katonzwybiorczej 12.11.12, 17:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: POLAK Re: Skłot zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.12, 18:07 To jesteś odważnym patriotą .Odważny jak szmaty z ogolonymi głowami-w 100 na 10 -brawo ,to jest honorowo.BBBBBBUUUUUHHHHAAAAAAAHHHHHHHAAAAAA. ps.Cioty co w grupie są odważne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirt Re: Skłot zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 20:15 > ps.Cioty co w grupie są odważne . co widać po 'tęczowych' marszach - hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tawusia Re: Skłot zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych IP: *.smgr.pl 12.11.12, 23:09 z tego co wiem im słabszy dupek tym więcej pałek, skóry i "kolegów". wypisz-wymaluj ONR :p Odpowiedz Link Zgłoś
durruti Faszyści-policja jedna koalicja 12.11.12, 18:11 Jak widać swój swego kryje. jak można nie zauważyć hordy bandytów idących na zadymę przez miasto w dzień w którym roi się od policji. Wiadomo o co chodzi. Ręka rękę myje. A nacjonaliści to bohaterowie prawdziwi. 10 do 1, w kupie siła. Prawdziwa husaria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianin Policja sciga dzieciaki ze skretami z zielskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 18:52 bo przeciez 0,08 grama suszu konopnego to najwieksze zagrozenie dla tej policyjnej demokracji III RP NOP = wstyd dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_ze_wsi 40:1 12.11.12, 18:52 www.youtube.com/watch?v=ivgCD31iKyg Za parę lat Sabaton nakręci o squotersach teledysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WPN Re: Faszyści-policja jedna koalicja IP: *.internetia.net.pl 12.11.12, 19:41 To nie wina nacjonalistów,że was jest dużo tylko w internecie.Robicie dużo szumu,a potem bronicie się swoimi siostrami z Niemiec.Z tą policją to już w ogóle żal.To właśnie policja ratuje wam 2 rok dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
soundboy23 Re: Faszyści-policja jedna koalicja 13.11.12, 09:07 ratuje ....kuleje chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroc Re: Faszyści-policja jedna koalicja IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.11.12, 20:18 Niestety kolego jest jeszcze gorzej mój tfu-szwagier jest policjantem i jak sobie popije to opowiada jak to "nie spieszą się z interwencją bo po co dostać po głowie lepiej przyjechać po wszystkim jest wiecej miejsca żeby zapunktować w śledztwie" żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Faszyści-policja jedna koalicja IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.12, 20:27 Szwagier ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsds Re: Faszyści-policja jedna koalicja IP: *.play-internet.pl 12.11.12, 20:58 oprócz powybijanych szyb w samochodach ,przez tą samą osobę ( wszystkie wybicia są takie same) skłot wygląda tak samo jak wyglądał przed napadem. Tam nigdy nie było inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
zadymausa Wroclaw-miasto bezprawia i... 12.11.12, 18:24 bezdusznych mieszkancow.Na pokaz fontanna i troche imprez.W rzeczywistosci ginaca rzeka Olawa, napuszony prezydent miasta, bezprawie w prawie i coraz wieksza liczba bezkarnych matolow na ulicach.Oby tak dalej.Nie robcie nic bo was nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianin Miasto spotkań nazioli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 18:50 Od dzis biore sprawy w swoje rece i zrywam wszystkie kibolskie i naziolskie (NOP) wlepki na miescie. na poczatek chociaz tyle... nie stojmy bezczynnie gdy miasto zamienia sie w faszystowski rynsztok! Odpowiedz Link Zgłoś
mary.popins Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych n... 12.11.12, 18:56 jak widac Wroclaw miastem spotkan...nazistow z calego kraju, wstyd i hańba dla policji, wstyd i hańba dla bezwolnych włodarzy, nie chce mi sie tu mieszkac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Skłot zniszczony ... a co to jest ten skłot ??? IP: *.static.tvk.wroc.pl 12.11.12, 19:32 Skłot zniszczony ... a co to jest ten skłot ??? Zbiorowisko bezdomnych koczujących za darmo na nieswoim terenie. Kto na to pozwala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kop w nop Wole Squot od idioty z NOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 20:01 boze jacy z was idioci naziole Odpowiedz Link Zgłoś
gkudas Re: Wole Squot od idioty z NOP 12.11.12, 20:53 ..Mam 50 lat... Nigdy nie byłem w PZPR ani w żadnej innej partii...Poglądy mam lewicowe i raczej zgodne z ideą GW. Czy ktos mi wytłumaczy dlaczego "moja" ukochana gazeta broNI JAKICH DZIKUSÓW, NA DZIKO ZAJMUJĄCYCH CZYJĄŚ WŁASNOŚĆ ??? To skandal!! za gierka takich cyrków nie było!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Wole Squot od idioty z NOP IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.12, 21:36 Jeśli pan jest za kogo pan się podajesz, to wiedz pan, że squatów w prl było więcej niż teraz (jedynie wczesne lata 90 buły pod tym względem lepsze), ale nie mówiono o tym w mediach, więc sprawa nie istniała również w umysłach ludzi. Druga rzecz, że jeśli uważa pan, że koktajle mołotowa w ludzi jest mniejszą dziczą niż bezprawne zajmowanie nieużytków, to pan jest taki lewicowiec, jak z koziej dupy trąba. Za Gierka były wszystkie cyrki świata, przez pół wieku lat je spłacaliśmy, podobno już spłaciliśmy te cuda na kiju. Odpowiedz Link Zgłoś
squat_kromera Solidaryzujemy się z towarzyszami w niedoli. 12.11.12, 19:33 Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnbm Re: Solidaryzujemy się z towarzyszami w niedoli. IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.12, 12:05 a na internecik mamy? jaki tam zajebisty syf... Niczym sie nie różni od obozowiska cygańskiego. Nawet nie potrafią zadbać o te śmieci, którym dali "drugie życie". Kiła i mogiła. Nielegalne wysypisko śmieci a nie miejsce do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm, Re: Solidaryzujemy się z towarzyszami w niedoli. IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.12, 12:08 tak jeszcze dodam, ze skłotersi mają zajebiste poglądy- albo jesteś wszołem i brudem jak oni albo faszystą łysym. żal. Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina to sie kiedys bardzo źle skończy ... 12.11.12, 19:33 ktoś wam naziołki matołki rzuci wiązke petard typu F1 pod nogi..... Bo w końcu zawsze świr trafia na świra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpak naprawdę nikt nic nie wie? IP: *.centertel.pl 12.11.12, 19:36 Setka chuliganów, drąc ryja, idzie i jedzie przez miasto, a policja udaje, że nie widzi i nie wie po co i gdzie poszli. Setka świetnie zorganizowanych bandytów jedzie we wcześniej umówione miejsce, niszczy czyjeś mienie, demoluje domy, napada na ludzi, ale nie ma sprawy, nikt nic nie wie. Powinni byli dać się zabić, to może policja zajęłaby się sprawą. Pijana i naćpana horda bandytów pojechała rozładować nadmiar energii, co było na rękę policji, bo po tym incydencie pewnie zniknęli z ulic miasta. Mniej zniszczonych samochodów, rozbitych szyb, sklepów. A że sqoutersi stracili wszystko co mieli, zostali pobici......... i tak się nie poskarżą, bo kto takim uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matołki czytacie i wierzycie jakbyście to widzieli IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.12, 21:07 Widział, który te hordy biegnące przez miasto, przecież to prawie centrum. o 19 pełno ludzi się kręci w okolicach, ktoś musiał widzieć. a może wcale nie było tak jak skłoters mówi, a w gazecie to publikują. ŻENADA dziennikarska Odpowiedz Link Zgłoś
krasnaladamu Re: czytacie i wierzycie jakbyście to widzieli 12.11.12, 21:40 Jakie "biegnące hordy"? Przecież wyraźnie jest napisane, że podjechali samochodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyraźnie? Re: czytacie i wierzycie jakbyście to widzieli IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.12, 08:46 przecież ten artykuł to bełkot, co tu jest wyraźnego? że jedni biegli przez miasto, jedni stali koło biedronki a 200 podjechało autami, czyli co 50 aut? czytasz i wierzysz, a byłeś tam kiedyś, tyle aut zjeżdżających się na raz zrobiłoby więcej szumu niż pikieta na rynku. Troche racjonalnego myslenia, a nie ślepego czytania Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
soundboy23 Re: czytacie i wierzycie jakbyście to widzieli 13.11.12, 09:02 mäcisz wode Odpowiedz Link Zgłoś
eltoronegro Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych n... 12.11.12, 19:58 jestem ciekaw czy u naszych wrocławskich nazioli odsetek tak przez nich znienawidzonych "pedałów" jest podobnie wysoki jak u ich brunatnych idoli z lat 30. Zamiłowanie do spędzania czasu w męskim gronie mogłoby coś tutaj sugerować. Nie wiem czemu tak się czepiają biednych gejów, jeśli boją się, że "to" na nich przejdzie, albo "tym" się zarażą, to nie najlepiej świadczy to o sile przekonania o ich własnej orientacji. Smutni debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakaowe oczko Re: Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych IP: *.e-wro.net.pl 12.11.12, 20:05 ja wypinam sie na tych wstetnych nazioli! A fee, a feee.... Jestem 100% facetem , a płakać mi się chcę jak czytam co wyprawia się w miescie. Już nie wiem czy z moim partnerem zaadoptujemy we Wrocławiu małego chłopczyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 17:11 czyli "pedały" to prawdziwi faszyści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł eL. aborcza jak za komuny! IP: *.internetia.net.pl 12.11.12, 20:18 czy ktoś na solnym zareaguje na to, że ogranicza mi się wolność słowa i swobodę wypowiedzi poprzez usuwanie moich niewygodnych wpisów i pytań w nich zawartych? harłukowicz, karbowiak, maciejewska, sawka kiedy w końcu odpowiecie na a nie usuniecie moje niewygodne pytania skierowane do was? a to pytania na ten temat: kto próbował spalić oprawę kibiców Śląska z wizerunkiem marszałka Piłsudskiego, czyżby Ci sami antyfaszyści wielbiący stalina, lenina, che fujare i gloryfikujący terrorystyczno- czerwoną bandę od ulriki meinhof? tacy z nich anarchiści współpracujący z milicją? kto NIELEGALNIE zajmuje pustostany? ten wpis też usuniecie? m.in przez to wasza komunistyczna gadzinówka niedługo upadnie! więcej kasowania! harłukowicz, karbowiak do roboty na drugim etacie- usuwania niewygodnych wpisów! komuna działa i ma się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: aborcza jak za komuny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 21:25 sawka został przeniesiony di innego kibucu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł eL. Re: aborcza jak za komuny! IP: *.internetia.net.pl 12.11.12, 21:31 szkoda:( także już nie odpowie. ale na szczęście zostali jego wybitni uczniowie- karbowiak i harłukowicz oraz specjalista w historii- maciejewska. choć nie wiadomo jak długo, bo aborcza się wali- gdyby nie kontrakty z każdą właściwie instytucją gdzie można jej paszkwile czytać już dawno by upadła. ale mam nadzieję, że do tego czasu się ustosunkują w przeciwnym razie muszę się z nimi umówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Harłukowicz Re: aborcza jak za komuny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 21:30 NA głupie pytania nie odpowiadamy. Najnormalniej w świecie nie mamy czasu. Pracujemy na dwóch etatach i nie mamy czasu zajmować się każdym schizofrenikiem, który przez cały dzień siedzi w internecie, na forum Gazety, której nienawidzi tylko po to, by obwieścić to światu. Życząc udanego poszukiwania choćby JEDNEGO etatu całujemy z czułością i machamy LEWĄ ręką na pożegnanie. Kiss & Love (jak za komuny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł eL. Re: aborcza jak za komuny! IP: *.internetia.net.pl 12.11.12, 21:40 Harłukowicz...skończ proszę, jakie głupie pytania? one są dla ciebie i dla was po prostu trudne...niewygodne, siedzisz tam na solnym, piszesz kolejne paszkwile a na moje pytania boisz się odpowiedzieć. mogę zawitać na solny aby zadać te pytania? podam wszystkie dane jakie chcesz i możesz zamówić ochronę milicji bo jak pewnie sądzisz jestem zabijającym faszystowsko0katolickim kibolem, który nienawidzi wszystkich, ja nienawidzę szczególnie was za to co tworzycie. to , że dużo pracujesz jest rzeczą niezaprzeczalną, tak jak wyżej wspomniałem po godzinach musisz jeszcze usuwać moje i innych posty. to jak panie Harłukowicz...spotkanie z katofaszystą, ale łagodnym wchodzi w grę? będę zadawał trudne pytania, możesz pan odpowiadać podobnymi jeśli będą;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Harłukowicz daj spokój IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.11.12, 22:48 Każdy może się podszyć. Patrzcie, jestem Harłukowicz, pie... głupoty na forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł eL. Re: daj spokój IP: *.internetia.net.pl 12.11.12, 23:30 Harłukowicz bądź poważny, rzekomo jesteś takim wykształconym człowiekiem. podać Ci tu i teraz moje szczegółowe dane żebyś sprawdził kim jesteś? podesłać ci moje zdjęcie żebyś ocenił kim jestem?( wy, rzekomi antyfaszyści robicie to świetnie- chociażby po czarnym ubiorze bądź pochodniami nazywacie ludzi ss-manami ) także ocenisz, zapewniam ,że z mojej strony nic ci nie grozi poza niewygodnymi pytaniami na które nie chcesz udzielić mi odpowiedzi. jednak jeśli boisz się nadal możesz zrobić to tutaj- jak widać czas jednak masz. gdy jednak nie przyjmiesz zaproszenia spotkasz się ze mną prędzej czy później w prawnych miejscach spotkań- szczególnie za tego schizofrenika bo chory nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Giertych Re: daj spokój IP: *.internetia.net.pl 13.11.12, 03:48 Strasznie tepy jestes, ziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimiera Szczuka Re: daj spokój IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.11.12, 04:35 Cieszy mnie, że się nawróciłeś na właściwą drogę, Romku! Buziaki Kazia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: daj spokój IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.12, 08:51 a który? czerwony czy ten od trudnych pytań? dla mnie obydwaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tentyp Re: aborcza jak za komuny! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.12, 13:38 prawda jest taka że wrocławska 'antifa' nie miałaby jaj taką akcję zrobić, a tacy co mają - wiadomo gdzie są i się z tym nie kryją. ale smutne że jeden robi politykę podając fałszywe informacje, a drugiemu uchodzi bezkarnie. czyżby współpraca nad głowami kibiców? na czyją korzyść? wszystkie potencjalnie wywrotowe grupy ganiają się nawzajem a policja pracuje i się cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r0b0l widocznie anarchiści są bardziej cywilizowani IP: *.e-wro.net.pl 12.11.12, 20:26 kiedyś matoły z NOP trafią na wkoorwionego psychola i będą flaki biało-czerwone fruwać Będzie zbiorowe rwanie chwasta granatem na przykład radykalizm i przemoc rodzą to samo po drugiej stronie, tak zawsze było i będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nubo Re: widocznie anarchiści są bardziej cywilizowani IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.11.12, 21:13 Ciekawe, kiedy zrobią wjazd na CRK przy Jagiellończyka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniejscofy Re: widocznie anarchiści są bardziej cywilizowani IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.11.12, 21:43 Nieprędko, bo już go nie ma. Z tego co wiem przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vcnmgnm Re: widocznie anarchiści są bardziej cywilizowani IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.12, 12:13 dziwne, ze każdy normalny człowiek za organizacje imprez musi odprowadzić podatek do skarbówki. Dziwne, ze musi mieć założoną działalność gospodarczą. Dziwne, ze każde pomieszczenie, w którym sprzedaje się alkohol i organizuje imprezy musi być odebrane przez sanepid, straż pożarną(organizacja imprez masowych). Akcyza też mus ibyć. CRK nie musi. W zamian robi koncerty, sprzedaje piwo z beczki a "toaleta" to obskurna dziura w ziemi za wiszącą brudną szmatą. Bez umywalki, myła i ciepłej wody. Dlaczego inni są faworyzowani? Bo są bezdomni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: widocznie anarchiści są bardziej cywilizowani IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.12, 22:30 Zrobili w dniu marszu kominiarek, ale nie udało im się sforsować bramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum.trarara.bum Nie rozumiem, dlaczego kobiety uciekły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 20:29 Nie rozumiem, dlaczego kobiety uciekły. Czyżbyśmy nie mieli równouprawnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Nie rozumiem, dlaczego kobiety uciekły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 23:06 i jeszcze wszyscy uciekli zostawiając jednego "kumpla" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliks Na nasz teren wdarła się ponad setka agresywnych.. IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.12, 20:48 Nasz teren? Dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
manyquid Uważam że nalezy organizowac się jak 20 lat wstecz 12.11.12, 21:13 I mimo że mamy dzieci, rodziny i nie studiujemy - tak samo jak kiedyś trzeba zorganozowac ludzi innych niż bezbronni squatersi czy kobiety-pankówy i po prostu wyłapac i zlac tę naistowska hołotę. To się robiło w połowie lat 90-ych i można zronić i teraz. W koncu jaką szanse ma współczesny niedojebany 16-latek w starciu z zaprawionytm w boju 40-latkiem? Zlejmy tę tłuszczę dokładnie tak jak lało się ich w 1993 roku Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Uważam że nalezy organizowac się jak 20 lat w 12.11.12, 22:48 Tak się skończy. A zdziwiona wielce policja będzie się zastanawiać skąd to się wzięło. Goowno mnie obchodzi, że niektórzy panowie policjanci mają informatorów i kolegów wśród kiboli. Daliście jasny sygnał, że niektóre oczywiste interwencje są wam nie na rękę. Tak było kiedyś w Niemczech i dlatego powstała Antifa. Kury wam szcz... prowadzać, a nie porządku pilnować. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Uważam że nalezy organizowac się jak 20 lat w 13.11.12, 12:05 Pamiętam te czasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posełpierdzistołek Ale rowerzystów łapią że hej IP: *.static.korbank.pl 12.11.12, 21:10 Bolandzka policja, rowerzystów łapać umie. Ale jak zadymy to złapać już nie potrafią. Rozpieprzone dworce, pociągi i nikt nie ujęty. Brawo, brawo wspaniała służba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianka NOPisci, jesteście żałośni IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.12, 21:12 żadni z was patrioci, zwykli brutale. Zawłaszczyliście święto, które powinno być wydarzeniem ważnym, radosnym, w którym powinny uczestniczyć dzieci - nie mogły, a przynajmniej ja się swoje bałam zabrać. Nie było dla nas miejsca, bo wy rzucaliście brukiem i mięsem. Robiąc zadymę, wyrywając kostkę brukową niszczycie NASZĄ własność, psujecie NASZE święto. Jestem przerażona, że w moim mieście, w mieście, w którym pracuję i płacę podatki, szaleje taka dzicz i takie bydło, które uważa, że każdemu może dać po mordzie tylko dlatego, że ma pałkę i tatuś z mamusią go nie nauczyli, jak się powinien zachowywać cywilizowany człowiek. Mam szczerą nadzieję, że w końcu ktoś wam się dobierze do skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
masofrev Pytanie do administratora 12.11.12, 21:26 Dlaczego usuwane są wpisy "katonazwyborczej"??? Czytam je - kontrowersyjne może, ale żadnych wulgaryzmów, żadnego propagowania treści zakazanych. Godzina później - i śladu po nich nie ma. WTF??? Odpowiedz Link Zgłoś
masofrev Re: Pytanie do administratora 13.11.12, 11:42 masofrev napisał: > Dlaczego usuwane są wpisy "katonazwyborczej"??? Czytam je - kontrowersyjne może > , ale żadnych wulgaryzmów, żadnego propagowania treści zakazanych. Godzina późn > iej - i śladu po nich nie ma. > WTF??? Ponawiam pytanie: kolejne wpisy "katona" zniknęły, choć nie łamały prawa! Dlaczego administratorzy cenzurują dyskusję??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianka Sam do siebie piszesz? IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.12, 13:08 Słabo u ciebie ze znajomością prawa... Facet nawoływał np. do kolejnej jatki na cyplu chyba przy moście Zwierzynieckim. Nie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
masofrev Re: Sam do siebie piszesz? 13.11.12, 14:00 Gość portalu: Wrocławianka napisał(a): > Słabo u ciebie ze znajomością prawa... Facet nawoływał np. do kolejnej jatki na > cyplu chyba przy moście Zwierzynieckim. Nie wystarczy? Nie zauważyłem. A na pewno nie we wszystkich postach - a usunięto wszystkie. Piszę sam do siebie, bo wkurza mnie: 1) taka dziwna cenzura 2) poprzez usunięcie postu zostaje zaburzona struktura postów i nie wiadomo, kto komu na co odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianka Re: Sam do siebie piszesz? IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.12, 15:42 > Nie zauważyłem. A na pewno nie we wszystkich postach To, ze nie zauważyłeś, nic nie znaczy. Nie zauważyłeś, bo się nie znasz, albo usunięto zanim przeczytałeś. > a usunięto wszystkie. Zbanowano widać osobnika piszącego notorycznie na bakier z prawem i netykietą. > Piszę sam do siebie, bo wkurza mnie: > 1) taka dziwna cenzura Do tej rzekomej cenzury wyborczą jako administratora forum zobowiązuje prawo. Inaczej staje się współodpowiedzialna za publikowane treści. > 2) poprzez usunięcie postu zostaje zaburzona struktura postów i nie wiadomo, kt > o komu na co odpowiada. jak wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
masofrev Re: Sam do siebie piszesz? 13.11.12, 16:46 Gość portalu: Wrocławianka napisał(a): > > Nie zauważyłem. A na pewno nie we wszystkich postach > To, ze nie zauważyłeś, nic nie znaczy. Nie zauważyłeś, bo się nie znasz, albo u > sunięto zanim przeczytałeś. Nie zauważyłem a uwierz - czytałem dokładnie. Oczywiście teraz już dowodów nie ma. > > a usunięto wszystkie. > Zbanowano widać osobnika piszącego notorycznie na bakier z prawem i netykietą. Szczególnych naruszeń netykiety też nie zaobserwowałem. > Do tej rzekomej cenzury wyborczą jako administratora forum zobowiązuje prawo. I > naczej staje się współodpowiedzialna za publikowane treści. Tak, ale tylko wtedy, gdy są to treści niezgodne z prawem. Jak już wskazałem - na pewno nie wszystkie wpisy takie były. > > > 2) poprzez usunięcie postu zostaje zaburzona struktura postów i nie wiado > mo, kt > > o komu na co odpowiada. > jak wyżej A to trzeba usuwać cały post, nie wystarczy jego treści? Usuwając cały post administrator zaciera wszelkie ślady tego, że taki wpis w ogóle miał miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
masofrev Jeszcze raz sobie odpowiem 13.11.12, 16:50 link Jak widać, usuwane są nie tylko wpisy "katona" ale i innych, których opinia nie zgadza się z przedstawioną przez redakcję. I to ma być demokracja? Na tym ma polegać wolność słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianka Re: Sam do siebie piszesz? IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.12, 17:23 > Nie zauważyłem a uwierz - czytałem dokładnie. Oczywiście teraz już dowodów nie > ma. Widać NIE CZYTASZ dokładnie, albo NIE ROZUMIESZ, co czytasz, tudzież nie rozumiesz, dlaczego to, co czytasz, jest podżeganiem do przestępstwa. Najpewniej zaś nie chcesz zrozumieć, bo Ci się podoba to, co czytasz :-/ To jedyne wyjaśnienie, skoro ja zauważyłam, a Ty nie. Wierz mi, to moja działka, znam się na tym. > Szczególnych naruszeń netykiety też nie zaobserwowałem. A ja tak - przekleństwa i naruszanie bardzo konkretnych paragrafów. > Tak, ale tylko wtedy, gdy są to treści niezgodne z prawem. Jak już wskazałem - > na pewno nie wszystkie wpisy takie były. Wystarczy jedna recydywa, żeby dostać bana. I tak powinno być, jeśli redakcja chce udowodnić, ze dołożyła należytej staranności, żeby zapobiec rozpowszechnianiu zakazanych treści. > A to trzeba usuwać cały post, nie wystarczy jego treści? Może nie trzeba, ale takie prawo administratora forum. > Usuwając cały post adm > inistrator zaciera wszelkie ślady tego, że taki wpis w ogóle miał miejsce. Nie bój się, nie zaciera. Prawo mu na to nie pozwala. Po prostu Ty go nie widzisz, ale w archiwum zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
masofrev Re: Sam do siebie piszesz? 13.11.12, 21:35 Gość portalu: Wrocławianka napisał(a): > Widać NIE CZYTASZ dokładnie, albo NIE ROZUMIESZ, co czytasz, tudzież nie rozumi > esz, dlaczego to, co czytasz, jest podżeganiem do przestępstwa. To samo mogę napisać: Widać NIE CZYTASZ dokładnie, albo NIE ROZUMIESZ, co czytasz. Mogę napisać, bo dowody zniknęły. Ale przytaczam kolejną wypowiedź "katona", nim ją skasują: Bu hahaha! Przestań palić to świństwo! Jesteś już w takim stanie psychicznym, że można się tylko śmiać! Jaki most Zwierzyniecki? Acha,..."chyba"! Hmmm,... a to wszystko usłyszałaś od kogoś? Jaki to był głos i czy przed tym jak zapaliłaś czy "po"? Chamskie? Może. Ale na pewno nie bardziej, niż inne wypowiedzi na forum. Nawoływania do nienawiści jak zwykle nie widzę. > Najpewniej zaś > nie chcesz zrozumieć, bo Ci się podoba to, co czytasz :-/ Daleko idące rozumowanie. Ale proszę: ludzie z NOP-u to idioci, a ideologia faszystowska jest kretyńska i pozbawiona logiki. O Polakach mam też nie najlepsze zdanie - patriotą z pewnością nie jestem. Ale skoro żyję w tym kraju, który uważamy za demokratyczny, to proszę: niech choć będzie w nim wolność głoszenia poglądów. > To jedyne wyjaśnienie, skoro ja zauważyłam, a Ty nie. Wierz mi, to moja działka > , znam się na tym. Wrodzony sceptycyzm nie pozwala mi wierzyć nikomu na słowo. Ale może Ty mi uwierzysz? Wierz mi, znam się na tym ;-) > Nie bój się, nie zaciera. Prawo mu na to nie pozwala. Po prostu Ty go nie widzi > sz, ale w archiwum zostaje. A do faktu, że z innego postu zniknęło kilkadziesiąt wpisów, ustosunkujesz się? Bo podobno znasz się na tym... Odpowiedz Link Zgłoś
katonzwybiorczej Re: Sam do siebie piszesz? 13.11.12, 21:24 Facet nawoływał np. do kolejnej jatki na > cyplu chyba przy moście Zwierzynieckim. Bu hahaha! Przestań palić to świństwo! Jesteś już w takim stanie psychicznym, że można się tylko śmiać! Jaki most Zwierzyniecki? Acha,..."chyba"! Hmmm,... a to wszystko usłyszałaś od kogoś? Jaki to był głos i czy przed tym jak zapaliłaś czy "po"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianka Ale w ogóle rozumiesz, o czym piszesz? IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.12, 21:34 czy łysa główka za bardzo przemarzła? Odbiło ci, dumny jesteś, ze ktoś zwiewał przed setką debili z pałkami? To nie jacyś squattersi uniemożliwili mi i moim dzieciom uczestnictwo w święcie i zupenie wypaczyli jego ideę, tylko jełopy, które niesłusznie nazywają się narodowcami. To nie narkomani zniszczyli kostkę brukową, na która poszły również moje podatki (wasze pewnie nie, bo raczki do pracy nienawykłe?), tylko ci sami pseudonarodowcy. Dlaczego organizatorowi tego niby-marszu nikt nie wystawia faktury za zniszczenia? Czemu z moich podatków mam finansować naprawy szkód wyrządzonych przez takie bydło? Odpowiedz Link Zgłoś
themoony Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych n... 12.11.12, 21:34 Ja pie..., ku... mać!! Czy my do ch...a mieszkamy na jakiejś Białorusi, Kubie albo innym Iranie? Czy u nas już na zawsze Święto Narodowe zamieni się w jakąś nacjonalistyczną rozpierduchę? Czemu ciągle tak jest, że zwykli mieszkańcy muszą się najbardziej bać, a bronić muszą się sami, bo ani urzędnicy ani Policja nic nie robią? I jak to jest możliwe, że w europejskim mieście na początku XXI wieku dzieją się takie rzeczy? Czy ja, żeby w razie czego, ochronić rodzinę będę musiał się uzbroić w jakiś pistolet, albo może karabin, albo kij bejsbolowy? p.s. A mieszkamy w mieście, które będzie w 2016 roku Stolicą Kultury, śmiechu warte!! Chyba stadionowej kultury, a turyści zostaną załatwieni pałami, kijami albo nożami!! A pan Dutkiewicz za taką, kolejną już zadymę, powinien wylecieć jak z procy!!! I reszta durnych urzędasów też!!!! Kto w ogóle wydał pozwolenie na to, zeby jacyś ludzie mogli się przechadzać w kominiarach, swoją drogą straszni tchórze!! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych n... 12.11.12, 21:37 a skad ta pewnośc ze to byli "prawicowcy" a nie była to "bratobójcza" walka pomiędzy najaranymi ziołem i nawalonymi dynksem lewusami-skłotersami? Przeież oni są naprani non stop, na oczy niemal nie widza więc nic dziwnego byłoby w tym, ze sami przez pomyłkę sie uszkodzili pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joebook Re: Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych IP: *.jelonki.robbo.pl 12.11.12, 21:51 los cie zrobil losiu faszolucw...owaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych IP: *.ip.netia.com.pl 12.11.12, 21:57 @losiu4-żal mi Ciebie debilu Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych 12.11.12, 22:29 Stad ze to u nich tradycja.Wiedział o tym już Piłsudski dlatego nie mówił o narodowcach "wszy". Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych 13.11.12, 12:16 akurat leją się równo: i kibole i lewusy. Tyle ze wybiórcza jednych lubi a innych nie. Stąd mylne wrazenie może odniesc leming że "pankowcy" czy "antifa" (ta banda co se na swój marsz przyszła zamaskowana i dzierżaca w rękach pały) i inne lewe tałatajstwo to aniołki, a kibole zawsze są "be'. A to po prostu nieprawda Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boję_się_wszystkih Re: Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych IP: *.180.15.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.11.12, 16:27 Akurat w tym sie zgadzam z losiem i mysle ze dobrze ze sie piorą, oni zawsze się tłukli i łysi i panki, bardzo dobrze że zmierza to do wzajemnej eksterminascji. rozwiaze sie problem bezpieczenstwa w pociagach z powodu łysych i brudasow ze squot'ow ktorzy w imię pokoju na świecie potrafią spuścić wpier...ol gimnazjalistom. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych 17.11.12, 19:11 i tu sie trochę mylisz. Ponieważ media "wiodące" i władze obecne i własciwie kazde inne poza krótkimi przerywnikami sa tylko za jedną stroną tego sporu. Lewacką. Weź na to poprawkę. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych IP: *.internetia.net.pl 12.11.12, 22:29 wytrzeźwiałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych IP: *.dynamic.cdma.plus.pl 12.11.12, 23:08 łoś poprostu łoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.12, 19:25 masakra, co za kretyńska odpowiedź... " "bratobójcza" walka pomiędzy najaranymi ziołem i nawalonymi dynksem lewusami-skłotersami" <-- Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych 17.11.12, 19:14 ja tez wiem o czym piszę :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianka w drugim wątku na ten sam temat IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.12, 21:41 ten sam nick nawołuje do przestępstwa. Powinni szybciej kasować :-/ matko, co za bydło... A najgorsze, że niestety to nie ich wina, tylko ich tatusiów i mamuś, co płacą za internet i zostawiają wolną rękę, zamiast wychowywać, wpajać normy, szacunek dla prawa i postawy obywatelskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joebook Re: ALE ŚMIECH IP: *.jelonki.robbo.pl 12.11.12, 21:57 nieudacznik cie zrobil i poprawial rownie skutecznie prostaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antifa Re: Miasto spotkań nazioli IP: *.proxy-service.de 12.11.12, 22:18 No kiedy w końcu, kiedy!? Zrywam już tego na pęczki i nie mogę się doczekać. Chyba że czekacie, żeby też móc wyskoczyć w 10 na 1 z ostrymi sprzętami, herosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzecia-droga Re: Miasto spotkań nazioli IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.12, 22:35 No ciekawe, ale robisz to w Niemczech brudny kowboju klawiatury? Odpowiedz Link Zgłoś
flugufrelsarinn Squat zniszczony, ranny w szpitalu, a winnych n... 12.11.12, 22:27 Wrocław miastem spotkań faszystów z NOP Odpowiedz Link Zgłoś