije, mam nadzieję że zacznie się o tobie mówić Rafał D. za to do czego doprowadziłeś swoimi fantasmagoriami w tym mieście. A tymczasem dalej popijaj sobie wino za 4000zł na imprezach typu Queen w loży VIP.
      • bezlitosny.453 Re: Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj 20.10.12, 10:25
        Nic dodać nic ująć powiedziałeś w zasadzie wszystko!! Pozdrawiam!
    • muckal Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj 20.10.12, 10:09
      tylko kalka, bo podpisuję się pod opinią :))
      " wiem o co chodzi, Dutkiewicz znowu pracuje nad PR. Co to za artykuł z dupy nagle się pojawia, z czego mamy być DUMNI? Agencja z warszafki poradziła pracę nad pozytywnym wizerunkiem miasta i oto gadzinówka wyborcza wzięła się do roboty.

to że inwestycje rowerowe we Wro są niedoinwestowane, wręcz ich nie ma, łapanki na rowerzystów dzień w dzień, gdy rowerzysta ginie na ścieżce, a my mamy głosować za tym kikutem ruchu rowerowego we Wrocławiu?

NIEDOCZEKANIE. "
    • bezlitosny.453 Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj 20.10.12, 10:44
      Ja jestem dumny z mojej ukochanej córeczki , z mojego ukochanego klubu WKS Śląsk Wrocław (który 28 pażdziernika podczas derbów zagłebiacką qrwe przewlecze po murawie) , z Zielono-Biało-Czerwonych barw , z Ostrowa Tumskiego , z zoo do którego sobie pójdę dziś z córką na spacer o! , no i oczywiście z paru innych rzeczy także o tych złych wolę nie myśleć bo niechce sobie psuć udanego dnia
    • 5agnihotra Re: Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj 20.10.12, 16:22
      Hala Stulecia i pokaz mapingu - MEGA ale dworzec główny też robi ostatnio doskonale wrażenie
      Bal Sylwestrowy we Wrocławiu
    • Gość: Emeryt Re: Ja jestem dumny z pana prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.12, 20:46
      Pokazał lwi pazur. Kolejną kadencję ma w kieszeni ku chwale miasta i dobru mieszkańców.
      • Gość: lee Re: Ja jestem dumny z pana prezydenta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.12, 01:53
        Jestem dumny z redaktor Saraczynskiej. Pedaluje sobie po miescie i jest wyluzowana.
        Podobno zna sie tez na sztuce. Nie lubi samochodow, bo osiem razy oblewala egzamin na prawo jazdy.
        Nie jest szczegolnie urodziwa ale co z tego. Na rowerze wyglada calkiem, calkiem.

• supermatkowska Szkoda, że Ostrów... 23.10.12, 08:47
      Szkoda, że Ostrów tak zniszczyli, inaczej bym na niego zagłosowała. No ale hotele ważniejsze, się rozumie.
    • Gość: qra Re: Z czego jesteśmy dumni we Wrocławiu? Zagłosuj IP: *.static.korbank.pl 23.10.12, 11:38
      soundcloud.com/kawalek-wroclawia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka