Dodaj do ulubionych

Program 39. Wratislavii Cantans

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 12:51
Byla dyskusja o dyrektorze-geju, byla o dyrektorce-Lidii. Najwyzsze
pora "wyzyc" sie na programie 39. Wratislavii. Widzieliscie? Co o nim
sadzicie? Dla srednio zorientowanych: www.wratislavia.art.pl

W tym roku nie bedzie gospelu...

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Program 39. Wratislavii Cantans IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 12:38
      Narazie sie nie ma czepiac, jak nie masz co robic napisz sobie ksiazke.Festiwal
      sie ocenia po wykonaniach , program to jest za malo. chyba ze chcesz
      zaistniec!!!
      • Gość: Marcin Sołtys Re: Program 39. Wratislavii Cantans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 23:14
        Pytam z czystej ciekawosci. Po samym programie tez da sie powiedziec sporo na
        temat tegorocznej edycji... Pozdrawiam!
    • Gość: Fela Re: Program 39. Wratislavii Cantans IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.04, 12:17
      Ja na stronie doliczyłam się 47 wydarzeń - z wystawami, koncertami w kwietniu i czerwcu, hejnałem Festiwalowym i powtórkami.
      W samym wrześniu można wg moich obliczeń usłyszeć ok. (mogłam się pogubić w licznych powtórkach) 22 różnych koncertów + 1 wernisaż + hejnał.
      Ale nie jest źle. Wypatrzyłam kilka smakowitych kąsków.
      Szkoda tylko, że zazębia się z początkiem Warszawskiej Jesieni, bo nie uda mi się usłyszeć Beethovena w wyk. Taipei Philharmonic Orchestra (ciekawe - ale na szczęście grają dzień wcześniej na WJ) i stracę niestety New London Consort ;(
      • Gość: Janek Re: Program 39. Wratislavii Cantans IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.07.04, 10:52
        Zgadzam sie z Felą a czysta ciekawość koncertem to zwykle rozrabianie.
        • Gość: Marcin Sołtys Re: Program 39. Wratislavii Cantans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 16:10
          Z ciekawszych wydarzen tegorocznej Wratislavii warto wymienic koncerty Semkowa+Sinfonii Varsovii, koncert poswiecony Lutoslawskiemu, recital Josepha Calleji (juz brakuje wolnych biletow do Filharmonii), ktory wystapi wraz z Herbutem, no i zestaw Botstein+Oxley. Mysle, ze New London Consort takze pokaze klase... Slowem, jest troche rodzynkow w ciescie - chyba wiecej niz w zeszlym roku? BTW: widzieliscie program Filharmonii na nowy sezon? Calkiem, calkiem...
          • Gość: Fela Re: Program 39. Wratislavii Cantans IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.04, 22:40
            Właśnie sobie oglądam program Filharmonii
            i oto na pierwszym miejscu, na początku sezonu rewelacyjny koncert.
            Musze przyznać, że jestem bardzo mile zaskoczona. Dwa prawykonania: Meyer i Ptaszyńska.
            Wielkie brawa. Wygląda na to, że wreszcie we Wrocławiu zaczęto doceniać muzykę wspólcześnie tworzoną. Takie prawykonania to przecież najlepsza z możliwych inwestycja!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka