Dodaj do ulubionych

z Calella do Montserrat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.13, 18:55
WITAM,

wybieram się na wakacje do Callela i przy okazji chcę pojechać do Montserrat - proszę o pomoc. Z Callelli do Barcelony to pewno łatwo sie dostać ale potem zaczynają się schody. Weszłąm na stronę FGC.cat a tam cała masa mozliwości kupna biletu -MONTSERRAT RACK TRAIN albo MONTSERRAT FUNICULARS - 3 rodzaje albo TRAIN + RACK TRAIN albo TRANS MONTSERRAT - FROM Pl.ESPANYA STATION. Prosze o poradę jak ,skąd = najszybciej i najtaniej. Z góry dzięki

Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: z Calella do Montserrat IP: 78.9.117.* 31.03.13, 18:41
      najlepiej poczekaj z zakupem biletu az bedziesz na stacji Ferrocarril (FGC) w Barcelonie i tam kupisz bilet w maszynie biletowej. Jest latwa obsluga a jak cos to pomoze Ci obsluga stacji.
      udanej wycieczki!
      • Gość: Ladrón_catalan Re: z Calella do Montserrat IP: *.182.144.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.04.13, 21:41
        Kieszonkowcy tylko czekają na takich zagubionych leszczy przy automacie - Barcelona to jedno z miejsc, gdzie kieszonkowcy uwielbiają, bo policja w Katalonii śpi na służbie ... unikać tego miasta!
    • Gość: gość Re: z Calella do Montserrat IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.04.13, 21:21
      poczytaj uważnie wcześniejsze watki. Ja sam korzystalem w tamtym roku i byłem tam i nie żałuję. Bilety na miejscu kupowałem w barcelonie. O kieszonkowcach wiadoma ale trzeba być czujnym i bedzie dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka