sympatiaplus 01.03.13, 11:31 Krytyka Polityczna rośnie w silę.Chce narzucać ton na wielu polach. Niestety, czasem zachowują się jak komisarze ludowi z okresu rewolucji październikowej. Wtedy śmieszą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kizia-mizia PucHAŁA cHAŁA... IP: *.147.174.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.03.13, 11:55 A czego tu się dziwić PucHAŁA trzęsie tyłkiem, bo niedługo mu się kontrakt kończy i kto go będzie chciał?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Re: PucHAŁA cHAŁA... IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 13:27 tylko ze on juz ma nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kizia-mizia Re: PucHAŁA cHAŁA... IP: *.147.174.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.03.13, 14:28 O proszę, czyli jednak wyprosił PuHAŁA... Swoją drogą to niesamowite jak pięknie nazwisko opisuje dorobek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: BWA kontra Krytyka Polityczna o projekcji fil IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 12:30 Kogo obchodzi Krytyka Polityczna i BWA? Nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Co na to łowca faszystów Harłukowicz? 01.03.13, 12:33 W tym wypadku jednak, w skutek nieporozumienia pomiędzy współorganizatorami prezentacji, doszło do niezamierzonej przez kierownictwo galerii prowokacji środowisk lewicowych pod adresem środowisk prawicowych. W związku z tym oświadczamy, że galeria sztuki nie może i nie powinna być miejscem konfrontacji o charakterze politycznym, a już na pewno nie miejscem potencjalnej przemocy, czy to o źródle prawicowym, czy lewicowym. I co Harłukowicz ty śmieszny samozwańczy łowco faszystów? Jak zwykle rozpętałeś burzę w szklace wody, a prawda która starasz się przedstawic jest jednak zgoła inna. No chyba, że trzymasz z Krytyką Polityczną. Ale w takim wypadku chyba wypadałoby ogłosic oficjalnie, że jesteś jej członkiem, tudzież zrezygnowac z posady na Solnym. Ja akurat w prowokację lewaków wierzę. "Dziennikarz śledczy" Harłukowicz zapewne nie wie (albo wie tylko nie chce napisac), że w zeszłym tygodniu w BWA odbyła się wystawa Anglika, znanego kibica Śląska od lat 70-tych. Przyszło trochę załogi w szalikach no i niestety lewactwo z pianą na pyskach postanowiło się odegrac (niestety jak zwykle nieudolnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rajs Re: Co na to łowca faszystów Harłukowicz? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.13, 12:42 <Ja akurat w prowokację lewaków wierzę.> Nic dziwnego - ty przecież wierzysz też w swojego guru Romusia Zielińskiego i biblię kib(o)li Śląska Wrocław pod tytułem "Jak pokochałem Adolfa Hitlera". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Re: Co na to łowca faszystów Harłukowicz? IP: 217.154.243.* 01.03.13, 13:06 A jakaż to prawda? Jedyna prawda to niedowład umysłowy Czumy i uleganie naziolom przez władze miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Harłukowicz Re: Co na to łowca faszystów Harłukowicz? IP: *.agora.pl 01.03.13, 13:58 A czy właśnie wystawa p. Mikołajka to dla Ciebie nie dowód na to, że galeria nie ma poglądów politycznych? Że można w niej pokazywać SZTUKĘ, bez oglądania się na poglądy jej twórców. PRzecież sam zaprzeczasz sobie. Z Twojego wpisu wynika: kibice tak, Krytyka - nie. I kto tu chce komukolwiek czegokolwiek zabraniać? Ja nie. Ja chciałbym, żeby każdy miał prawo robić, co uważa za stosowne i nie musiał obawiać się, że spotka go za to coś złego. Do tekstu dyr. Puchały już odniosłem się w dzisiejszej Gazecie. Zachęcam do lektury. Mogę rozumieć jego racje, ale jednak się z nim nie zgadzać. Mogę? Epitetów pod moim adresem komentować nie zamierzam. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Harłukowicz Re: Co na to łowca faszystów Harłukowicz? IP: *.agora.pl 01.03.13, 13:59 I nigdy nie miałem,. nie mam i pewnie mieć nie będę nic wspólnego z Krytyką Polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Re: Co na to łowca faszystów Harłukowicz? 04.03.13, 11:59 Gość portalu: Jacek Harłukowicz napisał(a): > A czy właśnie wystawa p. Mikołajka to dla Ciebie nie dowód na to, że galeria ni > e ma poglądów politycznych? Że można w niej pokazywać SZTUKĘ, bez oglądania się > na poglądy jej twórców. PRzecież sam zaprzeczasz sobie. Z Twojego wpisu wynika > : kibice tak, Krytyka - nie. I kto tu chce komukolwiek czegokolwiek zabraniać? > Ja nie. Ja chciałbym, żeby każdy miał prawo robić, co uważa za stosowne i nie m > usiał obawiać się, że spotka go za to coś złego. Przecież pokaz Mikołajka nie miał nic wspólnego z polityką czy nawet życiem kibicowskim!!! Pomimo tego KP się wkurzyła (nie wiedzieć czemu) i postanowiła zrobić pokaz najeżdżający na narodowców (do tego ich prowokując rozsyłając im materiały i informacje na ten temat). I dlatego wystawa została odwołana. > Do tekstu dyr. Puchały już odniosłem się w dzisiejszej Gazecie. Zachęcam do lek > tury. Mogę rozumieć jego racje, ale jednak się z nim nie zgadzać. Mogę? Możesz, gorzej, że twoja niezgoda wynika raczej z linii programowej gazety. > Epitetów pod moim adresem komentować nie zamierzam. Lol. Jakich epitetów? Łowca faszystów? A nie jest tak? Odpowiedz Link Zgłoś
gdacjusz lewicowa logika 01.03.13, 14:30 Krytyka zarzuca "kompletny brak zainteresowania miasta koczowiskiem romskim na Karłowicach". Przecież kiedy miasto wysłało tam swoich przedstawicieli, wybuchł skandal. Władze wycofały funkcjonariuszy. Chwilę potem na koczowisku wybuchła odra i wtedy jakoś siedzieliście cichutko. Zabrakło konceptu? Na czym ma polegać "zainteresowanie miasta"? Przestrzeganie prawa i kontrola sanitarna się nie liczą? Może nie zauważacie, że "miasto" to także ci, którzy płacą podatki, a nie tylko ci, którzy żyją na cudzy koszt. Koczowisko należy zaorać, bo jest bezprawne, niebezpieczne i uciążliwe dla innych mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś