Dodaj do ulubionych

Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZDJĘ...

04.05.13, 20:19
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • qwerfvcxzasd Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD 04.05.13, 22:53
      Mam nadzieję, że dostał mandat?
      • Gość: gosc Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD IP: *.wroclaw.vectranet.pl 05.05.13, 12:03
        Mam nadzieję, że przygotowujesz się do swojej pierwszej komunii świętej. Bozia nie nauczyła, że nie życzy się bliźniemu co tobie nie miłe? :) Zazdrość zżera, że komuś się udało? Proponuję wziąć się do roboty, a nie "hejtować" w internetach :)
        • Gość: As Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD IP: 78.10.93.* 05.05.13, 12:31
          Hehe, pomijając głupie uwagi o mandatach twojego poprzednika, to twierdzenie,że mu się udało jest jednak w kontekście tego obrazka nieco nad wyraz optymistyczne:)
          • Gość: gosc Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD IP: *.wroclaw.vectranet.pl 05.05.13, 12:41
            a nie udało się? nagrał płytę, teraz druga leci, koncertuje z zespołem. Co mu się nie udało? bo nie wiem :) to że raz na jakiś czas lubi obcować z ludźmi na ulicy? to jest złe? czy artyście "nie wypada"? Nie ma się co dziwić, że nie został celebrytą (oh, thank You God!) jego muzyka nie jest dla każdego, i nigdy dla każdego nie będzie :)
    • wari Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZDJĘ... 05.05.13, 02:53
      Mam nadzieję, że gra bez nagłośnienia. Niestety ten pan nie umie śpiewać, a i gra też kiepsko. Zamęczał Wrocławian swoją głośną muzyką już dość długo. Po sukcesie w TV wydawało się, że już nie wróci, a tu bęc.
      • Gość: . Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD IP: *.internetia.net.pl 05.05.13, 11:49
        Jesteś jakimś zakompleksionym frustratem, że piszesz takie bzdury? Zazdrościsz, że komuś się gdzieś udało coś zrobić? To rusz swoją dupę i walcz o cokolwiek, a nie siedź w domu przed monitorem i obrażaj każdego, kto odniósł jakikolwiek sukces w tym kraju pełnym tępych ludzi.
        • Gość: Ziutek Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD IP: *.internetia.net.pl 05.05.13, 11:59
          Prawdę Napisałeś 'Gościu'...smutne to, co się stało z narodem..wszędzie smutek, zazdrość...oto POLSKA właśnie. Nie wyszła nam na dobre nowoczesność, i postęp...nie wszyscy to zrozumieli, i nie każdy potrafi z tego korzystać...Pozdrawiam
          • Gość: qwertyuiop Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD IP: *.serv-net.pl 05.05.13, 12:02
            No bez przesady, to, że ktoś nie lubi czyjegoś śpiewania, nie znaczy od razu, iż zazdrości. Raczej wręcz przeciwnie. A Loska naprawdę nie umie śpiewać.
            • Gość: gckgkg Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD IP: *.wroclaw.vectranet.pl 05.05.13, 12:05
              On nie umie śpiewać?! ON?! Dobre żarty...
        • wari Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD 06.05.13, 04:03
          Gość portalu: . napisał(a):

> Jesteś jakimś zakompleksionym frustratem, że piszesz takie bzdury? Zazdrościsz,
          > że komuś się gdzieś udało coś zrobić? To rusz swoją dupę i walcz o cokolwiek,
          > a nie siedź w domu przed monitorem i obrażaj każdego, kto odniósł jakikolwiek s
          > ukces w tym kraju pełnym tępych ludzi.

Wyrażenie opinii o muzyce jest "obrażaniem"? Chyba masz problem z emocjami. Czego tu zazdrościć? Nie zazdroszczę, bo mam lepsze i dużo ciekawsze zajęcia niż zatruwanie ludziom życia swoją muzyką. Bardzo łatwo przychodzi Ci przypisywanie innym cech, które może sam posiadasz, skoro tak się emocjonujesz. Tak mocno, że podważasz moje prawo do opinii o muzyce pana Gienka.

Wielka szkoda, że wskutek wyrażenia jedynie faktu, że nagłośnieniem zatruwał życie okolicznym mieszkańcom, padają absurdalne słowa o frustracji i zazdrości. Chodzi tylko o to, że w rynku pracują/odpoczywają ludzie, a pan Gienek powinien wstrzymać się z używaniem nagłośnienia i moze wiecej się przemieszczać, a może grać w zamkniętych pomieszczeniach, żeby nie zmuszać innych do podziwiania jego talentu. Są to opinie moich znajomych mieszkających w pobliżu lokalizacji Gienka. Mają go dość!
          • Gość: Marian Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD IP: *.tktelekom.pl 06.05.13, 13:05
            Jak im tak bardzo ten Pan przeszkadza, to niech ktoś podejdzie do niego i mu to powie.
            Że przeszkadza im pracować/odpoczywać/mieszkać.
      • Gość: M. Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD IP: *.internetunion.pl 05.05.13, 14:15
        Pozostaje mi współczuć biednym mieszkańcom..
      • Gość: hege Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.13, 17:17
        'Niestety ten pan nie umie śpiewać'. Ty jesteś jakaś chyba pie...ięta. Wracaj słuchać Lady gagi, a ocenianie prawdziwej muzyki z serca zostaw specjalistom.
        • wari Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD 06.05.13, 04:10
          Gość portalu: hege napisał(a):

> 'Niestety ten pan nie umie śpiewać'. Ty jesteś jakaś chyba pie...ięta. Wracaj s
          > łuchać Lady gagi, a ocenianie prawdziwej muzyki z serca zostaw specjalistom.

Czyli komu? Wojewódzkiemu :))) ? Czy innym celebrytom, którzy zarabiają na tłuszczy żądnej prymitywnej rozrywki? Kto to są ci specjaliści? Pałam nieposkromioną ciekawością! Skąd pomysł, że słucham Lady gagi? A nawet gdyby. Oceniasz ludzi po muzyce, której słuchają i jaka im się podoba?
    • Gość: Codem Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD IP: 109.255.47.* 05.05.13, 14:17
      Robi co lubi, a że robi to całkiem dobrze, to chwała mu za to. A prawdę powiedziawszy mało kto, tak jak on potrafi tak dobrze zagrać kawałki Deep Purple :)
    • Gość: gość muzyk nie potrafi IP: *.217.146.194.generacja.pl 06.05.13, 00:54
      z całym szacunkiem dla nie wysokich lotów artystycznych muzyki lady gagi to potrafi ona robić wszystko czego nie potrafi robić gienek loska. gienek loska mimo tego że jest bardzo chcącym i emocjonalnym człowiekiem jest absolutnie fatalnym muzykiem: gra na gitarze bardzo niedbale, nierytmicznie i nie stanowi to elementu jego stylu jak na przykład u muzyków typu bb king czy inni wielcy niedbali gitarzyści. jest potwornie fałszującm wokalistą próbującym nadrabiać głośnością oraz bezczelnością ewidentne braki w warsztacie. mieszkam we wrocławiu i przez moment zdarzyło mi się mieszkać na oławskiej gdzie śpiewał - było to wyjątkowo uciążliwe ze względu na wszelkie powyższe kwestie. podejrzewam że na czas programu miał opiekuna muzycznego orazod PR, który pozwolił mu na moment wydobyć się poza prawdziwy schemat tego kim jest gienek loska - czyli ulicznym grajkiem, a nie prawdziwą gwiazdą sceny. niestety wracając na ulicę to włąsnie pokazuje: niestety dla siebie, i niestety dla wrocławian.
    • heraldek Jeszcze jeden wyjacy Bialorus, po Niemenie..... 06.05.13, 02:59
      .....niech wyje Lukaszence....
      • Gość: ruda Re: Jeszcze jeden wyjacy Bialorus, po Niemenie... IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 09:17
        We Wrocławiu jest mnóstwo przesiedleńców ze wschodu.i smutne,że są tak zawistni wobec siebie.Panie Gienku,nie trzeba zważać na wredne wpisy nieudaczników życiowych.
        • Gość: lizzard ofak:) IP: 195.85.196.* 06.05.13, 14:05
          "We Wrocławiu jest mnóstwo przesiedleńców ze wschodu"
          tak, jest ich sporo, na cmentarzach... kobieto, wiesz który mamy rok???
    • kolega1975 Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZDJĘ... 06.05.13, 09:50
      Moja żona prowadziła sklep u zbiegu ulic Oławska/Łaciarska. Prawda jest taka, że słuchanie tych pseudomuzyków potrafi wzbudzić frustrację u najbardziej spokojnego człowieka. Zresztą tak naprawdę jest to dla mnie kryptożebractwo. Jeden brzdęka coś na gitarze, a inni wyciągają kapelusz. I nie jest to kwestia zawiści jak piszą tu niektórzy, a porządku i kultury. Można tu pozdrowić Straż Miejską i jej działania (a właściwie ich brak). Co bowiem stanie się kiedy na ulice naszego Rynku wyjdą wszyscy potrafiący (lub nie) grać na gitarze.
    • Gość: ron Amnie jest jego bardzo brak, IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 10:21
      jak śpiewa w swoim singlu z nowej płyty Dom.Nie zawołam jednak Zostań z nami,bo chcę żeby się nadal rozwijał muzycznie i odnosił sukcesy.?Niech zostanie tam,gdzie ma do tego sprzyjający klimat,gdzie jest doceniany.Wrocław,to klimat dla artystów.
      • Gość: ron Re: Amnie jest jego bardzo brak, IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 10:23
        Sorry mała poprawka do mojego postu.Wrocław,to nie klimat dla artystów.
    • Gość: kama No i poco tyle złości ? IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 10:34
      Nie martwcie się wredoty!! Loska nit zostanie we Wrocławiu.Warszawa i Kraków sprzyjają jego muzyce i ulicznemu muzykowaniu.W Paryżu,new Yorku takie muzykowanie nikomu nie przeszkadza,ale trzeba do tego dorosnąć.
    • krasnaladamu Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZDJĘ... 06.05.13, 10:44
      Warto jeszcze wspomnieć, że zaśpiewał gościnnie na ostatnim albumie Psychodancingu (jednego z projektów Maleńczuka) - to na razie chyba jego najszerzej znana pozycja w dyskografii.
      • Gość: roma Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 11:18
        Jeśli ,ktoś lubi i słucha Maleńczuka.Ja słucham stacji Antyradio i tam często leci coś Gienka Loski.Maleńczuk wcale mu nie potrzebny.
        • afiag Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD 06.05.13, 12:03
          roma, kama, ron, ruda - jak się jeszcze podpiszesz w obronie tego wyjca?

WYJEC powrócił, będzie wył i brzdąkał, bo nie może być za cicho - wszak duże miasto musi być głośne jak NiuJork.

Ten kto pisze, że ten gość jest artystą i potrafi śpiewać, powinien nazwać artystą każdego przedszkolaka - przedszkolaki też chętnie śpiewają i nie przeszkadza im że fałszują. Tylko jeśli chodzi o przedszkolaków, jest to urocze. W przypadku starego konia - nie.
          NIE, NIE SŁUCHAM LEJDI GAGI ani ŁIKENDU.
          • Gość: ron Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 12:35
            To,jak ludzie się podpisują i ile osób korzysta z komputera w rodzinie ,w pracy itd, jest bez znaczenia.Jak widać ,na tym forum znalazło sobie upust środowisko,któremu Loska się naraził,i może nawet nie do końca swoim graniem,ale to najlepszy sposób na odwrócenia uwagi i dowalenie mu ile wlezie.Pozdrawiam.
    • rusec11 Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZDJĘ... 06.05.13, 13:20
      owca jedna, kuj mu w żopu.
      hehe
    • kolega1975 Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZDJĘ... 06.05.13, 14:02
      Marian -trafiłeś w sedno!
      Tacy muzykanci przeszkadzają ludziom pracować, odpoczywać, mieszkać. Mieszkańcy mają prosić, żeby przestali? Od tego są odpowiednie służby. Jeśli jednak ktoś uwielbia ich słuchać może ich zaprosić do siebie. Może pójdą, w co jednak wątpię. W Rynku mają swoje "źródło" dochodów.
      • Gość: alojzy młot Re: Gienek Loska powrócił na wrocławski Rynek [ZD IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.13, 16:47
        jak bym nie wiedział ze to była pani loskowa z koleżankami żółć wylewa na forum to bym pomyślał że mieszkam w mieście analfabetów i prostaków a przecież tak nie jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka