Gość: wim IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 23:26 Nareszcie ruszyl klub Liverpool, ile ja tam dobrych i zlych chwil spedzilem. Depeche Mode mowia, ze bedzie jak zwykle w czwartki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona LIVERPOOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 12:51 Byal jest swietnie,tak moge powiedziec. Choc kazdy z Was moze pomyslec, ze robie im reklame. Ale naprawde jest to najlepszy klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: LIVERPOOL - ruszyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 12:55 Byal jest swietnie,tak moge powiedziec. Choc kazdy z Was moze pomyslec, ze robie im reklame. Ale naprawde jest to najlepszy klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: LIVERPOOL - ruszyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:49 nawet nie wiedzialem, ze taki klub jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivo Re: LIVERPOOL - ruszyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 13:06 klub jak klub nic szczegolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem livercool IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 23:39 livercoolowo jest OK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: livercool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 15:17 jak w kazdym barze, nic szczegolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: LIVERPOOL - ruszyl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.04, 16:32 Powinny znow zaistniec "czarne czwartki" - to było cos fajnego....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignn Re: LIVERPOOL - ruszyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 23:47 plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inger LIVERPOOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 23:50 Bylem w sobote bylo zajefajnie !!! Po tym weekedzie bede bywalcem, nie wiedzialem o tym klubie nic. Jestem z Olsztna i stukamna na UWr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amin LIVERPOOL - ruszyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 15:06 bylem w sobote, nie bylo gdzie stanc i wypic piwa, narodu co nie miara pomimo,ze bylo wejscie za biletami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: LIVERPOOL - ruszyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 15:56 i wlasnie ogromnym minusem tej knajpy jest oplata za wstep... mnie nie stac na taka ekstrawagancje...zwlaszcza ze sa o wiele ciekawsze miescja w miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amin Re: LIVERPOOL - ruszyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 00:53 Masz na mysli Miedzy mostami czyli Bar, Liv ma ciekawe imprezy i tego nikt nie odbirze temu klubowi. Szkoda, ze nie widziales sobotniego perfomance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania LIVERPOOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:41 Mnie sie tam podoba,fajny klimat i nic sie nie placi za wejscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: LIVERPOOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:03 tak, zdecydowanie miedzy mostami lub bar ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amin Re: LIVERPOOL - ruszyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:26 Ceglar, nie wiem kto tam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Czy to prawda,ze ma byc Kazik ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:36 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Czy to prawda,ze ma byc Kazik ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:46 ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: LIVERPOOL - ruszyl IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.10.04, 21:28 Szczególnie fajne są te zbuntowane nastolatki dark-new-goth-metalowe :) Dziewczyny, zrobcie z siebie dziewczyny a nie jakies takie pokraki. To wcale fajnie nie wygląda, naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: LIVERPOOL - ruszyl 25.10.04, 22:22 a ja byłam w niedzielę na Peterze Gabrielu i było ... pusto!!!!!! Barmanka, dj i paru brmakarzu a na sali .... 6 (!) klientów... Ale fajnie było! Tylko dj dupa, bo jak widzi że ludzie dla piosenek Gabriela przyszli to mógł ich więcej puszczać a nie jedną na godzinę :) No i jakieś teledyski miały być, ale dla tylu osób to im się nie chciało sprzętu ruszać :(. Ale ogólnie fajne miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: LIVERPOOL - ruszyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 11:39 ja tez bylem i nie widzialem Ciebie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vil Re: LIVERPOOL - ruszyl IP: *.magma / *.magma-net.pl 26.10.04, 22:16 Na codzien pewnie sa niesmialymi myszkami ale wieczorem przeradzaja sie w Siosry Nocy. Nie odbieraj im tego. To nic ze wygladaja pokracznie, wazne ze maga byc kim innym niz za dnia. Takie mam wrazenie..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wim Re: LIVERPOOL - ruszyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:09 sa super myszkami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: LIVERPOOL - ruszyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:54 zobacze dzisiaj te niesamowite myszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: LIVERPOOL - ruszyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:52 i co byly ?? Moze biale !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: LIVERPOOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:15 Kto byl oststnio w klubie ? Czy mozna wybrac sie tam z dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: LIVERPOOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:16 spoko, tyklko po co z drzewem do lasu. W weekendy towaru jest full Odpowiedz Link Zgłoś